LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 09 Ιουνίου 2021 10:36

Θάνατος στο Πολυλίμνιο: Ξεκίνησε η δίκη με 40 κατηγορούμενους

Σαράντα άτομα κάθονται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων  για το δυστύχημα με τον θάνατο της 24χρονης.

Μεσσηνία - τραυματίες - κατολίσθηση - βράχων - Πολυλίμνιο

Με τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας ξεκίνησε χθες στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Καλαμάτας η εκδίκαση της υπόθεσης θανάτου στο Πολυλίμνιο της 24χρονης κοπέλας από την Πάτρα και του τραυματισμού της φίλης της. 

Η δίκη είχε αναβληθεί πέρυσι τον Ιανουάριο με αίτημα των συνηγόρων, ενώ ούτε τον Απρίλιο φέτος είχε εκδικασθεί λόγω των απαγορευτικών μέτρων για την πανδημία. Χθες άρχισε με τις καταθέσεις των μαρτύρων και αργά το μεσημέρι διέκοψε για να συνεχισθεί στις 29 Ιουνίου. 

Κατηγορούμενοι για την τραγική ιστορία στο Πολυλίμνιο Χαραυγής, όπου τον Αύγουστο του 2016, εξαιτίας κατολισθήσεων, σκοτώθηκε μια 24χρονη κοπέλα από την Πάτρα και τραυματίσθηκε σοβαρά η 25χρονη φίλη της από την Καλαμάτα, είναι συνολικά 40 κατηγορούμενοι. Συγκεκριμένα, είναι ο δήμαρχος και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης την περίοδο εκείνη, στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, καθώς και ο διευθυντής Δασών Μεσσηνίας και ο δασάρχης Καλαμάτας.

Έλενα Φούτση - Πολυλίμνιο - Μεσσηνία - τραγωδία

Οι 40 κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια δια παραλείψεως και σωματική βλάβη από αμέλεια παρ’ υπόχρεων.

Ακαριαίος θάνατος

Παραμονές του Δεκαπενταύγουστου του 2016 τρεις φίλες, δύο αδελφές από την Πάτρα και μια φίλη τους από την Καλαμάτα, έκαναν διακοπές στην περιοχή μας και πήγαν να θαυμάσουν το Πολυλίμνιο. Συνέβη, όμως, μια μεγάλη κατολίσθηση που καταπλάκωσε τα τρία κορίτσια. Η 24χρονη κοπέλα από την Πάτρα σκοτώθηκε ακαριαία και η αδελφή της τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά. Σοβαρά τραυματίστηκε και η 25χρονη φίλη τους.

τραγωδία - Πολυλίμνιο - νεκρή - τραυματίας - κατολίσθηση - βράχων

Η δίκη χθες ξεκίνησε με τις μαρτυρικές καταθέσεις των γονιών της άτυχης κοπέλας, της αδελφής της και της φίλης της και συνεχίστηκε με άλλους μάρτυρες κατηγορίας.

Αργά το μεσημέρι ολοκληρώθηκε και η διαδικασία με τα αναγνωστέα έγγραφα και το δικαστήριο διέκοψε για τις 29 Ιουνίου, οπότε και θα συνεχίσει με τις καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης και εν συνεχεία την πρόταση του εισαγγελέα.

Πηγή: tharrosnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Roland Garros: ο Τσιτσιπάς πέρασε στους “4”

Ο ντελιβεράς για τον νεκρό 68χρονο στον ΑΝΤ1: οι παραγγελίες, το σπιτικό φαγητό και η έγνοια του

S-400 – Στέιτ Ντιπάρτμεντ στον ΑΝΤ1: η πολιτική μας δεν έχει αλλάξει

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την ΠέμπτηΧθες 16:23 | Ειδήσεις

Που αναμένονται καταιγίδες. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Που θα υπάρχει έντονη σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.


 

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κρίση στη Μέση Ανατολή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουσηΧθες 20:14 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην ΙερουσαλήμΧθες 21:17 | Ειδήσεις


Εκεί όπου κάποτε η ευλάβεια και η κατάνυξη βασίλευαν, σήμερα ρουκέτες και πυροβολισμοί ταράζουν τον ιερό τόπο.

Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεσηΧθες 21:56 | Ειδήσεις

Οι δηλώσεις της Ισπανίδας υπουργού Ισότητας και η αυστηρή απάντηση από την Τζόρτζια Μελόνι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: Ξεκίνημα…με το δεξί21:57Εξάρθρωση σπείρας που έκανε ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία - Τεράστια η λεία τους21:44Εθνική Ελλάδος: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα διεθνούς παίκτη21:30Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην Ιερουσαλήμ21:17Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα υπέβαλε το 4ο αίτημα για πληρωμή21:03Τροχαίο: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια και τις έφαγε… αστυνομικός20:49Κασσελάκης: Η δεξιά καπηλεύεται πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια (βίντεο)20:35Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κρίση στη Μέση Ανατολή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουση20:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο