LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Νοεμβρίου 2021 20:38

Παναθηναϊκός – Νέντοβιτς: Σοβαρός ο τραυματισμός του Σέρβου

Τι έδειξε η μαγνητική τομογραφία. Πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός παρκέ.

AP - Νεμάνια Νέντοβιτς

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, μετά τον χθεσινό (1/11) τραυματισμό του στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Κολοσσό, με τα αποτελέσματα να δείχνουν θλάση στον αριστερό προσαγωγό.

Η κατάστασή του Σέρβου γκαρντ θα επαναξιολογείται καθημερινά, αν και σε αντίστοιχους τραυματισμούς η απουσία είθισται να αγγίζει το μήνα, όπερ σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για τη «μάχη» των «πράσινων» με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (4/11), για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Ιωάννης Παπαπέτρου (πρόβλημα στο ισχίο) και ο Οκάρο Ουάιτ (πρόβλημα στη γάμπα), οι οποίοι απουσίαζαν από τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Κολοσσό, ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης και αύριο (3/11) θα γίνει γνωστό αν θα ακολουθήσουν την αποστολή για το Βελιγράδι.

Ειδήσεις σήμερα:

Παρίσι: Ένοπλος σκόρπισε τον τρόμο σε σιδηροδρομικό σταθμό

Σακελλαροπούλου για Σερβία: σθεναρή στήριξη για ένταξη στην ΕΕ

Ποινικός Κώδικας: το νομοσχέδιο με τις αλλαγές

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 19:55 | Ειδήσεις

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το μωρό που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 14 μηνών.

Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιούΣήμερα 22:10 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σφαίρα πέρασε ξυστά απο φίλο του τραυματία. Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον τραυματισμό, ανήμερα το Πάσχα, της μικρής Αλεξίας στις Θεσπιές της Θήβας.

Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)Σήμερα 21:07 | Ειδήσεις

Ευδιάθετοι ο Πρωθυπουργός και η σύζυγος του, μετά από το πασχαλινό τραπέζι, έκαναν μια ξεχωριστή βόλτα στην αγαπημένη τους Τήνο.

Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)Σήμερα 20:12 | Ειδήσεις

Όπως λέει έχει επανέλθει στην καθημερινότητά της και δηλώνει περήφανη που άνοιξε τον δρόμο και για άλλους ασθενείς. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41Καιρός - Δευτέρα του Πάσχα: τοπικές μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας19:27Ανάσταση - Νάξος: Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας το “Χριστός Ανέστη” (βίντεο)19:14Καλύβια - Κροτίδες: Άνδρας υπέστη ακρωτηριασμό δαχτύλων19:00Κασσελάκης: Να είστε μαζί μου όταν “σπάσουμε τα αυγά” (βίντεο) 18:47Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)18:33Μητέρα Έμμας: “Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα - Ποια γιορτή, ποια ζωή;”18:19ΡΑΑΕΥ: 3 εργαλεία σύγκρισης τιμών ενέργειας18:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο