LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 12 Μαΐου 2021 17:42

EURO 2020: Χωρίς Φαν Ντάικ η Ολλανδία!

Πως ανακοινώθηκε επισήμως η ηχηρή απουσία του από την σπουδαία διοργάνωση


 


 


 


 

Φαν Ντάικ

Του Μανώλη Μανή

Οριστικά χωρίς τον Φαν Ντάικ, τον έμπειρο αμυντικό της θα παραταχθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Ολλανδία. 

Ο στόπερ της Λίβερπουλ, σύμφωνα με δηλώσεις του, που φιλοξενούν τα διεθνή ΜΜΕ τόνισε πως: «Είναι η πιο σωστή επιλογή βάσει της κατάστασής μου αυτή τη στιγμή. Το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας μου θα είναι στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας (Λίβερπουλ)».

Ο Φαν Ντάικ είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τον Νοέμβριο και αναμένεται να αγωνιστεί ξανά στην αρχή της επόμενης σεζόν. 

Ο ΑΝΤ1 είναι ο πρώτος ιδιωτικός σταθμός που θα μεταδώσει αγώνες του Euro. Κάθε Σαββατοκύριακο, μπαίνουμε στον ρυθμό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μέσα από την εκπομπή «Ο δρόμος προς το Euro 2020».

Ειδήσεις σήμερα: 

Χατζηδάκης για εργασιακά στον ΑΝΤ1: προς όφελος των υπαλλήλων οι αλλαγές

Πανελλαδικές Εξετάσεις: το πρόγραμμα για Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια

Εστίαση: Νέο ωράριο από την Παρασκευή - Πότε επιστρέφει η μουσική


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚίνηση στους δρόμους: Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων (βίντεο)Σήμερα 19:59 | Ειδήσεις

Σε ποιους οδικούς άξονες παρατηρούνται μεγαλύτερες καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια του "δευτερου κύματος" επιστροφής των εκδρομέων.

Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)Σήμερα 18:06 | Ειδήσεις

Έντονες είναι οι αντιδράσεις τόσο της Κυβέρνησης όσο και των κομμάτων για την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε μουσουλμανικό τέμενος.

Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη ΡάφαΣήμερα 19:34 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός διαχώρισε το ζήτημα της επέμβασης στη Ράφα από τις προσπάθειες διαπραγματεύσεων για κατάπαυση του πυρός.

Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία ΖελένσκιΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας για την αποτροπή ρωσικού σχεδίου δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τα φάρμακα της εξωσωματικής γονιμοποίησης δεν προκαλούν καρκίνο22:29Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για “υπουργούς δολοφόνους παιδιών”: Ο Μητσοτάκης καλύπτει το “τζάκι Καραμανλή”22:14Η Τζάνετ Τζάκσον κάνει περιοδεία στην Ευρώπη21:59Ραφήνα – Τροχαίο: Νεκρός άνδρας από “καραμπόλα” παρκαρίσματος21:44Κασιδιάρης: Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο επικεφαλής του “Εθνικού Κόμματος - Έλληνες”21:30Δούκας για Μονή της Χώρας: Τα μνημεία ενώνουν την ανθρωπότητα, δεν την χωρίζουν21:19Θεσσαλονίκη: Φωτιές σε δύο λεωφορεία την ίδια μέρα21:08Σύνταγμα: Ένταση στην πορεία για τη Γάζα (εικόνες)20:57Κασσελάκης στην Ηγουμενίτσα: Οι “πατριδοκάπηλοι” καλύπτουν υπουργούς δολοφόνους παιδιών20:43Χαλκιδική: Φωτιά έκανε “στάχτη” ξωκκλήσι - υπεραιωνόβιο μνημείο (εικόνες)20:29Κίνηση στους δρόμους: Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων (βίντεο)20:15Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη20:01Μουντιάλ 1986: Σε δημοπρασία η “Χρυσή Μπάλα” του Μαραντόνα19:47Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη Ράφα19:33Μητσοτάκης - Σακελλαροπούλου: Συνάντηση και ενημέρωση στο Προεδρικο Μέγαρο19:19Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)19:05Γάμοι ομόφυλων - Πειραιάς: Φόβοι για ένταση στον πρώτο γάμο στο λιμάνι18:51Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 152 σημεία18:37ΗΠΑ: Η Στόρμι Ντάνιελς αναμένεται να καταθέσει στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ18:23Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ “κάθεται” στο τραπέζι διαπραγματεύσεων του Καΐρου18:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο