LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Σεπτεμβρίου 2021 21:52

Νέα στελέχη στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

Σημαντική ενίσχυση της διοικητικής ομάδας του Ομίλου, με τρία πρόσωπα που έχουν μακρά εμπειρία στους τομείς τους.

ΑΝΤ1 - Λογοτυπο - Logo

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, "Ο  Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, έχοντας ως βασικό πυλώνα λειτουργίας και ανάπτυξης το ανθρώπινο δυναμικό του, ενισχύει τη διοικητική του ομάδα και καλωσορίζει τρία νέα σημαντικά στελέχη.

Τη Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου, αναλαμβάνει η κ. Τέσσα Κορλέτη.

Η κ. Κορλέτη διαθέτει πολυετή εμπειρία και έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος, κατέχοντας διευθυντικές θέσεις στον κλάδο των ΜΜΕ, του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας. Από τη νέα της θέση, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην υλοποίηση της στρατηγικής του Ομίλου ANTENNA.

ANT1 - ΤΕΣΣΑ ΚΟΡΛΕΤΗ

Στο δυναμικό του ΑΝΤ1, εντάσσεται και η κ. Νατάσσα Λεσιώτη στη θέση της Υπεύθυνης Ψυχαγωγικού Προγράμματος.

Η κ. Λεσιώτη έχει 20ετή εμπειρία στην παραγωγή ψυχαγωγικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, κατείχε επιτελικές θέσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς και εταιρείες παραγωγής, και θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του ψυχαγωγικού περιεχομένου του σταθμού.

ANT1 - ΝΑΤΑΣΣΑ ΛΕΣΙΩΤΗ

Τη Διεύθυνση Έρευνας Προγραμματισμού και Στρατηγικής Προγράμματος του ΑΝΤ1 αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Σφικτός.

Με τα 25 χρόνια εμπειρίας του στους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Ελλάδας, ο κ. Σφικτός θα συμβάλλει ουσιαστικά στη στρατηγική του προγράμματος και στην ενίσχυση της θέσης του σταθμού.

ANT1 - ΚΩΣΤΑΣ ΣΦΙΚΤΟΣ

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ συνεχίζει σταθερά να επενδύει σε επαγγελματίες με υψηλή τεχνογνωσία και μακροχρόνια εμπειρία, που θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στρατηγικών του στόχων".

Ειδήσεις σήμερα

Mad Clip - Συνέντευξη στον ΑΝΤ1: αδημοσίευτα αποσπάσματα από το “Special Report” (βίντεο)

Γέννησε η Όλγα Κεφαλογιάννη - Η πρώτη ανάρτηση για τα δίδυμα (εικόνες)

Ραφήνα: μητροκτόνος βρέθηκε κρεμασμένος σε μπαλκόνι πολυκατοικίας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΣήμερα 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Σήμερα 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Σήμερα 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΣήμερα 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20Τένις - Μαδρίτη: Πρόωρος αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά 21:11Παράταση για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν σήμερα 20:57Ακρόπολη – “Αρχαίοι Έλληνες”: Μπήκαν στο χώρο ανενόχλητοι (βίντεο-ντοκουμέντο)20:45Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου ανοίγει η πόρτα εξόδου της ΝΔ20:32Κρήτη: Στιγμές φρίκης για 53χρονη ΑμεΑ σε κλειστή δομή20:20Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο) 20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο