LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 04 Μαρτίου 2021 17:59

Σκότωσε την οικογένειά του με τσεκούρι γιατί... δεν ήθελε να πηγαίνει σχολείο

Ο 17χρονος παραμόρφωσε το πρόσωπο του 40χρονου πατέρα του και τον έντυσε με τα δικά του ρούχα, για να παραπλανήσει την Αστυνομία

Τσεκούρι

Ένας 17χρονος μαθητής από τη Ρωσία κρατείται για την δολοφονία της οικογένειάς του, γιατί τον «ανάγκαζαν να πηγαίνει στο σχολείο».

Ο νεαρός, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από την αστυνομία, παραμόρφωσε το πρόσωπο του 40χρονου πατέρα του και του φόρεσε τα δικά του ρούχα.

Η αστυνομία αρχικά είχε μπερδευτεί και εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως για το έγκλημα καταζητούταν ο πατέρας, καθώς το αγόρι θεωρήθηκε νεκρό.

Στην πορεία, οι ειδικοί της Σήμανσης προσδιόρισαν ότι το πτώμα ανήκε στον 40χρονο και η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ανήλικου δράστη, ο οποίος τελικά βρέθηκε σε απόσταση 362 μέτρων από το σπίτι του, στην περιοχή Αικατερίνενμπουργκ της Ρωσίας, έχοντας διαφύγει με οτοστόπ.

Εκτός του παραμορφωμένου πτώματος του πατέρα του μαθητή, στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκαν και τα πτώματα της μητέρας του και της 12χρονης αδερφής του, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η αστυνομία είπε πως ο 17χρονος ομολόγησε τα εγκλήματά του, λέγοντας πως προέβη στους φόνους μετά από έντονο καυγά που είχε με τους γονείς του -και ιδίως με την μητέρα του- σχετικά με το σχολείο, στο οποίο δεν ήθελε να πάει.

Ο τελειόφοιτος Βαντίμ Γκορμπούνοφ, όπως ονομάζεται ο 17χρονος, υπήρξε παραδόξως πολύ καλός μαθητής, ο οποίος ωστόσο δεν ήταν ικανοποιημένος με την «ποιότητα» των Μαθηματικών που διδάσκονταν στο σχολείο του και γι’ αυτό είχε αλλάξει πρόσφατα τμήμα.

Ο Βαντίμ φαίνεται πως σκότωσε πρώτα απ’ όλους την μητέρα του, χρησιμοποιώντας τσεκούρι, και ύστερα περίμενε τον πατέρα του να γυρίσει σπίτι.

Η μικρή αδερφή του 17χρονου ήταν και το τελευταίο θύμα του.

«Περίπου στις 5 το απόγευμα επιτέθηκα στην ίδια μου την μητέρα», είπε στην ομολογία του ο δράστης, η οποία, όπως είπαν οι αστυνομικοί, έγινε με απόλυτη ψυχραιμία. Αργότερα, κατά τις 5μιση ή 6, διέπραξα τον δεύτερο φόνο. Πιο μετά, κατά τις 6μιση με 7, διαπράχθηκε ο φόνος της αδερφής μου».

Η φρικιαστική δολοφονία συγκλόνισε την κοινότητα της πόλης και τους γείτονες των θυμάτων, οι οποίοι έκαναν λόγο για μια φιλική οικογένεια χωρίς εντάσεις.

Η δασκάλα πιάνου του Βαντίμ μίλησε επίσης σε τοπικό κανάλι, όπου είπε ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί πώς ο Βαντίμ θα μπορούσε να έχει διαπράξει ένα τόσο στυγερό έγκλημα.

«Δεν νομίζω καν ότι έχει τη σωματική δύναμη. Είναι ένα πολύ αδύναμο, λιπόσαρκο αγόρι. Τα δάχτυλά του είναι λεπτά και μακριά, όπως ενός πραγματικού μουσικού. Θα πρέπει να ξύπνησε ξαφνικά μέσα του μεγάλο μίσος και επιθετικότητα για να μπορέσει να το κάνει», σχολίασε.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από την Τρίτη - Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούνΧθες 12:18 | Ειδήσεις

Οι βροχοπτώσεις εκτός της μεγάλης έντασης θα έχουν και μεγάλη διάρκεια.

Πέτρος Κουσουλός για θάνατο Παντελή Παντελίδης - Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη μοιραία νύχταΧθες 18:56 | Ειδήσεις

Η μαρτυρία «φωτιά» στην εκπομπή του, για την νύχτα που σκοτώθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Κουτσούμπας για την “Ιθάκη” του Τσίπρα: Πολιτικό κουτσομπολιό και δήλωση νομιμοφροσύνης στο σύστημαΧθες 21:47 | Ειδήσεις

Ο ΓΓ του ΚΚΕ, άσκησε σκληρή κριτική στον πρώην Πρωθυπουργό, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του.

Σκληρό "παζάρι" για το σχέδιο ειρήνευσης στην ΟυκρανίαΧθες 18:57 | Ειδήσεις

Πως σχολιάζει η Μαρία Σαράφογλου την αδυναμία της Ε,Ε να βρει κοινό βηματισμό απέναντι στην πρόταση των ΗΠΑ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σε διαιτητή μετά από αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου23:59Κωνσταντινούπολη: Απαγορεύθηκε η σίτιση των αδέσποτων ζώων23:46Απετράπη τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας στην περιοχή του Ζωγράφου - Άμεση η επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.23:34Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης23:20Τηλεφωνική επικοινωνία του Ντόναλντ Τραμπ με τον Σι Τζινπίνγκ23:07Υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες στο οδικό δίκτυο Π/Ε Πέλλας22:52Ταυτοποιήθηκε 79χρονος για τις απειλές στο διαδίκτυο σε βάρος πολιτικού προσώπου22:39Super League: “Κουρσάροι” από την Κρήτη έκαναν ρεσάλτο… στο κάμπο22:25Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας από αύριο22:11Κουτσούμπας για την “Ιθάκη” του Τσίπρα: Πολιτικό κουτσομπολιό και δήλωση νομιμοφροσύνης στο σύστημα21:57Θεσσαλονίκη: Θύμα επίθεσης κατήγγειλε ότι έπεσε 15χρονος21:43Super League: Το εξπρές… από την Λιβαδιά πέρασε χωρίς στάση κι από τον Βόλο21:29Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη21:16Πέτρος Κουσουλός για θάνατο Παντελή Παντελίδης - Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη μοιραία νύχτα21:02“Παρέλαση” διαδοχικών και επικίνδυνων κυμάτων κακοκαιρίας20:48ANT1 sports: Νίκες για τους 4 «μεγάλους» πριν τα κρίσιμα ευρωπαϊκά τους ραντεβού (βίντεο)20:35Νέα Δημοκρατία – εσωκομματικές εκλογές: Ανανέωση πάνω από 70% στα συμβούλια20:21Σκληρό "παζάρι" για το σχέδιο ειρήνευσης στην Ουκρανία20:07Πύργος: Σοβαρό εργατικό ατύχημα - Στο νοσοκομείο εργάτης που καταπλακώθηκε από σίδερα (εικόνες)19:53Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αυτόματης απόδοσης Προσωπικού Αριθμού19:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο