LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 28 Νοεμβρίου 2021 17:12 | Ανανέωση: 28 Νοεμβρίου 2021 17:10

ΟΦΗ – Ιωνικός: “τρένο“ οι Κρητικοί!

Χρειάστηκε η συνδρομή του VAR στην εκπνοή για πάρει την νίκη ο ΟΦΗ και να πατήσει τετράδα.

ΟΦΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ - SUPER LEAGUE

Το εξαιρετικό σερί του ΟΦΗ στη Super League συνεχίζεται! Η ομάδα της Κρήτης σημείωσε την τρίτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά επί του Ιωνικού με 2-1 στο «Γεντί Κουλέ» και αναρριχήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας αήττητη για 6ο παιχνίδι (4 νίκες και 2 ισοπαλίες). Το τρομερό γκολ του Γκαγέγος και το πέναλτι του Λάμπρου στο 90’ (έπειτα από υπόδειξη του VAR για μαρκάρισμα του Τσιγκρίνσκι στον Γιάννου) έκριναν τη νίκη για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, ισοφάρισε προσωρινά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Άοσμαν με καταπληκτικό γκολ.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και μόλις στο 5’ είχε την πρώτη καλή στιγμή του, όταν ο Φαν Ντάινεν βρέθηκε αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας του Ιωνικού, έκανε το γυριστό σουτ, αλλά ο Χουτεσιώτης τον σταμάτησε με τα πόδια.

Στο 22’ ο Μπαλογιάννης επιχείρησε ένα σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Η πίεση της κρητικής ομάδας επιβραβεύτηκε στο 43ο λεπτό με καταπληκτικό γκολ του Γκαγέγος, ο οποίος είδε την μπάλα να του στρώνεται έξω από την περιοχή και με ένα μονοκόμματο σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Χουτεσιώτη.

Ο Ιωνικός έφερε το ματς στα ίσα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τρομερό γκολ του Άοσμαν. Μετά από σέντρα και κακή απομάκρυνση του Γκαγέγος, ο Σύρος επιθετικός πήρε την μπάλα στην περιοχή και με υπέροχο, αριστερό φαλτσαριστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 76’ ο Τσιλιανίδης (επέστρεψε σε δράση έπειτα από απουσία μηνών λόγω τραυματισμού) έχασε την ευκαιρία για να δώσει εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι έφτασαν τελικά στη νίκη με γκολ στο τελευταίο λεπτό. Ο Τσιγκρίνσκι φάνηκε να πατάει τον Γιάννου μέσα στην περιοχή κι έπειτα από υπόδειξη του VAR και on field review από τον διαιτητή Κωνσταντίνο Περράκη, δόθηκε εντέλει η εσχάτη των ποινών. Ο Λάζαρος Λάμπρου ανέλαβε την εκτέλεση, δεν αστόχησε και χάρισε το τρίτο σερί τρίποντο στους Κρητικούς που πάτησαν ακόμη πιο «γερά» στην ζώνη των play offs.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

Κίτρινες: Φαν Ντάινεν, Μεγιάδο – Σαλβαδόρ Σάντσες, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Μάναλης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης (76’ Καμάου), Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Ντε Γκουζμάν (58’ Πασαλίδης), Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Τοράλ (76’ Τσιλιαννίδης), Λάμπρου (90’+1’ Ναμπί), Φαν Ντάινεν (58’ Γιάννου).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (90’+3’ Καμπράλ), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Σάντσες (90’+2’ Ματσούκας), Λενίς, Κιάκος (72’ Κάνιας), Άοσμαν (81’ Βαφέας), Μάναλης.

Ειδήσεις σήμερα:

Πεύκη: Διάρρηξη με λεία “μαμούθ”

Μινεάπολη: νεκρός 5χρονος από πυρά εφήβου

Κορονοϊός - Θεσσαλονίκη: γέννησε διασωληνωμένη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Σήμερα 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισής του από τον Εισαγγελέα ΕφετώνΣήμερα 16:40 | Ειδήσεις

Ο εισαγγελέας Εφετών άσκησε έφεση κατά της αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Γάζα: Εκτοπισμός και βομβαρδισμός στη Ράφα και αδιέξοδες διαπραγματεύσειςΣήμερα 17:28 | Ειδήσεις

Φεύγουν όπως, όπως εξαντλημένοι οι Παλαιστίνιοι από τη Ράφα που βομβαρδίζεται. Νέος ομαδικός τάφος βρέθηκε σε νοσοκομείο. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κρατούσαν βίντεο με “προσωπικές” στιγμές συμμαθήτριάς τους18:46Ανδρουλάκης για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία χρειάζεται μία ολιστική απάντηση18:32Σύνταγμα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε κέντρο αισθητικής18:19Γάζα: Εκτοπισμός και βομβαρδισμός στη Ράφα και αδιέξοδες διαπραγματεύσεις18:05ΔΥΠΑ – Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων17:51Μητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”17:38Μεσσηνία: 6χρονη στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου17:25Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Οργή συγγενών για "ειδική" μεταχείριση του κατηγορούμενου17:11ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: μαίνεται η κόντρα για τους “υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά” 16:58Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισής του από τον Εισαγγελέα Εφετών16:44Μεσαρά: Απανωτά περιστατικά ξυλοδαρμών – Ένα άτομο στο νοσοκομείο 16:30ΟΣΕ: Εγκρίθηκε η συντήρηση του συστήματος ραδιοεπικοινωνίας GSM-R 16:17Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 168 σημεία16:04Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: έκκληση για τον εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε γυναίκα15:50Πετρούπολη - Απόπειρα ανθρωποκτονίας: Συνελέφθη στην Γαλλία ο δράστης 15:36Γκιστάβ Φλομπέρ: Ο συγγραφέας της “Μαντάμ Μποβαρύ”15:22Διαδικτυακή απάτη… made in China: Fake e-shop εξαπάτησε 800000 καταναλωτές15:09Πετρέλαιο: “Βουτιά” στις διεθνείς τιμές14:55Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες προστασίας για την νέα έξαρση του φαινομένου14:42Φωκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε μηχανή - Νεκρός ο αναβάτης14:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο