LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 09 Νοεμβρίου 2021 06:28

Παναθηναϊκός – Βιγιαφάνες: δικαστική διαμάχη για το πρόστιμο

Οι εκπρόσωποι του παίκτη και της ΠΑΕ ζήτησαν και πήραν αναβολή της εκδίκασης, σε μια ύστατη προσπάθεια να επιτευχθεί εξωδικαστικός συμβιβασμός.

Λούκας Βιγιαφάνιες

Σε μία πρωτόγνωρη διαδικασία δικαστικής διαμάχης με τον Παναθηναϊκό έχει μπει ο Λούκας Βιγιαφάνιες, με αφορμή το πρόστιμο που του είχε επιβάλλει η διοίκηση των «πράσινων» στις αρχές Σεπτεμβρίου, μετά το πολύ σοβαρό επεισόδιο που είχε με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στην προπόνηση της 26ης Αυγούστου.

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό είχαν επιβάλλει στον Αργεντινό μέσο πρόστιμο άνω των 60.000 ευρώ -62.000 ευρώ για την ακρίβεια, που αντιστοιχεί στο 1/10 των ετήσιων αποδοχών του- ωστόσο, ο «Βίγια» δεν το αποδέχθηκε υποστηρίζοντας μάλιστα δημοσίως πως δεν είχε χτυπήσει τον συμπαίκτη του.

Για να επικυρωθεί ένα τόσο μεγάλο πρόστιμο, απ’ τη στιγμή που τρεις μήνες μετά το συμβάν ο ποδοσφαιριστής είναι ανένδοτος, θα πρέπει να περάσει απ’ την έγκριση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Επ’ αυτού δε, ήταν προγραμματισμένη εκδίκαση της υπόθεσης το πρωί της Δευτέρας (08/11), όμως οι εκπρόσωποι του παίκτη και της ΠΑΕ ζήτησαν και πήραν αναβολή για την 6η Δεκεμβρίου, προκειμένου να υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός.

Αν πάντως, δεν βρεθεί άκρη, ο παίκτης και ο Παναθηναϊκός θα οδηγηθούν σε μία πρωτοφανή εκδίκαση δικαστικής διαμάχης, με δεδομένο ότι πρόκειται για ενεργό μέλος της ομάδας κι όχι για πρώην ποδοσφαιριστή της.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ζακ Κωστόπουλος: Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του

Κορονοϊός: Δωρεάν rapid test την Τρίτη σε 182 σημεία

Καιρός: τοπικές βροχές την Τρίτη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο