LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 31 Μαρτίου 2021 15:09

Υποψήφιος σε εκλογές υπόσχεται ταξίδι στo φεγγάρι

Εκτός από το ταξίδι στο φεγγάρι, προσφέρει δωρεάν μίνι ελικόπτερα και ρομπότ για τις δουλειές στο σπίτι για τους ψηφοφόρους

ταξίδι στo φεγγάρι

Σε εξέλιξη είναι η προεκλογική εκστρατεία για τις εθνικές εκλογές σε ομόσπονδες πολιτείες της Ινδίας και ένας υποψήφιος - που αναζητά μια θέση στη Νομοθετική Συνέλευση της Ταμίλ Ναντού – δίνει ιδιαίτερες υποσχέσεις. Πιο συγκεκριμένα: δωρεάν μίνι ελικόπτερα και ρομπότ για τις δουλειές στο σπίτι για τους ψηφοφόρους, καθώς και ένα δωρεάν ταξίδι στο φεγγάρι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το παράλογο μανιφέστο του Τουλάμ Σαραβανάν έγινε viral, όταν δημοσιεύθηκε πρώτη φορά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ίδιο ισχύει και για το έμβλημα της καμπάνιας του, που είναι ένας κάδος απορριμμάτων με ρόδες, το «σύμβολο τιμιότητας» ή της πρόθεσής του να καθαρίσει την πολιτιστική πρωτεύουσα του κράτους, Μαντουράι.

«Οι υποσχέσεις μου για τις εκλογές έχουν αγγίξει άμεσα τους ψηφοφόρους» δήλωσε ο Τουλάμ Σαραβανάν στο ινδικό πρακτορείο ειδήσεων ANI. «Εγείρονται ερωτήματα σχετικά με τις υποσχέσεις που έχω κάνει, οι άνθρωποι ρωτούν αν όλα αυτά είναι εφικτά. Νομίζω ότι είναι εφικτά και είμαι πρόθυμος να μην κάνω οικονομία στα έξοδα για την εκπλήρωση αυτών των υποσχέσεων εάν εκλεγώ».

Στις υποσχέσεις του πολιτικού περιλαμβάνονται επίσης ένα δωρεάν αυτοκίνητο, iPhone και τριώροφο σπίτι, χρηματικό ποσό περίπου 100.000 αγγλικών λιρών, εκτοξευτήρας πυραύλων στην περιοχή, υδάτινα κανάλια και ένα σκάφος για κάθε νοικοκυριό και ένα τεχνητό παγόβουνο 92 μέτρων που θα διατηρεί την εκλογική περιφέρεια δροσερή.

Συμμετέχοντας στις εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος, ο 33χρονος πρώην δημοσιογράφος έκανε τις εξωφρενικές υποσχέσεις για να προσελκύσει την προσοχή στα μεγάλα πολιτικά κόμματα που υπόσχονται δώρα και συναλλαγές σε όλες τις εκστρατείες τους και τα ξεχνούν όταν ανέρχονται σε θέσεις εξουσίας.

«Έκανα τέτοιες υποσχέσεις για να τους πω ότι θα έπρεπε να επιλέξουν έντιμους πολιτικούς χωρίς να τους δελεάσουν τα δώρα» δήλωσε στο vice, προσθέτοντας ότι «η δωροδοκία και η διαφθορά είναι ανεξέλεγκτες στην Ταμίλ Ναντού» και για αυτό επέλεξε ως λογότυπο τον κάδο απορριμμάτων, ο οποίος χρησιμεύει επίσης ως μεταφορά για τον καθαρισμό των πολιτικών υποθέσεων της περιοχής.

Οι εκλογές στην Ταμίλ Ναντού θα διεξαχθούν στις 6 Απριλίου. Αν και ο Τουλάμ Σαραβανάν θεωρεί απίθανη την επικράτησή του, τόνισε ότι το γεγονός ότι είδαν τόσοι πολλοί άνθρωποι τις σατιρικές εκλογικές υποσχέσεις του είναι νίκη από μόνο του.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠ. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)Χθες 20:39 | Ειδήσεις

Το Λιμενικό εστιάζει την προσοχή του σε βίντεο από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τα οποία ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο μικροσκόπιο η γυναίκα με το καρότσι και τα τρία παιδιά

Βουλή: Νέος γύρος αντιπαράθεσης και υψηλοί τόνοι υπό τη σκιά της χθεσινής διαδικασίας ψηφοφορίας για ΠροανακριτικήΧθες 13:44 | Ειδήσεις

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατήγγειλε την διαδικασία της ψηφοφορίας με επιστολική ψήφο ως άκυρη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)Χθες 19:49 | Ειδήσεις

Ο αυτοκινητόδρομος θα δοθεί την Παρασκευή το μεσημέρι σε λειτουργία - Είναι ο πρώτος πλήρως αυτοματοποιημένος αυτοκινητόδρομος στη χώρα που θα λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά διόδια και μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής.

Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί σε Ελλάδα και Τορίνο για τον 15χρονο Δημήτρη που παρολιγο να χάσει τη ζωή του απο βλάβη στο ήπαρ που του προκάλεσε η θερμοπληξία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας23:59ΗΠΑ: Γεννήθηκε το "γηραιότερο μωρό" στον κόσμο - Eίχε καταψυχθεί πριν... 31 χρόνια23:44Ανθούσα: Τροχαίο με δύο μηχανές - Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας23:27Αποσύρονται 1.350 μέλη της Εθνοφρουράς που είχαν αναπτυχθεί στο Λος Άντζελες23:10Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε εγκατάσταση κατασκευής πυραύλων της Χεζμπολάχ22:55Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ - Τουλάχιστον 23 τραυματίες (βίντεο)22:39Ο K. Μητσοτάκης στο WhatsApp: "Άμεσος τρόπος για να επικοινωνούμε, κάντε εγγραφή"22:22Συναγερμός στην Λευκάδα: Αγνοούνται δύο άτομα που έκαναν SUP - Εξέπεμψαν SOS μέσω του 11222:06Αγία Παρασκευή: Η οικογένεια του Πολωνού καθηγητή ζητά την επιμέλεια των παιδιών του21:49Ποδόσφαιρο - UEFA: Βαρύ πρόστιμο στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη συμπεριφορά οπαδών της στον τελικό του Champions League21:33Π. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)21:16Εγκυμοσύνη: Η πιο μαγική περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας21:01Επίδομα παιδιού: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα20:44Φρίκη στην Ιταλία: Μητέρα και σύντροφος σκότωσαν, διαμέλισαν και έθαψαν 35χρονο20:30Θηλασμός και καλοκαίρι: Χρήσιμες συμβουλές για θηλάζουσες μητέρες20:13Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)19:57Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 75χρονος - Παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη γειτόνισσά του19:40Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)19:25ΟΗΕ: Ο Τραμπ θέλει συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία έως τις 8 Αυγούστου19:08Μωβ μέδουσες: Σε έξαρση στις ελληνικές θάλασσες - Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"18:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο