LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 04 Σεπτεμβρίου 2021 19:34

Εθνική - Φαν’τ Σχιπ: Να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι

Κρίσιμος ο αγώνας με το Κόσοβο στην Πρίστινα, για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής.

 Εθνική Ελλάδας - ποδόσφαιρο

Στη σημασία που έχει για την Εθνική Ελλάδας ο κυριακάτικος (05/09, 21:45) αγώνας με το Κόσοβο στην Πρίστινα, για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σχιπ, στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το απόγευμα του Σαββάτου (04/09). Ο Ολλανδός προπονητής τόνισε πως η «γαλανόλευκη» ομάδα πρέπει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της μέσα στο γήπεδο και υπογράμμισε πως όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαν’τ Σχιπ στη συνέντευξη Τύπου: 

-Γνωρίζετε καλά το Κόσοβο, καθώς το έχετε αντιμετωπίσει δύο φορές, μετά τη νίκη επί της Γεωργίας έχετε μεγαλύτερο κίνητρο;

«Κάθε ματς για εμάς είναι σημαντικό. Έχουμε παίξει δύο φορές αλλά αύριο (σ.σ. Κυριακή 05/09) οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε καλύτεροι, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Αν δείτε στο ποδόσφαιρο παίξαμε με την Αρμενία εκτός έδρας τη νικήσαμε και η Αρμενία βλέπουμε να προηγείται σε όμιλο με τη Γερμανία. Θα είναι ένα σκληρό και ενδιαφέρον παιχνίδι, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να ακολουθήσουμε το πλάνο». 

-Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Τζόλης δεν θα παίξει. Πόσο θα επηρεάσει η απουσία του;

«Ο Τζόλης είναι τραυματίας, αναρρώνει και ελπίζω να μπορούμε να τον έχουμε στη διάθεσή μας για το ματς με τη Σουηδία. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής και ελπίζουμε να είναι στη διάθεσή μας. Ξέραμε ότι είναι τραυματίας. Είναι ένας νεαρός παίκτης αλλά όχι έμπειρος. Μαθαίνει ακόμα. Έκανε μια φανταστική μεταγραφή στην Αγγλία και τη Νόριτς. Ελπίζουμε να τα πάει καλά στην Premier League ώστε η εμπειρία αυτή να βοηθήσει και την Εθνική». 

-Έχετε δει το παιχνίδι με τη Γεωργία, ποιος είναι ο βασικός κίνδυνος; 

«Βεβαίως είδαμε το παιχνίδι με τη Γεωργία, ενώ τους έχουμε αντιμετωπίσει και δύο φορές. Είναι μια δυνατή ομάδα, αμύνονται καλά, επιτίθενται γρήγορα. Θεωρώ πως έχουν αναπτυχθεί καλά και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν το καταφέρουμε αυτό θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες θέλουν να νικήσουν». 

-Είναι ένα ματς που το θέλετε πάση θυσία; 

«Περιμένουμε πως και πως την αναμέτρηση. Ξέρουμε ότι αν θες να συνεχίσεις, να είσαι ανταγωνιστικός στο γκρουπ, πρέπει να κερδίζεις τα παιχνίδια, να παίζεις καλό ποδόσφαιρο, αλλιώς δεν θα είσαι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης. Είναι σημαντικό κάθε ματς στον όμιλο, ιδίως αν βρίσκεται στο κυνήγι. Για αυτό και είναι πρόκληση για εμάς να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα». 

-Αναφέρατε πως και οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη, θεωρείτε πως το Κόσοβο θα είναι επιθετικότερο αύριο;

«Νομίζω ότι το Κόσοβο έχει εξελιχθεί σαν ομάδα, αλλά το ίδιο ισχύει και για εμάς. Οπότε θεωρώ πως οι λεπτομέρειες θα κρίνουν την αναμέτρηση. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει τη νίκη. Μια λάθος απόφαση μπορεί να κρίνει το ματς. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι, συγκεντρωμένοι. Είναι μια μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα και στο τέλος μπορεί να κριθεί από μια λεπτομέρεια». 

-Ποιο είναι το πλάνο σας και ποιος παράγοντας θεωρείται πως μπορεί να κρίνει το ματς υπέρ της Ελλάδας;

«Πρέπει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, τον τρόπο παιχνιδιού μας και είναι θέμα λεπτομερειών. Η ομάδα με τα λιγότερα λάθη θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Θα δούμε τα δυνατά και αδύνατα στοιχεία του αντιπάλου μας, αλλά πρέπει να εστιάσουμε στη δική μας απόδοση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε». 

Τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος τόνισε: «Δεν θα ξεχώριζα κάποιον συγκεκριμένα από το Κόσοβο, γιατί σαν ομάδα είναι αρκετά δυνατή. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε συνολικά και να παίξουμε δυνατά γιατί θα έχουμε απέναντι μας έναν σκληρό αντίπαλο. Το να περνάς από εδώ είναι δύσκολη έδρα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ήρθαμε για τη νίκη. Είδαμε τις δυνατότητες που έχει το Κόσοβο κόντρα στην Γεωργία, αλλά αν ακολουθήσουμε το πλάνο θεωρώ πως μπορούμε να φύγουμε νικητές.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα ματς τα βλέπουμε σαν τελικό. Πέρα από τη βαθμολογία. Έχουμε δει τι έχει γίνει στον όμιλο, πως η Σουηδία κέρδισε την Ισπανία και όλα είναι πιθανά. Αλλά θεωρώ πως μπορούμε να κερδίσουμε και να πάμε ψηλότερα στον όμιλο». 

Όσο για τη δική του παρουσία στην Εθνική Ομάδα;

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή. Το να σε εμπιστεύεται ένας προπονητής σου δίνει κίνητρο και θέλω να τη βοηθήσω για να πάει όσο ψηλότερα γίνεται».

Ειδήσεις σήμερα:

Formula 1: Ο Φερστάπεν poleman στην πατρίδα του

Αυξήσεις τιμών σε 500 είδη πρώτης ανάγκης

Κορονοϊός: Ο “χάρτης” με τα κρούσματα του Σαββάτου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤέμπη - Τέλλογλου: Νέα στοιχεία για τον σταθμάρχη και την εκπαίδευσή τουΣήμερα 18:41 | Ειδήσεις

«Το εργαλείο που είχε μπροστά του για να κατευθύνει τα τρένα δεν ήξερε να το δουλεύει» αποκάλυψε ο Τάσος Τέλλογλου για την γνώση του σταθμάρχη σχετικά με την αυτόματη χάραξη.

Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: Προσαγωγές μελών του “Ρουβίκωνα”Σήμερα 20:20 | Ειδήσεις

Άνδρες των ΜΑΤ έσπευσαν στο σημείο και απώθησαν τους συγκεντρωμένους κάνοντας χρήση χημικών και προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές.

Στοκχόλμη: Πρόσκρουση λεωφορείου σε στάση - Πολλαπλοί νεκροί και τραυματίες σύμφωνα με την αστυνομίαΣήμερα 17:28 | Ειδήσεις

Η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις μαζί με ασθενοφόρα.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ακόμη μια προφυλάκιση κατηγορούμενουΣήμερα 18:53 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας της Ευρωπαίας Εισαγγελέως, του αποδίδεται κρίσιμος ρόλος στη λειτουργία της εγκληματικής ομάδας που εισέπραττε παράνομες επιδοτήσεις.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μιλάνο – Ολυμπιακός: Λύγισαν οι “ερυθρόλευκοι”23:59Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 59χρονος καθηγητής για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων μαθητριών του23:46Σέρρες: Ποινές φυλάκισης για τους 30 μετανάστες που προκάλεσαν επεισόδια στη δομή φιλοξενίας23:34Θεσσαλονίκη: Ταξί συγκρούστηκε με ΙΧ - Ένας τραυματίας23:21Κορινθία: Νεκρός εντοπίστηκε οδηγός φορτηγού23:07Κίνα: Επέστρεψαν στη Γη οι τρεις Κινέζοι αστροναύτες που είχαν εγκλωβιστεί στο διάστημα22:53Ανανεώθηκε η θητεία των Ευρωπαίων Εισαγγελέων στην Αθήνα22:39Ιαπωνία: 32χρονη παντρεύτηκε χαρακτήρα που δημιούργησε μέσω.... της τεχνητής νοημοσύνης22:25ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" των πληρωμών μέχρι 21 Νοεμβρίου22:11ΠΑΕ Κηφισιά: O Άγγελος Χαριστέας είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής21:58Νότια Αφρική: Έρευνα για την "μυστηριώδη" άφιξη 153 Παλαιστινίων με πτήση από το Ναϊρόμπι 21:44Ρόδος: Άνδρας εγκλωβίστηκε σε κάδο σκουπιδιών - Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική21:31Συναγερμός για την εξαφάνιση 31χρονου21:17Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο21:03Εθνική Ελπίδων: Τρένο… χωρίς στάση για το Euro 202720:49Τέμπη - Τέλλογλου: Νέα στοιχεία για τον σταθμάρχη και την εκπαίδευσή του20:35Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: Προσαγωγές μελών του “Ρουβίκωνα”20:25Αττική: Συνελήφθη 40χρονος που οδηγούσε φορτηγό μεθυσμένος και προκάλεσε τροχαίο20:12Βόλος: Κουβαλούσε κλεμμένο κλιματιστικό πάνω στο ποδήλατο του!19:58ΟΠΕΚΕΠΕ: Ακόμη μια προφυλάκιση κατηγορούμενου19:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο