LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2021 21:36

Euro 2020: Ήξερες ότι η Ιταλία....

Ο Μανώλης Μανής σταχυολογεί μικρές "λεπτομέρειες" για τις ομάδες, που παίρνουν μέρος στην "μεγάλη γιορτή της μπάλας", που προβάλλεται απο τον ΑΝΤ1.

Euro2020 - ήξερες ότι

Οι Ιταλοί θα είναι οικοδεσπότες του 1ου Ομίλου και θα αγωνιστούν στην Ρώμη, μπροστά στο κοινό τους.

Στον προκριματικό όμιλο, η Ιταλία  ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με εντυπωσιακή νίκη, κόντρα στην Αρμενία, με 9-1.

Αυτή ήταν η 11η συνεχόμενη νίκη της και η 10η σε ένα ημερολογιακό έτος, κάτι που αποτελεί εθνικό ρεκόρ.

Πιο ευρεία νίκη της ομάδας παραμένει το 9-0 κόντρα στις Η.Π.Α. το 1948.

Η Ιταλία προκρίθηκε με την 2η καλύτερη επίθεση με 37 γκολ.

 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Οι εκλεκτοί του Μαντσίνι

Ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ανακοίνωσε την τελική αποστολή για τα τελικά του EURO 2020, αφήνοντας εκτός τους Τζανλούκα Μαντσίνι και Ματέο Πεσίνα.

Η αποστολή της εθνικής Ιταλίας

Τερματοφύλακες: Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Αλεξ Μέρετ, Σαλβατόρε Σιρίγκου.

Αμυντικοί: Φραντσέσκο Ατσέρμπι, Αλεσάντρο Μπαστόνι, Λεονάρντο Μπονούτσι, Τζόρτζιο Κιελίνι, Τζοβάνι Ντι Λορέντσο, Εμερσον Παλμιέρι, Αλεσάντρο Φλορέντσι, Λεονάρντο Σπινατσόλα, Ραφαέλ Τολόι.

Μέσοι: Νικολό Μπαρέλα, Μπρίαν Κριστάντε, Ζορζίνιο, Μανουέλ Λοκατέλι, Λορέντσο Πελεγκρίνι, Στέφανο Σένσι, Μάρκο Βεράτι.

Επιθετικοί: Αντρέα Μπελότι, Ντομένικο Μπεράρντι, Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, Φεντερίκο Κιέζα, Τσίρο Ιμόμπιλε, Λορέντσο Ινσίνιε, Τζάκομο Ρασπαντόρι.

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ - Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ EURO 2020 - ANT1

Ο Μακέντα για την εθνική Ιταλίας

Καλεσμένος στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Ο δρόμος προς το Euro 2020”, ήταν προ ημερών, ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα.

O στράικερ των “πράσινων” μίλησε για τα φαβορί της διοργάνωσης και τον προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ιταλίας.

Όπως είπε ο Μακέντα στον Αποστόλη Λάμπο, «σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος όμιλος αλλά η Ιταλία έχει μεγαλύτερη ποιότητα από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Δύσκολα δέχεται γκολ και δύσκολα μπορεί να τη νικήσει κανείς.  Έχει εξαιρετικούς παίκτες και κατά τη γνώμη μου, η Ιταλία θα είναι ένα από τα τέσσερα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου».

Ερωτηθείς για άλλα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2020, ο Μακέντα απάντησε ότι «Επίσης στα φαβορί είναι η Γαλλία, η Αγγλία και το Βέλγιο. Δε νομίζω ότι η Ισπανία θα φτάσει μακριά. Η Πορτογαλία επίσης είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Κάποιες ομάδες έχουν πολύ καλούς παίκτες. Θα είναι συναρπαστικό.»

Όπως σημείωσε, «Ο Μαντσίνι κάνει πολύ καλή δουλειά. Ανέστρεψε την κατάσταση. Η Ιταλία πέρασε δύο τρία πολύ δύσκολα χρόνια και τώρα γίνεται καλή δουλειά. Η ομάδα είναι νέα με κάποιους έμπειρους παίκτες και υπάρχει ένα καλό μίγμα. Είναι καλό που διαχειρίζεται αυτός τους παίκτες, τον γνωρίζω και γι' αυτό πιστεύω ότι θα κάνουν ένα καλό τουρνουά. Υπάρχουν δύο-τρεις παίκτες, όπως ο Βεράτι, ο Ινσίνιε και ο Ιμόμπιλε, οι οποίοι στην καλή τους μέρα θα δημιουργήσουν τα περισσότερα προβλήματα στους αντιπάλους τους».

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: η Ιωάννα και οι φωτογραφίες μετά το χειρουργείο (βίντεο)

Amber Alert: Μητέρα άρπαξε τον γιο της και εξαφανίστηκε

ΕΥΠ: σε δίκη δικηγόροι και αστυνομικοί για διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας. Πως αναμένεται να κινηθεί η κακοκαιρία.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδιαΣήμερα 07:52 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, υποβάθμισε την επίθεση στην Ισφαχάν, ενώ δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες στο Ισραήλ. Τι ανέφερε για πιιθανά αντίποινα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ08:51Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία06:15Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός06:14Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο