LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 25 Μαΐου 2021 22:11

Επίσημα στην ΑΕΚ ο Μήτογλου

Τα κιτρινόμαυρα θα φοράει από τη νέα σεζόν ο Γεράσιμος Μήτογλου.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΗΤΟΓΛΟΥ - ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Γεράσιμος Μήτογλου.

Ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ, αδελφός του διεθνή φόργουορντ του Παναθηναϊκού, μετακομίζει στην Αθήνα μετά από μία απολύτως επιτυχημένη σεζόν στο Βόλο.

Τη συμφωνία ανακοίνωσε ο, παλιός , πλέον, συλλογός του: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Γεράσιμου Μήτογλου. Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Γεράσιμο Μήτογλου για όσα πρόσφερε στην ομάδα στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρα του.

Όλοι στην ΠΑΕ Βόλος είμαστε σίγουροι ότι η καριέρα του Σίμου θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία κάνοντας μας όλους υπερήφανους.
Σίμο σε ευχαριστούμε...»

Ο 21χρονος αμυντικός που έκλεισε την αγωνιστική περίοδο με 26 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο. Σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Βόλου τόνισε:

«Με τη μεταγραφή μου στην ΑΕΚ, ένας κύκλος της ποδοσφαιρικής μου ζωής έκλεισε. Ο Βόλος θα είναι πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο Αχιλλέα Μπέο που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω όλες τις όμορφες στιγμές ως ποδοσφαιριστής του Βόλου.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές μου για την καθοδήγησή τους. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για τη βοήθειά τους μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Και βέβαια, ευχαριστώ όλα τα μέλη της οικογένειας του Βόλου με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και με βοήθησαν στην εξέλιξή μου τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως άνθρωπο».

Ειδήσεις σήμερα:

To Μουντιάλ 2022 αποκλειστικά στον ΑΝΤ1

Κορονοϊός: 17χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον “Ερυθρό Σταυρό”

Ασκήσεις για καλύτερες επιδόσεις... στο κρεβάτι!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρόςΣήμερα 19:47 | Ειδήσεις

Ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς δήλωσε στο Αλ Τζαζίρα: Ενημερώσαμε τους μεσολαβητές της Αιγύπτου και του Κατάρ ότι αποδεχόμαστε την πρότασή τους για κατάπαυση του πυρός.

Επιστροφή των εκδρομέων με αυξημένη κίνηση στα διόδιαΣήμερα 18:30 | Ειδήσεις

Αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια της Κόρινθου και της Αφιδνών.

Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο Ερντογάν εγκαινίασε την λειτουργία της ως τζαμί (εικόνες)Σήμερα 17:46 | Ειδήσεις

Τι είπε ο  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη λειτουργία του ιστορικού μοναστηριού ως τζαμί.

Μακρόν - Σι Τζινπινγκ: Η σημασία της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας για την ΕυρώπηΣήμερα 16:48 | Ειδήσεις

Τι συζήτησε ο Εμανουέλ Μακρόν με τον πρόεδρο της Κίνας. Ποια η σημασία της επίσκεψης για την Ευρώπη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52Ανάσταση - κροτίδες: Οι συλλήψεις της ΕΛΑΣ και η “τεράστια” λεία “εκρηκτικών”19:39ΠΑΣΟΚ: Στη Σέριφο ο Ανδρουλάκης - Ποιοι οι επόμενοι προορισμοί ενόψει Ευρωεκλογών (εικόνες)19:25Άγιος Γεώργιος: Στους Γόννους της Λάρισας έγινε πάνω σε άλογα η περιφορά (εικόνες) 19:12 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)18:58Επιστροφή των εκδρομέων με αυξημένη κίνηση στα διόδια18:43Αλβανία - Έντι Ράμα: Οι αναρτήσεις του για την επίσκεψη στην Ελλάδα18:30Τροχαίο στην Τουρκία: Πολύνεκρη σύγκρουση λεωφορείου με μπετονιέρα (εικόνες)18:16Άγιος Γεώργιος στην Ασή Γωνιά: Ευλόγησαν και φέτος τα κοπάδια (εικόνες)18:03Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο Ερντογάν εγκαινίασε την λειτουργία της ως τζαμί (εικόνες)17:49Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι17:36Μακρόν - Σι Τζινπινγκ: Η σημασία της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας για την Ευρώπη 17:22Παξοί - Κασσελάκης: Να χτίσουμε ομάδα ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο17:09Λουτράκι: Φωτιά σε δασική έκταση (εικόνες)16:55Προσύμνη Αργολίδας: Φωτιά σε δασική έκταση16:41Κουφονήσι - Άγιος Γεώργιος: “Χαμός” στον εορτασμό του πολιούχου (βίντεο)16:28Ράφα: Ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στη συνοικία της Γάζας16:14Πολωνία: Περπάτησε 100 χιλιόμετρα για ένα γκολ16:01Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε Μπελέρη: Μάχεται με όπλα του την αλήθεια και την αγνή πατριωτική του αγάπη15:47Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα κλείσει τη διαδικασία για το κράτος δικαίου στην Πολωνία15:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο