LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 17 Δεκεμβρίου 2021 10:53 | Ανανέωση: 17 Δεκεμβρίου 2021 14:28

“Special Report” για τα νέα προϊόντα καπνού (εικόνες)

Μια μεγάλη έρευνα του Τάσου Τέλλογου για όσα πραγματικά γνωρίζουμε και όσα ισχύουν για τον “μειωμένο κίνδυνο” και τις δυνητικές επιπτώσεις στην υγεία.

SPECIAL REPORT

Καπνόςχωρίς φωτιά; 

Εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια, έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά τα λεγόμενα νέα προϊόντα καπνού. Στο υψηλό για τα ευρωπαϊκά δεδομένα ποσοστό καπνιστών στην Ελλάδα, που φτάνει σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο το 42% των ενηλίκων, λαμβάνονται πλέον υπόψη και εκείνοι που επιλέγουν τις συσκευές θερμαινόμενου καπνού και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, τα οποία η καπνοβιομηχανία επιχειρεί να παρουσιάσει ως «προϊόντα μειωμένου κινδύνου». Τι γνωρίζουμε, όμως, πραγματικά γι’ αυτά, τη λειτουργία τους και τις δυνητικές επιπτώσεις τους στην υγεία των καταναλωτών και ειδικά των νέων;

SPECIAL REPORT

SPECIAL REPORT

Το «Special Report» παρουσιάζει, απόψε στις 24:00, μια μεγάλη έρευνα του Τάσου Τέλλογλου για τα νέα προϊόντα καπνού, τις μεθόδους προώθησης και επιρροής που ακολουθεί η καπνοβιομηχανία και τα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με την επικινδυνότητά τους.

Με αποστολές στην Ιταλία και το Βέλγιο και συνεντεύξεις σε τέσσερις ακόμη χώρες με ανθρώπους με βαθιά γνώση του κλάδου της καπνοβιομηχανίας, η εκπομπή έρευνας του ΑΝΤ1 επιχειρεί να ρίξει φως στις άγνωστες πτυχές μιας αγοράς αξίας δισεκατομμυρίων.

SPECIAL REPORT

SPECIAL REPORT

Στην κάμερα του «Special Report», μιλούν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, Παναγιώτης Μπεχράκης, εκπρόσωποι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και επιστημονικών φορέων, ακαδημαϊκοί και μέλη διεθνών οργανώσεων που παρακολουθούν στενά τη δράση της καπνοβιομηχανίας. Τις δικές τους απαντήσεις δίνουν από την πλευρά τους εκπρόσωποι της Philip Morris International και της Παπαστράτος.

Πόσο κοντά είμαστε στο τέλος του τσιγάρου; Και υπάρχει τελικά καπνός χωρίς φωτιά;

Οι απαντήσεις στο «Special Report», απόψε στις 24:00, στον ΑΝΤ1.

#SpecialReportGR

Facebook: SpecialReportGR

Twitter: SpecialReportGR

Instagram: specialreportgr


Ειδήσεις σήμερα:

“Ενώπιος Ενωπίω” - Μπουρλά: Την άνοιξη το χάπι κατά του κορονοϊού (βίντεο)

Κουρουμπλής στον ΑΝΤ1: Δεν ανακαλώ, εγκληματικές πολιτικές οδηγούν σε δολοφονίες (βίντεο)

Βρετανία: Παιδιά νεκρά μετά από φωτιά σε κτήριο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο