LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 24 Ιανουαρίου 2022 18:35

“Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”: Συναρπαστικό το επεισόδιο του Σαββάτου (εικόνες)

Οι κριτές είπαν ΝΑΙ, αλλά και ΟΧΙ σε συμμετέχοντες, και έδωσαν το 2ο «GOLDEN BUZZER» του φετινού σόου..

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ - ΑΝΤ1
Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», το Νο1 επιτυχημένο ψυχαγωγικό σόου στον κόσμο, συνεχίζεται στον ANT1 και είναι γεμάτο έμπνευση, θετική ενέργεια, χιούμορ, ανταγωνισμό, επιβράβευση αλλά και διαγωνιζόμενους που μας καθηλώνουν, μας συγκινούν και μας εκπλήσσουν!
 

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου οι Γρηγόρης ΑρναούτογλουΤάκης ΖαχαράτοςΈλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα είπαν ΝΑΙ, αλλά και ΟΧΙ σε συμμετέχοντες, και έδωσαν το 2ο «GOLDEN BUZZER» του φετινού σόου.

Ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, ήταν για άλλη μια βραδιά απολαυστικοί, δίνοντας μία ιδιαίτερη πινελιά στο βραβευμένο οικογενειακό σόου.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ - ΑΝΤ1

Όσα είδαμε το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 

Η βραδιά ξεκίνησε με τον «Βασιλιά της Ισορροπίας» που κατάφερε να αψηφήσει τους νόμους της βαρύτητας και να περάσει παμψηφεί στην επόμενη φάση.

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο  - Σάββατο 22 Ιανουαρίου

Ακολούθησε ένας ζογκλέρ που δάμασε τη φωτιά αποσπώντας τα ΝΑΙ των κριτών, ενώ ο Πολιτιστικός σύλλογος Χοροκίνησης από τη Νάουσα Ημαθίας απέδειξε ότι είχε τη χρυσή συνταγή για να περάσει κατευθείαν στους ημιτελικούς με Golden Buzzer.

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο  - Σάββατο 22 Ιανουαρίου

Τους κριτές καθήλωσε με τη φωνή της, μια αυτοδίδακτη τραγουδίστρια από τις Φιλιππίνες που ανέβηκε για πρώτη φορά σε σκηνή, ενώ ένας 25χρονος ντράμερ συγκίνησε με την προσωπική του ιστορία, καθώς ξεπέρασε πολλά εμπόδια προκειμένου να μπορεί να παίζει μουσική.

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο  - Σάββατο 22 Ιανουαρίου

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο  - Σάββατο 22 Ιανουαρίου

Ένας 17χρονος από την Κύπρο παρουσιάζοντας ένα συνδυασμό χορού, τραγουδιού και υποκριτικής δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές.  Ενώ μια περίεργη μονομαχία 2 τύπων, με λαχανικά, μπαλάκια και σχοινιά, δίχασε την επιτροπή που γέλασε αλλά δεν ξεγελάστηκε!

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο  - Σάββατο 22 Ιανουαρίου

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο  - Σάββατο 22 Ιανουαρίου

Τwerking, περίεργες οφθαλμαπάτες, εναέρια ακροβατικά με πανιά, επίδειξη Muay Thai… αυτά και άλλα πολλά συνέβησαν στη σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» το Σάββατο 22 Ιανουαρίου. 

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο  - Σάββατο 22 Ιανουαρίου

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο  - Σάββατο 22 Ιανουαρίου

Οι οντισιόν συνεχίζονται το επόμενο Σάββατο 29 Ιανουαρίου που ανανεώνουμε το ραντεβού μας με περισσότερη λάμψη, μαγεία, συναρπαστικά acts αλλά και προσωπικές ιστορίες. 

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο  - Σάββατο 22 Ιανουαρίου

Ποιοι θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους ημιτελικούς με προορισμό τον Τελικό και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα κερδίσει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ;

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο  - Σάββατο 22 Ιανουαρίου

Ραντεβού στις 20:00 στον ΑΝΤ1! 

#GGT 

Instagram: @greecegottalent 

Facebook: @GreeceGotTalent 

Twitter: @GreeceGotTalent

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Αϊτή

Κορονοϊός: τριψήφιος αριθμός θανάτων και 19075 νέα κρούσματα

“Το Πρωινό”: Υψηλές πτήσεις και πρωτιές στην τηλεθέαση


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΣήμερα 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Σήμερα 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο