Συνταγή για γλασαρισμένη πανσέτα με σάλτσα μπάρμπεκιου από τον Πέτρο Συρίγο
Μια λαχταριστή, τραγανή πανσέτα ετοίμασε τη Δευτέρα ο σεφ της εκπομπής «Το Πρωινό».
Ο Πέτρος Συρίγος έδειξε βήμα βήμα τη διαδικασία για το γλασαρισμένο κρέας με τις πατάτες, ενώ έδωσε και τα μυστικά για την πιο επιτυχημένη BBQ Sauce!
ΥΛΙΚΑ
- 10 πανσετάκια χοιρινά
- 1 κ.σ πάπρικα καπνιστή
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Υλικά για την BBQ Sauce
- 1 κεφάλι σκόρδου
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 350 γρ. καστανή ζάχαρη
- 250 ml χυμό ανανά
- 130 ml νερό
- 150 ml σάλτσα σόγιας
Η εκτέλεση των συνταγών από τον Πέτρο Συρίγο: