LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 25 Ιουλίου 2021 09:00 | Ανανέωση: 25 Ιουλίου 2021 08:27

Ολυμπιακοί Αγώνες: ψηλά στην κατάταξη η Καραχάλιου

Φαβορί για μετάλλια η Βασιλεία Καραχάλιου και το αποδεικνύει και εμπράκτως! Καλή εμφάνιση από τον Κοκκαλάνη.

Βασιλεία Καραχάλιου

Είναι ένα από τα φαβορί για μετάλλια και το αποδεικνύει και εμπράκτως στους 32ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Βασιλεία Καραχάλιου ξεκίνησε σήμερα τις υποχρεώσεις της στο Ολυμπιακό τουρνουά στην κατηγορία Laser Radial Γυναικών και κατέλαβε την 2η θέση.

Μετά την 2η θέση στην πρώτη ιστιοδρομία, κατετάγη 19η στη δεύτερη αλλά διατηρείται ψηλά στην κατάταξη με 21 βαθμούς ποινής, αφού όλοι οι ιστιοπλόοι αφαιρούν τη χειρότερη ως τώρα κούρσα τους. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην 5η θέση της γενικής κατάταξης μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων ιστιοδρομιών.

Τη δέκατη θέση κατέλαβε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, στην 3η ιστιοδρομία των RS:X στην Ενοσίμα, όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα ιστιοπλοϊας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Μετά την ολοκλήρωση της 1ης ημέρας, ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στην 11η θέση της γενικής κατάταξης με 18 βαθμούς ποινής (όλοι οι ιστιοπλόοι αφαιρούν τη χειρότερη ως τώρα κούρσα τους).

Νικητής της 3ης ιστιοδρομίας αναδείχθηκε ο Ολλανδός Κίραν Μπάντλοε, ενώ στη γενική κατάταξη προηγείται ο νικητής των δύο πρώτων ιστιοδρομιών, ο Ελβετός Ματέο Σανζ Λανζ, ακολουθούμενος από τον Ισπανό Ανχελ Γκράντα.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεξίωση στο Προεδρικό: τα πολιτικά πηγαδάκια, οι καλεσμένοι και οι απουσίες

Φωτιά στην Κορινθία: συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες (εικόνες)

Σύνταγμα: προσαγωγές για τα επεισόδια με αντιεμβολιαστές (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο