LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 25 Οκτωβρίου 2021 18:12 | Ανανέωση: 26 Οκτωβρίου 2021 06:05

Καιρός: τοπικές βροχές και ισχυροί άνεμοι την Τρίτη

Που και πότε θα είναι πιο έντονες οι βροχοπτώσεις. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Για την Τρίτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια αναμένονται τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί στα δυτικά, 6 με 7 και τοπικά στο νότιο Ιόνιο 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 5 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 5 με 7-7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, γενικά ασθενείς. Θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικοί, 5 με 6 και στα νότια 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα στο Θρακικό τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου (σημ: στη δυτική Μακεδονία, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα κυρίως στα νότια. Στο Ιόνιο και τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Στερεάς τις πρωινές ώρες.  Θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ, τοπικά στο νότιο Ιόνιο έως 8 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 3-5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Λίγα χιόνια θα πέσουν τις πρωινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 5 με 6-7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στην Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τη νύχτα. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 4-5 μποφόρ και στα δυτικά βορειοανατολικοί, 5 με 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στην νότια Κρήτη έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα νότια, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Στα βόρεια θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι, 5 με 6-7 μποφόρ. Στα νότια οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός την Τετάρτη

Για την Τετάρτη προβλέπονται νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια, με βροχές στη νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ στην Κρήτη θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά, προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί στα δυτικά, 5 με 7 και στο νότιο Ιόνιο πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι, 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ηπειρωτικά και θα φτάσει: στα βόρεια τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου τους 20 με 21 και στα Δωδεκάνησα κατά τόπους τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις σήμερα:

O ΠΑΟΚ “λύγισε” την Γαλατασαράι

Παλλήνη: έκρηξη σε ΑΤΜ (εικόνες)

ΗΠΑ: νεκροί από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Χθες 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο