LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Ιουνίου 2021 23:36 | Ανανέωση: 22 Ιουνίου 2021 23:50

Euro 2020: Η Αγγλία νίκησε την Τσεχία και πήρε την πρωτιά στον όμιλο (βίντεο)

Οι Άγγλοι έκαμψαν την αντίσταση των μαχητικών Τσέχων, αλλά προβλημάτισαν με την απόδοσή τους εν όψει της συνέχειας.

EURO 2020 - ΤΣΕΧΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ

Η Αγγλία ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της στον 4o Όμιλο της τελικής φάσης του Euro 2020, επικρατώντας στο Γουέμπλεϊ της Τσεχίας 1-0, με γκολ του Στέρλινγκ στο 12ο λεπτό, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Οι Άγγλοι με 7 βαθμούς, κατέλαβαν την πρώτη θέση στο γκρουπ και θα παίξουν στις 29 Ιουνίου, στο ίδιο γήπεδο, με τον δεύτερο του ΣΤ΄ ομίλου (Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία). Οι Κροάτες τερμάτισαν δεύτεροι και θα παίξουν στις 28/6 στην Κοπεγχάγη, με τον δεύτερο του Ε΄ ομίλου. Η Τσεχία, με 4 βαθμούς (ισοβαθμία με την Κροατία) κατέλαβε την τρίτη θέση και περιμένει...

Τα “Τρία Λιοντάρια” ξεκίνησαν πολύ επιθετικά και μόλις στο 2ο λεπτό είχαν δοκάρι, όταν σε εκπληκτική μπαλιά του Κέιν στην πλάτη της τσεχικής άμυνας, ο Στέρλινγκ την έστειλε στο αριστερό δοκάρι.

Στο 10΄ η κεφαλιά του προωθημένου Στόουνς έστειλε την μπάλα άουτ και δύο λεπτά αργότερα η επιμονή των Άγγλων δικαιώθηκε, όταν ο Γκρίλις έκανε ωραία κίνηση και σέντρα, με τον Στέρλινγκ να βρίσκει στόχο αυτή τη φορά, με το κεφάλι μάλιστα (0-1).

Στο 26΄ ο Βάτσλικ κράτησε το σκορ στο 0-1 με εξαιρετική απόκρουση στην προσπάθεια του Κέιν και από το σημείο εκείνο και ύστερα οι Τσέχοι άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο παιχνίδι.

Έτσι, στο 28ο λεπτό ένα ωραίο σουτ του Χόλες ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Πίκφορντ, ενώ στο 35΄ η ομάδα του Σίλχαβι είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να φέρει τον αγώνα στα ίσα, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Σούτσεκ, εκείνος σούταρε μέσα από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το αγωνιστικό μοτίβο άλλαξε, με τον πολύ καλό ρυθμό του πρώτου μισού να δίνει τη θέση του σε ένα παιχνίδι τακτικής εκ μέρους της αγγλικής ομάδας.

Οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ προσπάθησαν και πέτυχαν να πάνε σε διαχείριση με πιο “σφιχτό” παιχνίδι, που τους εξασφάλιζε καλή ανασταλτική λειτουργία, χωρίς να παραλείπουν να επιτεθούν όποτε είχαν τις προϋποθέσεις.

Τούτων δοθέντων, οι Τσέχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν και η μοναδική καλή στιγμή του β΄ ημιχρόνου, έστω κι αν τελικά η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη, ήταν το γκολ του Χέντερσον στο 86΄, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσεχία (Γιάροσλαβ Σίλχαβι): Βάτσλικ, Τσελούστκα, Τσούφαλ, Κάλας, Μπορίλ, Νταρίντα (65΄ Κραλ), Χόλες (84΄ Βύντρα), Μάσοπουστ (65΄ Χλόζεκ), Σούτσεκ, Γιάνκτο (46΄ Σέβτσικ), Σικ (75΄ Πέκχαρτ).

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς (79΄ Μινγκς), Μαγκουάιρ, Σο, Ράις (46΄ Χέντερσον), Φίλιπς, Σάκα (84΄ Σάντσο), Γκρίλις (68΄ Μπέλινγχαμ), Στέρλινγκ (67΄ Ράσφορντ), Κέιν.

Υπερθέαμα στον ΑΝΤ1

Οι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής του Euro 2020 θα μεταδοθούν απευθείας από τον ΑNT1 και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ενώ η ποδοσφαιρική πανδαισία εμπλουτίζεται με εκπομπές και εκλεκτούς καλεσμένους.

Κάθε μεσημέρι στις 16:00 το “Euroday” με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο θα ανοίγει το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα του σταθμού για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.

Σταύρος ΣβήγκοςΓιώργος ΛέντζαςΝικόλας Ράπτης και Χάρης Νταρζάνος είναι στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή “Παίξτε μπάλα”. Η ανατρεπτική παρέα θα μαζεύεται κάθε βράδυ στην… ταράτσα, για να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση και ιδιαίτερο τρόπο τα highlights του Euro 2020 και όχι μόνο.

Επίσης, στην εκπομπή “Euroshow” με τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Λιώρη, δίνεται καθημερινά γύρω στις 00:00 το στίγμα των αγώνων του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος του καλοκαιριού. Εκλεκτοί καλεσμένοιζωντανές συνδέσεις και πολλές εκπλήξεις, μετά από τις σπουδαίες αναμετρήσεις της ημέρας, τα μεσάνυχτα, στο “Euroshow”.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πετράλωνα: συνελήφθη ο βιαστής της καθαρίστριας

Γλυκά Νερά: το υπόμνημα που κατέθεσε ο συζυγοκτόνος

Ο Στέλιος Ρόκκος θρηνεί για τον αδελφό του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο