LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2021 17:08

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και “Χαμόγελο του Παιδιού” υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας

Το Σύμφωνο Συνεργασίας έχει στόχο την υποστήριξη παιδιών, οικογενειών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Σύμφωνο συνεργασίας - Τζιτζικώστας- Γιαννόπουλος - Χαμόγελου του Παιδιού

Σύμφωνο συνεργασίας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τον πρόεδρο του, Κώστα Γιαννόπουλο, υπέγραψε το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στη Βίλα Αλλατίνι, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τζιτζικώστας, στις δηλώσεις που ακολούθησαν, δήλωσε «εξαιρετικά χαρούμενος καθώς μετά από δουλειά πολλών μηνών και συνεργασία πολλών ετών, πάμε τη σχέση μας με το “Χαμόγελο του Παιδιού” σε άλλο επίπεδο με περισσότερες δράσεις».

Από την πλευρά του Οργανισμού, ο κ. Γιαννόπουλος, αφού χαρακτήρισε τη σημερινή εποχή «δύσκολη», λόγω και της πανδημίας, δήλωσε σίγουρος ότι με τέτοιου είδους συνεργασίες η βοήθεια προς τα παιδιά και τους εφήβους θα συνεχιστεί και μάλιστα ακόμη περισσότερο. Στην υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας παρέστη και ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Δημήτρης Ασλανίδης.

Νωρίτερα, σύμφωνο συνεργασίας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» υπέγραψε και ο Δήμος Καλαμαριάς. Ο δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης συνάντησε τον κ. Γιαννόπουλο στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στον Φοίνικα.

Τόσο στη συνάντηση με τον κ.Τζιτζικώστα, όσο και σε αυτή με τον κ. Δαρδαμανέλη, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» τους χάρισε ως δώρο από μια ζωγραφιά που έφτιαξαν τα παιδιά.

Σύμφωνο συνεργασίας - Τζιτζικώστας- Γιαννόπουλος - Χαμόγελου του Παιδιού

Σύμφωνο συνεργασίας - Τζιτζικώστας- Γιαννόπουλος - Χαμόγελου του Παιδιού

Σύμφωνο συνεργασίας - Τζιτζικώστας- Γιαννόπουλος - Χαμόγελου του Παιδιού

Ειδήσεις σήμερα:

Γενοκτονία Ελλήνων της Μικράς Ασίας: Ημέρα Εθνικής Μνήμης

Ναρκωτικά: αλλοδαπός “πλημμύριζε” με ηρωίνη τα στέκια τοξικομανών

Κορονοϊός - Κυβερνητική πηγή: υπάρχει φόβος για τον Οκτώβριο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας ότι αυτός πέταξε το βρέφος στη χωματερήΣήμερα 19:38 | Ειδήσεις

Τι ισχυρίστηκε ο πατέρας του βρέφους. Το βίντεο που τον «πρόδωσε» και η έρευνα στη χωματερή.

Μαφιόζικη δολοφονία στον Βύρωνα: Ποιο ήταν το θύμα (βίντεο)Σήμερα 21:47 | Ειδήσεις

Εν ψυχρώ δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο του Βύρωνα. Ποιος ήταν ο 32χρονος που έπεσε νεκρός.

Ράφα: Το Ισραήλ “διευρύνει” την πολεμική επιχείρησηΣήμερα 18:10 | Ειδήσεις

Παρακούωντας τις διεθνείς εκκλήσεις, το Ισραήλ όχι μόνο προχωρά, αλλά επιτείνει τις επιχειρήσεις στην πόλη όπου βρίσκονται ένα εκατομμύριο άμαχοι.

Ηλιακή καταιγίδα που μπορεί να βλάψει τα δίκτυα πλησιάζει τη ΓηΣήμερα 22:38 | Ειδήσεις

Πώς μπορεί να επηρεάσει τα δίκτυα και τι προβλήματα μπορεί να προκαλέσει η ηλιακή καταιγίδα που πλησιάζει τη Γη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κιλιάν Μπαμπέ – Παρί Σεν Ζερμέν: Το διαζύγιο και το “αντίο” του (βίντεο)23:48Κηφισίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως το τέλος Ιουνίου23:37Νέα Ιωνία: Σύλληψη νεαρού με εκατοντάδες κροτίδες (εικόνες)23:25Ηλιακή καταιγίδα που μπορεί να βλάψει τα δίκτυα πλησιάζει τη Γη 23:11Μεσανατολικό: Το κράτος της Παλαιστίνης αναγνωρίζουν ευρωπαϊκές χώρες22:58Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας: Με κεκτημένη ταχύτητα… το “τριφύλι”22:46Σακελλαροπούλου: Η υποδοχή και η διάκριση στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας22:32Τροχαίο δυστύχημα στην Καλαμάτα22:19Μαφιόζικη δολοφονία στον Βύρωνα: Ποιο ήταν το θύμα (βίντεο)22:06Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνουν γονείς21:59“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)21:55Επίμονη ζάλη: Όταν νιώθετε πως χάνετε την ισορροπία σας21:42Ξάνθη: Νεκρός άνδρας από φωτιά στο σπίτι του21:28Fire Rainbow: Το σπάνιο φαινόμενο που εμφανίστηκε στον ουρανό 21:15Diamond League: Ο Τεντόγλου δεύτερος στην Ντόχα21:01Ολυμπιακός –Αναστόπουλος: Έτσι θα κερδίσουμε την Φιορεντίνα στον τελικό20:48Κέιτ Μίντλετον: Η σπάνια δήλωση του πρίγκιπα Γουίλιαμ για την κατάσταση της υγείας της20:34Ουκρανία: Αναμένει τα πρώτα F-16 μέσα στο καλοκαίρι20:21ΟΗΕ: Συμβολική αναγνώριση της Παλαιστίνης ως μέλος 20:07 “I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: Οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου (βίντεο)19:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο