LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 04 Νοεμβρίου 2021 06:51 | Ανανέωση: 04 Νοεμβρίου 2021 07:32

“The 2Night Show” - Λάζος Μαντικός: Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι δεύτερος πατέρας μου (βίντεο)

Τι είπε ο ρεπόρτερ της μακροβιότερης τηλεοπτικής πρωινής εκπομπής για το επεισόδιο με τη γουρούνα, που τον έκανε διάσημο μέχρι και στην Αγγλία.

THE 2NIGHT SHOW - ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Ο δημοσιογράφος Λάζος Μαντικός άφησε για λίγο το ρεπορτάζ στους δρόμους και ήρθε στο στούντιο του “The 2night Show”. Ο ρεπόρτερ της μακροβιότερης τηλεοπτικής πρωινής εκπομπής, “Καλημέρα Ελλάδα”, μίλησε για τα αξιοσημείωτα περιστατικά που έζησε κατά τη διάρκεια ζωντανών συνδέσεων και έκαναν τη φήμη του να φτάσει μέχρι το Channel 5 της Αγγλίας. Τι ήθελε, τελικά, η γουρούνα από τον Λάζο και τον κυνηγούσε;

«Το σκηνικό αυτό παίχτηκε και στο εξωτερικό, στο Channel 5 της Αγγλίας και στο γερμανικό RTL. Ήταν θεοσκότεινα, είχε μείνει και από ρεύμα η περιοχή λόγω της πλημμύρας, μόλις ανοίγει το φως της κάμερας ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο και βλέπω ένα πράγμα με αυτιά που ανεβοκατέβαιναν να έρχεται κατά πάνω μου, ήμασταν στον αέρα», είπε ο Λάζος Μαντικός για το επικό περιστατικό και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν αντέδρασα, για κάποιον λόγο δεν έκανα τίποτα. Απλά έτρεχα και πίσω η γουρούνα, που τη λένε Μαρίκα. Της είχε ανέβει η λίμπιντο. Ήθελε να κάνει σεξ. Ήθελε εγώ να την πάω στο αρσενικό, όπως έμαθα εκ των υστέρων από το αφεντικό της. Εγώ ένιωθα τα δόντια της και δεν μπορούσα να κάτσω ήρεμος. Πήγα στο Λονδίνο για να δώσω συνέντευξη για τον “έρωτα” μου με τη γουρούνα, αλλά δεν μπορούσαμε να την προβάλουμε στον ΑΝΤ1 λόγω των δικαιωμάτων. Ο κάμεραμαν ο φουκαράς είχε ανέβει πάνω στο αυτοκίνητο και τραβούσε ότι μπορούσε».

«Στην Αγγλία μίλησα για το περιστατικό, μίλησαν και για άλλα περιστατικά, κράτησε μια ώρα η συνέντευξη. Μιλούσαν κριτές που σχολίαζαν αυτή την κατάσταση, μάλιστα στο RTL έβαλαν έναν ειδικό να σχολιάσει τη συμπεριφορά του ζώου, πήγαν και σε χοιροστάσιο και πήραν συνεντεύξεις», είπε ο Λάζος Μαντικός, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε από μικρός το μικρόβιο της δημοσιογραφίας μέσα του, κάτι που δεν άρεσε στον πατέρα του γιατί είχε ενδοιασμούς κατά πόσο θα καταφέρει να επιβιώσει.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Ο Λάζος Μαντικός εξήγησε για ποιον λόγο θεωρεί τον Γιώργο Παπαδάκη δεύτερο πατέρα του και μίλησε για τη συνεργασία τους που ήταν ο στόχος της ζωής του.

«Τελείωσα την σχολή δημοσιογραφίας και ξεκίνησε η περίοδος της πρακτικής. Εγώ ήθελα να δουλέψω εξαρχής στον Γιώργο Παπαδάκη γιατί τον έβλεπα από μικρός. Μου είπαν ότι θα κάνω πρακτική στο δελτίο ειδήσεων αλλά εγώ ήθελα Παπαδάκη. Μου είπαν ότι δεν θέλουν για εκεί άτομα και κάποιες φορές τα φέρνει έτσι στη ζωή κι έναν άνθρωπο που θέλεις να τον δεις, τον συναντάς. Σε μια παρουσίαση βιβλίου του καθηγητή μου, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ομιλητής και λέω “Λάζο ή τώρα ή ποτέ, του μιλάς”. Του μίλησα και μου είπε πως θέλουν άτομα», δήλωσε.

«Πήρα λεωφορείο και μετρό και πήγα στα στούντιο ΚΑΠΑ. Με πήγε ο Γιώργος Παπαδάκης στο control κι είπε από εδώ είναι ο Λάζος Μαντικός και θα ξεκινήσει πρακτική. Όλοι νόμιζαν πως είμαι ανιψιός, συγγενής ή έχω βύσμα τον Παπαδάκη. Όταν πέρασε ο καιρός, κατάλαβαν ότι δεν είναι έτσι» συμπλήρωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - εκκλησιαστικοί κύκλοι: Η Εκκλησία τηρεί την τάξη

Υπουργικό Συμβούλιο: η ατζέντα της συνεδρίασης

Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: ντέρμπι πρωτιάς στον όμιλο


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενήΣήμερα 13:32 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, επισκέφθηκαν το πρωί δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική ΔικαιοσύνηΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης. Τι επεσήμανε ο δικηγόρος του, για την πρώτη φορά που ενεργοποιείται στην Ελλάδα το συγκεκριμένο άρθρο του Π.Κ.

Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)Σήμερα 10:55 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ, που υποστηρίζει ότι ο πατέρας του πέθανε από ιατρικό λάθος. Τι ζητά από τον Άδωνι Γεωργιάδη, τι λέει για τον Πρωθυπουργό, τι καταγγέλλει για το Νοσοκομείο “Αττικόν”

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενή13:41Ηράκλειο: 25χρονος επιχείρησε να βιάσει ανήλικη μέσα στο σπίτι της13:28ΗΠΑ - TikTok: “Θα δώσουμε μάχη στα δικαστήρια”13:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: οι προβλέψεις του τριημέρου (βίντεο)13:01Καλιφόρνια: Σκύλος κυνηγάει το αφεντικό του που τον εγκατέλειψε στην μέση του δρόμου (βίντεο)12:48“Τουρισμός για όλους 2024”: Έγινε η κλήρωση των δικαιούχων12:35Και η ψυχολογική κακοποίηση;12:21Καλλιάνος - Γιατρός “Αττικόν”: Η εισαγωγή στην ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση12:08Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη11:54Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος11:42Χρήστος Καλλιάνος: Σκέφθηκα να κάνω άτυπη “ευθανασία” στον πατέρα μου (βίντεο)11:28Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγός11:15Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)11:01Καταγγελία - Ημαθία: Μαθήτριες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ έκαναν ιππασία10:48Φορολογικές δηλώσεις: Aυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους10:34Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του - Προετοιμασίες για την κηδεία του”10:19Σητεία: Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση10:06Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα στην αυλή σχολείου!09:52Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα09:39Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου09:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο