LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Ιουνίου 2021 20:30

Υπόθεση Ντίμη Κορφιάτη: Θρίλερ με δύο καλάσνικοφ και βαρύ οπλισμό στον Πύργο

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της συζύγου τού, επίσης δολοφονηθέντος, Ντίμη Κορφιάτη.

ΝΤΙΜΗΣ ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ - ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ - ΠΥΡΓΟΣ

Σε Θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον εντοπισμό όπλων, πριν από λίγες ημέρες στον Πύργο, και σχετίζονται με δράστες της δολοφονίας της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη.

Με αγωνία αναμένεται η βαλλιστική εξέταση των δύο καλάσνικοφ, που βρέθηκαν μετά από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. και έρευνες σε παλιά αποθήκη, που ανήκε σε πεθερό ενός εκ των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrisNews, εκτός από τα καλάσνικοφ, στην αποθήκη βρέθηκαν κάλυκες, φυσίγγια και μία μηχανή, γεγονός που οδηγεί την αστυνομία στο συμπέρασμα, πως οι δράστες πιθανότατα ετοίμαζαν νέο χτύπημα, χωρίς ωστόσο ακόμα να μπορούν να πουν με βεβαιότητα αν αυτό θα γινόταν εντός νομού ή στη Ζάκυνθο. Λίγες μέρες νωρίτερα, πάντως, σε κεντρικό σημείο του χωριού, οι Αρχές είχαν εντοπίσει άλλο ένα "ύποπτο" αυτοκίνητο.

Την υπόθεση, σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές, έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ανθρώπινης Ζωής και, χθες το μεσημέρι, στο σημείο που βρέθηκαν τα προαναφερθέντα είδη οπλισμού, αλλά και τα κλεμμένα από την Αθήνα οχήματα, μετέβησαν κλιμάκια από την Αθήνα, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης και η Ασφάλεια Πύργου.

Τα όπλα που βρέθηκαν έχουν ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αυτό που ερευνάται πλέον είναι αν έχουν χρησιμοποιηθεί ή αν επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για επόμενο «στόχο», ο οποίος απετράπη μετά την επέμβαση της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι, μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του, έχουν μια καλή δεξαμενή στοιχείων προς αξιοποίηση, προκειμένου να εντοπίσουν και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στη δολοφονία του 53χρονου Ντίμη Κορφιάτη στις 7 Μαΐου.

ΠΗΓΗ: Patrisnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον ΓραμμένοΣήμερα 15:14 | Ειδήσεις

Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ποιος όρος του επιβλήθηκε σε σχέση με τον συνάδελφο του.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)Σήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο κ. Μαρινάκης - μεταξύ άλλων - για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυς Φλέσσα, ότι «όλοι και όλες μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη» αλλά και για τις βασικές μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής 

ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζεςΣήμερα 14:18 | Ειδήσεις

Σημαντική βελτίωση στα μεγέθη του 2023 καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδας, που όμως προειδοποιεί για νέο κύμα “κόκκινων δανείων”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο