LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 06 Νοεμβρίου 2021 08:04 | Ανανέωση: 06 Νοεμβρίου 2021 08:24

Μαρίλια Μεντόσα: Νεκρή σε αεροπορικό δυστύχημα η τραγουδίστρια (εικόνες)

Θρήνος στην Βραζιλία για τον θάνατο της Μαρίλια Μεντόσα, μιας από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της χώρας.

 Βραζιλία - αεροπορικό δυστύχημα - Μαρίλια Μεντόσα

Θρήνο προκάλεσε στην Βραζιλία ο θάνατος χθες σε αεροπορικό δυστύχημα της Μαρίλια Μεντόσα, μιας από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της χώρας. 

Σταρ του «sertanejo», εκ των δημοφιλέστερων μουσικών ειδών της χώρας, η 26χρονη τραγουδίστρια έχασε τη ζωή της σε συντριβή ενός μικρού αεροπλάνου-ταξί στην βραζιλιάνικη πολιτεία Μίνας Ζεράις. 

Στο δυστύχημα σκοτώθηκαν επίσης ο παραγωγός της τραγουδίστριας, ο θείος της και οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους, γνωστοποίησε ο ατζέντης της Μεντόσα. Σύμφωνα με την αστυνομία, πιθανή αιτία του δυστυχήματος ήταν η σύγκρουση του αεροσκάφους με μια κεραία. 

Πολλές προσωπικότητες της Βραζιλίας αντέδρασαν με συγκίνηση στην είδηση του θανάτου της Μεντόσα, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 και ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες που καθιερώθηκαν στο «sertanejo», ένα μουσικό είδος παραδοσιακά ανδροκρατούμενο. 

Βραζιλία - αεροπορικό δυστύχημα - Μαρίλια Μεντόσα

«Αρνούμαι να το πιστέψω, αρνούμαι», έγραψε στο twitter ο ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ. «Κλαίω. Νομίζω ότι δεν μπορώ καν να το πιστέψω», έγραψε ο μουσικός Καετάνο Βελόσο. 

Ο πρόεδρος Ζαΐχ Μπολσονάρου μίλησε για «μία από τις σπουδαιότερες καλλιτέχνιδες της γενιάς της». 

Βραζιλία - αεροπορικό δυστύχημα - Μαρίλια Μεντόσα

Εξαιρετικά δημοφιλής στη Βραζιλία, η Μεντόσα είχε 39 εκατομμύρια συνδρομητές στο Instagram και 22 εκατομμύρια στο κανάλι της στο YouTube. 

Λίγο πριν το δυστύχημα, η ίδια ανήρτησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που έδειχνε την επιβίβασή της στο αεροσκάφος και το γεύμα της μέσα στο αυτό, προαναγγέλλοντας «ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο παραστάσεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Ομίχλη - “Sea Smoke”: προβλήματα και “μαγικές εικόνες”

Επεισόδια - Πυροσβέστες: Έρευνα της ΕΛΑΣ για τους τραυματισμούς

Κορονοϊός: Όλα τα μέτρα που ισχύουν από το Σάββατο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο