LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2021 20:24 | Ανανέωση: 30 Σεπτεμβρίου 2021 20:29

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο (εικόνες)

Ένα παιδί τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ανήλικος ο δράστης.

AP - ΗΠΑ - πυροβολισμοί - σχολείο - Μέμφις

Ένα αγόρι τραυματίστηκε και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, αφότου το πυροβόλησε ένας άλλος μαθητής, σε δημοτικό σχολείο του Μέμφις στο Τενεσί των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν αναφορές για άλλους τραυματίες και το Cummings Elementary School εκκενώθηκε, ανέφερε σε ανακοίνωση το αστυνομικό τμήμα του Μέμφις.

Ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας. Αδιευκρίνιστο παραμένει το κίνητρο της επίθεσης.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο σχολείο στο νότιο Μέμφις γύρω στις 09.15 τοπική ώρα, ανέφερε η Αστυνομία. Ο μικρός μαθητής που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

AP - ΗΠΑ - πυροβολισμοί - σχολείο - Μέμφις

AP - ΗΠΑ - πυροβολισμοί - σχολείο - Μέμφις

AP - ΗΠΑ - πυροβολισμοί - σχολείο - Μέμφις

Ειδήσεις σήμερα: 

Επίθεση με βιτριόλι – Λύτρας: μάρτυρες “κλειδί” γνώριζαν τις προθέσεις της κατηγορούμενης

Πάτρα: Επιτέθηκε σε αστυνομικό για να αποφύγει τον έλεγχο

“The 2night show”- Σταμάτης Γονίδης: “Είδα μπροστά μου τον Άγιο Στέφανο”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοιΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορούμενων για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση που χρεώνεται τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Υπόθεση Καλλιάνου – Δικηγόροι γιατρού: Ποτέ δεν έλαβε “φακελάκι”, θα υποβάλει μήνυσηΣήμερα 11:12 | Ειδήσεις

Τι ανέφεραν οι νομικοί εκπρόσωποι του αγγειοχειρουργού για την υπόθεση του θανόντος πατέρα του βουλευτή, σε δημόσια απάντησή τους.

Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»Σήμερα 15:26 | Ειδήσεις

 Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε άνετα της Αμερικανίδας, Σλόαν Στέφενς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»15:40Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με μεγάλη λεία15:27Ο Σπανούλης καλύτερος προπονητής του BCL15:13Παίδων “Αγία Σοφία”: Θαλασσαιμικά παιδιά διαμαρτύρονται μαζί με τους γονείς τους14:59Χερσόνησος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο (εικόνες)14:45Θεσσαλονικη: Αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην είσοδο του Ιπποκράτειου (εικόνες)14:31Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στην πρεμιέρα του Madrid Open14:17Πάτρα – Μαθητές “βαποράκια”: Αφού δεν πούλησες ουσίες, θα μου δώσεις το χαρτζιλίκι σου14:03ΗΠΑ - εκλογές: Ο Μπάιντεν λέει “ναι” σε ντιμπέιτ με τον Τράμπ13:49Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)13:35Επίσκεψη Ερντογάν στην Ουάσινγκτον: Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την αναβολή13:21Ιωάννινα: Ποινή φυλάκισης σε πρώην εισαγγελέα13:07Νίσυρος: Παραδόθηκε ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανηλίκους12:53“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας12:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο