LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 09 Αυγούστου 2021 12:44 | Ανανέωση: 09 Αυγούστου 2021 12:59

Φωτιά στην Αττική: χαροπαλεύουν δύο εθελοντές στο ΚΑΤ

Ο αδελφός του ενός νοσηλεύεται με εγκαύματα στο ίδιο νοσοκομείο. Τι δηλώνει ο πατέρας τους.

Κορονοϊός - νοσοκομείο - εντατική

Δύο αδέλφια που συμμετείχαν εθελοντικά στην κατάσβεση της φωτιάς στις Αφίδνες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και ο ένας από αυτούς βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Όπως είπε ο πατέρας των δύο αδελφών, οι γιοί του έσπευσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς για να σώσουν τις περιουσίες τις δικές τους και των συμπολιτών τους.
Όμως βρέθηκαν μέσα στο δάσος, οι φλόγες τους κύκλωσαν κι έτσι τραυματίστηκαν σοβαρά.

«Δεν κάηκαν τα παιδιά στην προσπάθεια να σώσουν τα σπίτια τους, αλλά αμυνόμενοι μέσα στο δάσος», είπε ο πατέρας τους στην ΕΡΤ.

Όπως του λένε οι γιατροί, η κατάσταση του ενός γιου του είναι εξαιρετικά σοβαρή, καθώς δίνει μάχη στην εντατική. Ο δεύτερος γιος του νοσηλεύεται σε θάλαμο με εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια του.

Από τη φωτιά κάηκαν ένα σκάφος που είχε η οικογένεια, μια μοτοσικλέτα κι ένα κοπτικό μηχάνημα, αλλά το σπίτι σώθηκε.

Η αγωνία του πατέρα είναι τώρα για την πορεία της υγείας των παιδιών του που με αυταπάρνηση έσπευσαν να βοηθήσουν στο έργο της κατάσβεσης και τώρα το ένα από αυτά δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ιατρικό ανακοινωθέν του ΚΑΤ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΑΤ, το μεσημέρι της Δευτέρας, αναφέρονται τα εξής:

"Η κατάσταση της υγείας των τεσσάρων εθελοντών δασοπυροσβεστών  που διακομίστηκαν στο ΓΝΑ ΚΑΤ την 05 Αυγούστου 2021, έχει ως ακολούθως: 

  • Οι δύο (ηλικίας 57 και 33 ετών) με περιορισμένης έκτασης εγκαύματα  άνω άκρων, ανταποκρίνονται στη θεραπεία και νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων Πλαστικής Χειρουργικής, σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου. 
  • Οι δύο (ηλικίας 55 και 53 ετών) με εκτεταμένης έκτασης εγκαύματα, με συνυπάρχον εισπνευστικό έγκαυμα, νοσηλεύονται με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας". 
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο