LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 21 Οκτωβρίου 2021 21:00

Ρόδος - 8χρονη: η θεία στον ΑΝΤ1 για την “ομολογια” και την “σκευωρία” (βίντεο)

Αλλάζει γραμμή πλεύσης η 50χρονη, που φέρεται να ομολόγησε την κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο, για να αποσπάσει χρήματα από την μητέρα της. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης.

Λύπη - δυστυχία - κακοποίηση - βία

Της Κέλλυς Χεινοπώρου

«Έχω πέσει θύμα. Ήταν όλοι βαλτοί απέναντί μου. Είμαι ο πιο ελαφρύς κρίκος και μου την κάνανε την δουλειά. Είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος, δεν έχω λεφτά, δεν έχω τίποτα, σου λέει “αυτή θα κατηγορήσουμε”», λέει στον ΑΝΤ1 η 50χρονη, που κατά την προανάκριση ομολόγησε ότι κακοποίησε την 8χρονη ανιψιά της, στην Ρόδο, για να αποσπάσει χρήματα από την μητέρα της.

Σήμερα, η θεία δηλώνει θύμα, εξηγώντας στον ΑΝΤ1 ότι πιέστηκε και εξαπατήθηκε από τις Αρχές για να υπογράψει την ομολογία της.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, «αν ήμουν απάτη θα είχα και ένα σπίτι, θα είχα και ένα δωμάτιο να κοιμόμουν και όχι να κοιμάμαι στους δρόμους. Αν δείτε την φωτογραφία, η μάνα έχει αγγίξει. Όχι εγώ. Εγώ είμαι αγράμματη γυναίκα, με βάλανε και υπόγραψα. Από εκεί και πέρα τι διάολο έγραφε, δεν ξέρω. Είμαι αγράμματη σας λέω».

Τι λέει για την οικογένεια της 8χρονης

Η 50χρονη τα γυρίζει και δίνει μια διαφορετική εξήγηση για το τι συνέβη. Όπως λέει, η μητέρα της 8χρονης ήταν εκείνη που άγγιξε την μικρή, εκείνη που έβγαλε την επίμαχη φωτογραφία με τα γεννητικά όργανα του κοριτσιού και εκείνη που έστησε την πλεκτάνη, όπως υποστηρίζει η θεία του κοριτσιού – εξαδέλφη του πατέρα της 8χρονης - για να καλύψει κάποιο δικό της πρόσωπο.

Όπως επιμένει η θεία της μικρής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, «100% κόβω το κεφάλι μου, είναι ο σύντροφός της και πάει να κατηγορήσει εμένα, για να καλύψει τον σύντροφό της ή όποιος άλλος είναι τέλος πάντων, πάει να τον καλύψει. Δεν το πείραξα το παιδί καθόλου, καθόλου δεν το πείραξα το παιδί. Για όνομα του Θεού. Έξι παιδιά έχω και τρία εγγόνια. Δεν το κάνω στα παιδιά μου και στα εγγόνια μου, θα το κάνω σε ξένο παιδί; Είμαστε σοβαροί;».

Ακόμη, υποστηρίζει ότι βρέθηκε στο σπίτι της 8χρονης επειδή της τηλεφώνησε η μητέρα του κοριτσιού. Όταν είδε την 8χρονη, θεωρώντας ότι είχε κακοποιηθεί, όπως λέει, απείλησε την μητέρα ότι θα την καταγγείλει και η μητέρα έστησε την πλεκτάνη, για να την αποτρέψει να γίνει καταγγελία σε βάρος της!  

«Απλώς το παιδί είχε ουρολοίμωξη, μεγάλης μορφής και εμείς νομίζαμε ότι ήταν βιασμένο. Δεν της είπα ότι είναι βιασμένο, “μπορεί να είναι” είπα και δεν ζήτησα εγώ από κανέναν λεφτά», υποστηρίζει η 50χρονη. 

Η συγκλονιστική αυτή υπόθεση, που έχει προκαλέσει αίσθηση, βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης.

Ειδήσεις σήμερα:

Δακτύλιος: τα όρια, οι περιορισμοί και οι εξαιρέσεις

#MeToo: ο Πετρούνιας στον ΑΝΤ1 για τον σάλο (βίντεο)

Χανιά: οικιακή βοηθός “ξάφρισε” τον ηλικιωμένο που φρόντιζε

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο