LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 01 Νοεμβρίου 2021 11:40

“Το Πρωινό” - Γαλίτης για Φιλιππίδη: κάποιοι τον φρόντιζαν και… (βίντεο)

Τι αναφέρει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης για την συνεργασία του με τον προφυλακισμένο καλλιτέχνη, τους “κολλητούς” και το θέατρο, αλλά και την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Γαλίτης - Το Πρωινό

Για την συμμετοχή του στην θεατρική παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», στην οποία βρίσκεται επί σκηνής και με τον Χάρη Ρώμα, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Γιώργος Γαλίτης. 

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος είπε ακόμη πως «4-5 χρόνια ήταν η παρουσία μου στην τηλεόραση, πυκνή και παραγωγική. Κοντεύουν τώρα περίπου 20 χρόνια που η σχέση μας είναι πιο διακριτή», λέγοντας ότι δεν του γίνονται προτάσεις. 

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες στο θέατρο, τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο έχει συνεργαστεί επί μακρόν και το κίνημα #MeToo, ο Γιώργος Γαλίτης είπε «φυσικά και είμαι υπέρ των θυμάτων, στηρίζω αυτό το κίνημα. Τους ξέρω όλους τους ανθρώπους, έχω συνεργαστεί και με τους από εδώ και τους από εκεί», διευκρινίζοντας πάντως ότι «για βιασμούς και ξυλοδαρμούς δεν έχω ακούσει». 

Ερωτηθείς για τον Πέτρο Φιλιππίδη, χωρίς ουδέποτε να αναφερθεί το όνομα του, ο Γιώργος Γαλίτης είπε «φυσικά και αποκαθηλώθηκε στα δικά μου μάτια», αναφέροντας ότι «ήταν ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις κάποια σχέση, έχεις δημιουργήσει κάποια πράγματα, έχεις γελάσει μαζί τους, έχεις κλάψει μαζί τους και έχεις ζήσει τόσα πράγματα». 

Σχολιάζοντας όσα έχουν καταγγελθεί, ο Γιώργος Γαλίτης δήλωσε στο «Πρωινό» πως «συνήθως αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τους ανήκουν όλα. Δεν τους αρκεί να είναι πρωταγωνιστές… θέλουν να είναι τα πάντα», ενώ συμπλήρωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη πως «οι σχέσεις που είχα με έναν άνθρωπο από αυτούς έχουν ατονήσει τα τελευταία δέκα χρόνια. Όμως άνθρωποι που ήταν κοντά τους, προφανώς επικοινώνησαν μαζί τους και τους βοήθησαν. Υπήρχαν άνθρωποι που τους φρόντισαν, που τους φιλοξένησαν….. Δεν θα αλλάξει κάτι. Πάλι οι κολλητοί (ενν: των μεγάλων παραγωγών) θα είναι στα μεγάλα θέατρα».

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: νεκρός νεαρός οδηγός μηχανής

Ξιαρχό - Η γυναίκα που κορόιδευε στο “Πρωινό”: να κοιτάξει την καμπούρα του (βίντεο)

“Ήλιος”: νέα επεισόδια που κόβουν την ανάσα (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο