LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 13 Δεκεμβρίου 2021 14:24 | Ανανέωση: 13 Δεκεμβρίου 2021 14:42

Europa League - Ολυμπιακός: Ο αντίπαλός του στα πλέι οφ

Τα ζευγάρια των πλέι-οφ του Europa League, όπως προέκυψαν από την κλήρωση.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - EUROPA LEAGUE
Την Αταλάντα θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι-οφ του Europa League, προσπαθώντας να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου στο Μπέργκαμο και η ρεβάνς στις 24/2 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τα ζευγάρια των πλέι-οφ του Europa League, όπως προέκυψαν από την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι στη Νιόν:

  • Σεβίλη (Ισπανία)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)
  • Αταλάντα (Ιταλία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
  • Λειψία (Γερμανία)-Σοσιεδάδ (Ισπανία)
  • Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Νάπολι (Ιταλία)
  • Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία)-Μπέτις (Ισπανία)
  • Ντόρτμουντ (Γερμανία)-Ρέιντζερς (Σκωτία)
  • Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία)-Μπράγκα (Πορτογαλία)
  • Πόρτο (Πορτογαλία)-Λάτσιο (Ιταλία)

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 17 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (24/2).

Ο κανόνας των εκτός έδρας γκολ έχει καταργηθεί, οπότε η ισοπαλία μετά από 180 λεπτά οδηγεί στην παράταση ανεξάρτητα από τον αριθμό των γκολ που έχει σημειώσει κάθε ομάδα εντός και εκτός έδρας. Εάν και στο 30λεπτο που θ΄ ακολουθήσει δεν υπάρξει νικητής, τότε η διαδικασία θα οδηγείται στα πέναλτι.

Οι νικητές προκρίνονται στους «16», όπου τους περιμένουν οι νικητές των οκτώ ομίλων του Europa League: Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Λεβερκούζεν (Γερμανία), Λιόν (Γαλλία), Μονακό (Γαλλία), Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία) και Γουέστ Χαμ (Αγγλία). Η κλήρωση για τη φάση των «16» θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου και οι αγώνες στις 10 και 17 Μαρτίου.

Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό” - Κούγιας: είμαι ο πιο τυχερός άνδρας (βίντεο)

Κορονοϊός - Μητροπολίτης Αιτωλίας: πέθανε η αδελφή του

ΚΙΝΑΛ: Ο Παπανδρέου και το ζεϊμπέκικο μετά την ήττα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο