LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 20 Μαρτίου 2021 15:19 | Ανανέωση: 20 Μαρτίου 2021 15:16

Άκαρπη η συνάντηση Κικίλια με τους Ιατρικούς Συλλόγους

Ένα βήμα πριν από την "επιστράτευση" ιδιωτών γιατρών, μετά το "έμφραγμα" στο ΕΣΥ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ - e-Innovation Roundtables - ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Xωρίς συμφωνία έληξε η τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιούνταν από τις 11 το πρωί μεταξύ του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια και του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιου Εξαδάκτυλου, παρουσία όλων των προέδρων των ιατρικών συλλόγων της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός δεν πήρε τις επιθυμητές απαντήσεις στην έκκλησή του για την ενίσχυση του ΕΣΥ, εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των διασωληνωμένων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, θεωρείται πολύ πιθανή η απόφαση για "επιστράτευση" ιδιωτών γιατρών, λόγω της έκτακτης κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα νοσοκομεία της χώρας και ιδίως της Αττικής.

Υπενθυμίζεται πως χθες το απόγευμα έληξε η διορία του 48ωρου που είχε δώσει ο Βασίλης Κικίλιας στους ιδιώτες γιατρούς να δηλώσουν συμμετοχή συντασσόμενοι στο πλευρό των συναδέλφων τους στο ΕΣΥ.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας μόλις 60 γιατροί είχαν ανταποκριθεί, δηλαδή πολύ λιγότεροι από τον αριθμό των 200. και κυρίως παθολόγων, γενικών γιατρών, πνευμονολόγων και αναισθησιολόγων, που ζητούσε ο υπουργός Υγείας για να μην προχωρήσει σε "επιστράτευση".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Σήμερα 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσειςΣήμερα 20:20 | Ειδήσεις

Η Κομισιόν και η Αθήνα για την υπόθεση Μπελέρη. Το ψάξιμο Ράμα για προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα και οι «πόρτες» που «έφαγε».

Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- ΣιφάΣήμερα 21:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες πτώματα έχουν βρεθεί σε επτά ομαδικούς τάφους στη Γάζα.

Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τσίπρας: Σημείο καμπής οι ευρωεκλογές22:11Βέλγιο: 14χρονη βιάστηκε ομαδικά σε δάσος21:58Μητσοτάκης: Το βίντεο στο TikTok για το “Ζάρι” της Σάττι και τον Πίνατ21:44Πέθανε η Ιφιγένεια Αστεριάδη21:31Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- Σιφά21:17Επιστολική ψήφος: Ξεκινά η αποστολή φακέλων στους εκλογείς21:04Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη20:50Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσεις20:36Δούκας – Ιμάμογλου: Αθήνα και Πόλη θα συνεργαστούν κόντρα στη μισαλλοδοξία (εικόνες)20:23Σητεία: Συνελήφθη ανήλικος και η μητέρα του για απειλή κατά νεαρού20:09Εύβοια: Έδειρε τον πατέρα του, συνελήφθη και την άλλη μέρα “τα ίδια”19:56ΣΥΡΙΖΑ για Ράμα: Προκλητική η επίσκεψη, εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης19:42Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)19:28“Ρουκ Ζουκ”: Πρώτο σε τηλεθεάσεις και τον Απρίλιο19:14Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας: Αυτοί είναι οι προφυλακισθέντες19:00Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κρατούσαν βίντεο με “προσωπικές” στιγμές συμμαθήτριάς τους18:46Ανδρουλάκης για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία χρειάζεται μία ολιστική απάντηση18:32Σύνταγμα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε κέντρο αισθητικής18:19Γάζα: Εκτοπισμός και βομβαρδισμός στη Ράφα και αδιέξοδες διαπραγματεύσεις18:05ΔΥΠΑ – Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων17:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο