LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 26 Ιανουαρίου 2022 11:08

“The 2Night Show” - Κατερίνα Λιόλιου: Όλα όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η τραγουδίστρια, μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή αλλά και τη συνεργασία της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

The 2Night Show -  Λιόλιου

Καλεσμένη στο "The 2Night Show" ήταν η Κατερίνα Λιόλιου το βράδυ της Τρίτης. 

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μεταξύ άλλων για την καριέρα της και αναφέρθηκε στο παρασκήνιο του J2US στο οποίο ήταν νικήτρια μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Για τη συνεργασία της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά και για το εάν υπήρχαν κλίκες στο παιχνίδι είπε: «Στην αρχή εξέφρασα το ενδιαφέρον μου να συμμετέχω στο παιχνίδι αυτό. Χάρηκα που είναι φιλανθρωπικό, ψάχναμε τον παρτενέρ, δεν υπήρχε γιατί είχαν τελειώσει και δέχτηκα ένα τηλέφωνο και μου είπαν οι άνδρες μου τελείωσαν αλλά έχουμε γυναίκα... Προφανώς και υπήρχαν κλίκες στο J2US όπως υπάρχουν και στη ζωή, δεν ταιριάζουν όλοι με όλους... Η νίκη στο J2US είναι πιο πολύ επιβεβαίωση για τους κόπους σου, δεν έχει κάποιο χρηματικό έπαθλο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και είπε χαρακτηριστικά ότι διανύει μία περίοδο ξεκούρασης: «Τη μοναξιά πολλές φορές τη βιώνουμε ανεξάρτητα από το πόσοι άνθρωποι είναι γύρω μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Στύλοι Ολυμπίου Διός: Ισχυρή έκρηξη και φωτιά σε κτήριο (εικόνες)

Θεσσαλονίκη: Ακυβέρνητο λεωφορείο έπεσε πάνω σε όχημα και δέντρα! (εικόνες)

Οικονόμου για κακοκαιρία “Ελπίδα”: Έγιναν λάθη και θα αποδοθούν ευθύνες


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην πόλη του φωτός (εικόνες)00:00Γερμανοτουρκικός "πόλεμος" για το... ντονέρ23:48Καναδάς: Αποκλείστηκε προπονήτρια για κατασκοπία αντιπάλων με drone23:37ΑΝΤ1+: Αυτό το καλοκαίρι φέρνει το Χόλιγουντ στην οθόνη σου23:24Τρίκαλα: Φωτιά σε χωματερή - Δύσκολο το βράδυ (εικόνες)23:10Ολυμπιακοί Αγώνες - Κασσελάκης: Κόποι, στόχοι, απογοητεύσεις, όνειρα, επιτυχία...22:56Φωτιά στα Καλύβια - Κικίλιας: Εντοπίστηκε από drone και τέθηκε υπό έλεγχο σε 20 λεπτά22:41Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ανάρτηση των Μπακς για τον Αντετοκούνμπο22:27Χανιά: “Ξεριζώθηκε” χασισοφυτεία με περισσότερα από 800 δενδρύλλια22:13Υψηλά επίπεδα σωματικού λίπους σχετίζονται με την ανάπτυξη Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον21:58Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της πρώτης ημέρας21:43Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 νησιά το Σάββατο (χάρτης)21:30Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελληνική αποστολή και οι πολιτικοί που βρέθηκαν στις εξέδρες (εικόνες)21:14Πρέβεζα - Τροχαίο δυστύχημα: Ένας νεκρός και ένα παιδί σοβαρά τραυματισμένο20:59Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Πολιτικές προεκτάσεις αποκτούν τα ερωτήματα του FBI για τον τραυματισμό20:44Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί αγώνες: Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης (βίντεο)20:29Μαστογραφία: Η εξέταση που σώζει ζωές20:14Κρήτη: Τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν στην τουαλέτα20:00Καιρός: ζέστη, βοριάδες και νεφώσεις το Σάββατο19:47Κρήτη: Άνδρας καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του19:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο