LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 08 Αυγούστου 2021 22:20

Σπύρος Φωκάς: Επιδεινώνεται η υγεία του

Έκκληση για βοήθεια από την οικογένεια του εμβληματικού ηθοποιού.

Σπύρος Φωκάς

Κρίσιμες ώρες για τον εμβληματικό ηθοποιό, Σπύρο Φωκά...

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα νοσηλείας, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με τις επιπλοκές της κολπικής μαρμαρυγής σε συνδυασμό με άλλες σοβαρές παθήσεις, μεταφέρθηκε εν τέλει στο σπίτι του στο Καλαμάκι Κορινθίας. «Άσχημη» όμως είναι πια η κατάσταση της υγείας του, όπως πληροφορεί η Νανά Παλαιτσάκη μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια με την παροχή ενός ειδικού κρεβατιού που κρίνεται απαραίτητο για την περίπτωσή του. Η οικογένειά του αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ οι φορείς στους οποίους απευθύνθηκε η σύζυγός του, Λίλιαν, δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημά της για βοήθεια.

Έτσι, η Νανά Παλαιτσάκη προχώρησε στην εξής ανάρτηση: «Ένας από τους μεγαλύτερους Χολυγουντανους ηθοποιους, ο Έλληνας Σπύρος Φωκάς, χρειάζεται την βοήθεια μας. Σας μεταφέρω έκκληση της συζυγου του Λίλιαν, αλλά και του προσωπικού τους φίλου Θοδωρή Σεργιαδη. Η Λίλιαν με πολυ αξιοπρέπεια έχει ζητήσει βοήθεια από φορείς.. Χωρίς αποτέλεσμα. Ο Σπύρος χρειάζεται άμεσα ένα ειδικό κρεβάτι και έναν άνθρωπο που θα βοηθήσει την Λίλιαν για ν αντιμετωπίσουν τις πολυ άμεσες ανάγκες του Σπυρου. Ζουν στο Καλαμάκι Κορινθίας Δημοσιευω τον αριθμό της Λίλιαν 697 4728543 και τον αριθμό του Θοδωρή Σεργιαδη 697 924 87 68 . Επειδή η μόνη σταθερή αξία που έχει μείνει είναι η αλληλεγγύη, πιστευω οτι θα βρεθεί ιδιώτης η εταιρεία που θα στηρίξει».

Ειδήσεις σήμερα: 

Πέθανε ο Μπάμπης Ανθόπουλος

Φωτιές: Το “ευχαριστώ” Μητσοτάκη στους ξένους για τη βοήθεια στην Ελλάδα

Φωτιές - Χαρδαλιάς: αμείωτος ο αγώνας στην Εύβοια

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Marfin: Σαν σήμερα η τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας13:06Έγκλημα στη Σάμο: Στον Εισαγγελέα η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της12:51Κασσελάκης: Γιορτάζουμε την Ανάσταση, τη μετάβαση από το σκοτάδι στο φως 12:37Ζαχάροβα: Οι χώρες της Βαλτικής έχουν απομακρυνθεί από τη Μόσχα12:24Βόλος: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι άνδρα που νοσηλεύεται12:10Χανιά: Ακρωτηριάστηκε ο 14χρονος που έσκασε στο χέρι του κροτίδα11:57Γερμανία: Χιλιάδες συσκέψεις του Στρατού διέρρευσαν λόγω “κενού ασφαλείας”11:43NBA: Έφυγε από τη ζωή ο Ντάριους Μόρις11:29Λήμνος: “Εκρηκτική” Ανάσταση στο Ανδρώνι (βίντεο)11:16Formula 1 - GP Μαϊάμι: Ο Φερστάπεν στην pole position11:02Πλημμύρες στη Βραζιλία: 70000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους10:49Χανιά: 14χρονος τραυματίστηκε με κροτίδα10:35Μανχάταν: Φάρσες για τοποθετήσεις βομβών σε συναγωγές 10:21Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν την Κυριακή του Πάσχα10:07Δημοτικές Εκλογές - Μεξικό: Νεκροί σε επίθεση εναντίον υποψηφίου 09:54Φενερμπαχτσέ - Euroleague: Η ποινή για τα επεισόδια με τη Μονακό09:40ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου09:26Φωτιά στην Αγία Παρασκευή: Νεκρή ηλικιωμένη στο διαμέρισμά της09:13Χίος: Ο Ρουκετοπόλεμος στο Βροντάδο εντυπωσίασε και φέτος (βίντεο) 08:59Αυστραλία: Νεκρός 16χρονος ριζοσπαστικοποιημένος 08:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο