LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Σεπτεμβρίου 2021 18:58 | Ανανέωση: 04 Σεπτεμβρίου 2021 19:37

Τροχαίο Mad Clip: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από την μοιραία πορεία του αυτοκινήτου

Φως στα αίτια της μοιραίας πρόσκρουσης του αυτοκινήτου του Mad Clip στην παραλιακή, ρίχνει βίντεο που εξασφάλισε o ΑΝΤ1.

Mad Clip - τροχαίο - ΑΝΤ1
Του Θάνου Κλωνόπουλου

Φως στα αίτια της μοιραίας πρόσκρουσης του αυτοκινήτου, του γνωστού τράπερ Mad Clip , στην παραλιακή, ρίχνει βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσίασε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. 

Το βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 είναι από κάμερα ασφαλείας, η οποία έχει καταγράψει την στιγμή που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολώνα φωτισμού και να χάσει την ζωή του. 

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ο Mad Clip να οδηγεί με αυξημένη ταχύτητα στην ευθεία και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία χάνει τον έλεγχο, το αμάξι αρχίζει να φέρνει στροφές και με την ίδια ταχύτητα να βγαίνει εκτός δρόμου. Πίσω ακολουθεί ένα ακόμα αμάξι το οποίο πατάει φρένο. 

Ο Mad Clip οδηγούσε το αμάξι του επιστρέφοντας στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο από το γαμήλιο γλέντι στη Βάρκιζα. Στο ύψος της λίμνης Βουλιαγμένης, βρίσκεται πίσω από ένα άλλο γρήγορο αυτοκίνητο μάρκας Audi. Το φανάρι ανάβει πράσινο, έχει μείνει πίσω αλλά αναπτύσσει ταχύτητα, ξεπερνά το άλλο αυτοκίνητο και μπαίνει στην ευθεία που του στοίχισε τη ζωή. Στο ύψος της εκκλησίας της Παναγιάς Φανερώμενης γίνεται το τραγικό δυστύχημα. Χρειάστηκαν 2 ώρες για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.

Λάτρευε την ταχύτητα... 

Ο Mad Clip λάτρευε την ταχύτητα... Ήταν το όνειρο του, τότε στις φτωχογειτονιές της Νέας Υόρκης όπου μεγάλωσε, να αποκτήσει κάποτε ένα γρήγορο καλό αμάξι. Η ενάσχοληση του με την μουσική ήταν ο τρόπος του για να μεταφέρει τα βιώματα του στον κόσμο και να περάσει τα δικά του μηνύματα... 

Τα τραγούδια του συγκέντρωναν εκατομμύρια προβολές αμέσως μόλις κυκλοφορούσαν. Χαρακτηριστήκε ως ο Έλληνας εκπρόσωπος της τραπ μουσικής, ενώ το τελευταίο διάστημα συνεργάστηκε με καλλίτχνες διαφορετικών είδων μουσικής.

Mad Clip

Παράλληλα, δεν έκρυβε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την οικονομική του άνεση. Στις περισσότερες δημοσιεύσεις του και τα stories πρωταγωνιστούσε φυσικά το ακριβό του αμάξι. 

Στο φονικό σημείο όπου έχασε την ζωή του ο Mad Clip  έρχονται συνεχώς θαυμαστές του για να αφήσουν κάποιο λουλούδι, να σιγοψιθυρίσουν κάποιον από τους στίχους των τραγουδιών του, να αφήσουν ένα σημείωμα στο οποίο περιγράφεται η θλίψη που νοιώθουν για τον θάνατο του. 

Ειδήσεις σήμερα:

Μίκης Θεοδωράκης - Δήμος Αθηναίων: Πρόταση για προτομή και ονοματοδοσία δρόμου

Καρδίτσα: ΕΔΕ για εικονικούς εμβολιασμούς

Αφγανιστάν: Επεισόδια σε διαδήλωση για τα δικαιώματα των γυναικών

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΣήμερα 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Σήμερα 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο