LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 04 Οκτωβρίου 2021 12:20 | Ανανέωση: 04 Οκτωβρίου 2021 14:27

Πέθανε η Αριάδνη Γερασιμίδου

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της.Το συγκινητικό μήνυμα που άφησε.

Αριάδνη Γερασιμίδου

Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα της Αριάδνη Γερασιμίδου, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας, έπειτα από μάχη που έδωσε για 4 και πλέον χρόνια με τον καρκίνο.

Η νεαρή κοπέλα έχοντας αντιληφθεί το πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα, είχε γράψει ένα μήνυμα που ζήτησε να αναρτηθεί στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μόλις... έφευγε.

Αυτό λοιπόν ανέφερε...
«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.

Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.

Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.

Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)»

Η ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τη δημοσιογράφο με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά με ιδιαίτερη θλίψη τη δημοσιογράφο, μέλος της Ενώσεως Αριάδνη Γερασιμίδου, η οποία έχασε τη μακροχρόνια μάχη που έδινε με τον καρκίνο και «έφυγε» σήμερα, σε ηλικία μόλις 39 ετών.
Η Αριάδνη Γερασιμίδου γεννήθηκε το 1982, στην Αθήνα. Άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος, με αντικείμενο την επιμέλεια και διόρθωση κειμένων καθώς και την αρχισυνταξία και τη διαχείριση social media κειμένων με δημοσιογραφικό περιεχόμενο στα Μέσα “Sport Auto”, “Auto Motor und Sport”, “Fe-mail.gr”, “Alter Vita”, “Automedia.com.cy”, “Bee Magazine” και “Chip”.
Από το 2011 έως το 2014 ήταν ραδιοφωνική παραγωγός στο διαδικτυακό ραδιόφωνο “MoreRadio.gr” και παράλληλα ραδιοφωνική παραγωγός και συμπαρουσιάστρια στο ραδιόφωνο του “Alpha 98,9” στην καθημερινή δίωρη εκπομπή “Men and Speed”. Ήταν επίσης συμπαρουσιάστρια στην live εκπομπή «Formula 1» της τηλεόρασης του Alpha και παρουσίαζε μοντέλα και ειδήσεις από το χώρο του αυτοκινήτου κάνοντας και την επιμέλεια και το σενάριο των θεμάτων.
Από το 2011 έως το 2016 εργάστηκε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και στο «newsAuto.gr” με αντικείμενο τη σύνταξη κειμένων για το αυτοκινήτο, αποστολές στο εξωτερικό, επιμέλεια σεναρίων – σκηνοθεσίας και παραγωγή concept video εκπομπών αυτοκινήτου. Εργάστηκε επίσης, στην εφημερίδα "Free Sunday" και στην ιστοσελίδα www.free-sunday.gr ως υπεύθυνη της κατηγορίας του αυτοκινήτου. Το διάστημα 2016 – 2017 εργάστηκε στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" & ProtoThema.gr ως εξωτερικός συνεργάτης σε αρχισυνταξία, σενάριο & παραγωγές video για διαφημιστικές καμπάνιες γενικού περιεχομένου & αυτοκινήτου.
Από το 2017 εργαζόταν στην ιστοσελίδα sdna.gr ως δημοσιογράφος -αρχισυντάκτρια σε θέματα αυτοκινήτου, αποστολές εξωτερικού και παραγωγή concept video εκπομπών αυτοκινήτου.
H Αριάδνη Γερασιμίδου ήταν μία νέα γυναίκα και καταξιωμένη στο αντικείμενό της δημοσιογράφος, με πολύ κέφι για τη ζωή και πολλούς στόχους και όνειρα. Δυστυχώς, η μοίρα της έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι και της στέρησε τόσο πρόωρα το μέλλον της και την ίδια τη ζωή, βυθίζοντας την οικογένεια και τους οικείους της σε βαρύτατο πένθος.
Η ίδια έδειξε ως το τέλος μεγάλη γενναιότητα στη μάχη της με την ασθένεια και άφησε ως παρακαταθήκη μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή και τα προβλήματά της.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους της και αποχαιρετά με οδύνη την εκλεκτή συνάδελφο»


Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή - Άγνωστος Στρατιώτης: Αγροτικό έφτασε έως το μνημείο

Επίθεση με βιτριόλι: Το “Πρωινό” στα χωριά της Ιωάννας και της κατηγορούμενης (βίντεο)

Τόνι Σφήνος στον ΑΝΤ1: Τα τραγούδια του Πασχάλη είναι έμπνευση, όχι ο ίδιος (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίαςΣήμερα 18:31 | Ειδήσεις

Πληροφορίες αναφέρουν πως θερμοσίφωνας “‘έσκασε” στον χώρο της κουζίνας, όπου βρισκόταν εργαζόμενος. 

Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1: Η Ουκρανία και η Ρωσία έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφέςΣήμερα 18:51 | Ειδήσεις

Όσα δήλωσε ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ στον ΑΝΤ1 για την αλλαγή συνόρων της Ουκρανίας.

Καρδίτσα: 12χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος - Υπέστη σοβαρό έγκαυμα προσπαθώντας να ανάψει το τζάκιΣήμερα 18:29 | Ειδήσεις

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης ο 12χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σο νοσοκομείο "Παίδων" της Αθήνας.

Ηράκλειο: Επείγουσα αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω…απείθαρχου επιβάτηΣήμερα 19:19 | Ειδήσεις

Το αεροσκάφος ξεκίνησε από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ με προορισμό την Χουγκάρντα της Αιγύπτου, προτού ζητήσει άδεια να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τέλλογλου - Αισθητήρες σε γέφυρες: Αγώνας δρόμου για ελέγχους στατικότητας21:08Ενδοοικογενειακή βία – ΕΛ.ΑΣ: 47 συλλήψεις καθημερινά μέσα στο 202520:54Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Άρη Μουγκοπέτρου20:40ANT1 sports: O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς20:26Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1: Η Ουκρανία και η Ρωσία έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές20:12Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο μετάβασης του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ - Οι τρεις μεγάλες αλλαγές19:58Ηράκλειο: Επείγουσα αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω…απείθαρχου επιβάτη19:44Καρδίτσα: Λύκος μπήκε σε ποιμνιοστάσιο και σκότωσε 20 πρόβατα και αρνιά (εικόνες)19:30Αγροτικές επιδοτήσεις: Τα βασικά χαρακτηριστικά του μεταβατικού συστήματος πληρωμών και ελέγχων για το 202519:16Παράνομη οδήγηση στη Θεσσαλονίκη - Εντείνονται οι τροχονομικοί έλεγχοι19:02Καρδίτσα: 12χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος - Υπέστη σοβαρό έγκαυμα προσπαθώντας να ανάψει το τζάκι18:48Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας18:34Παναθηναϊκός: Θλάση ο Λαφόν, φλεγμονή στον αστράγαλο ο Τσιριβέγια 18:20Γερμανός ΥΠΕΞ: Η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί εναντίον χώρας - μέλους του ΝΑΤΟ ως το 202918:07Θεσσαλονίκη: Φρίκη για το ζευγάρι που παραδέχεται οτι εκτρέφει γάτες για να τις φάει17:53Τουρκία: MIT και αστυνομία "ξηλώνουν" δίκτυο κατασκοπείας – Πανικός με την αναφορά σε HAE που σβήστηκε μέσα σε λίγες ώρες 17:39Σαλαμίνα - "Αποκαλύψεις": Μαρτυρία "φωτιά" βάζει στο κάδρο της δολοφονίας και άλλο άτομο17:25Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)17:11Κλοπή στο Λούβρο: Ακόμη 4 συλλήψεις16:57ΣΤΑΣΥ: Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ το Σάββατο16:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο