LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 28 Απριλίου 2021 13:13

Σωτηρακόπουλος στο “Πρωινό”: η μητέρα των παιδιών μου πέθανε “τσάμπα” (βίντεο)

Εξομολογητική διάθεση είχε ο πεπειραμένος αθλητικός συντάκτης, ο οποίος μίλησε στο “Πρωινό” για την δουλειά και την προσωπική ζωή του.

Χρήστος Σωτηρακόπουλος - Το Πρωινό

Συνέντευξη στο “Πρωινό” έδωσε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. 

Ο πολύπειρος αθλητικός συντάκτης αναφέρθηκε στην μακρά επαγγελματική του πορεία και την κριτική που του ασκείται και εξομολογήθηκε την δύσκολη περίοδο που βίωσε η οικογένεια του όταν πέθανε η μητέρα των παιδιών του.

Όπως είπε «Είμαι παιδί κυρίως της τηλεόρασης. Πέρασα 23 χρόνια στο Mega, μου έκαναν προτάσεις και για πρωινή εκπομπή και για τηλεπαιχνίδι, αλλά είπα όχι γιατί ήθελα να μείνω στα πράγματα που κάνω καλά».

«Δεν με στενοχωρεί κάποια κριτική, αρκεί να είναι ευπρεπής. Κάνω μια δουλεία επί 40 χρόνια που εγώ κρίνω, δεν γίνεται να ζητάω να μην κριθώ» επεσήμανε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Όπως εξομολογήθηκε, η οικογένεια του πέρασε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο όταν «πέθανε πριν από δύο χρόνια η μητέρα των παιδιών μου», η οποία όπως ανέφερε, «πέθανε τσάμπα. Πήγε να κάνει αλλαγή στο ισχίο, πήρε μικρόβιο η πληγή και πέθανε από αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Γηροκομείο στα Χανιά: νέα καταγγελία για ύποπτη μεταβίβαση ακινήτου

Εμβόλιο κατά του κορονοϊού: Έρχεται η σειρά για τους άνω των 18

Εφετείο: Το θέατρο Βράχων ανήκει σε ιδιώτες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερΣήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιγράφεται ως ένας εκ των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεοΣήμερα 21:15 | Ειδήσεις

Ισραηλινοί όμηροι εμφανίστηκαν σε βίντεο που δημοσίευσε η Χαμάς. Το μήνυμά τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο