LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 16 Φεβρουαρίου 2021 10:22 | Ανανέωση: 16 Φεβρουαρίου 2021 10:26

“Μήδεια” - Ταραντίλης στον ΑΝΤ1: δικαίωση για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού

Που εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα και τι γίνεται με τις διακοπές ηλεκτροδότησης. Τι είπε για το «112» και τις διαμαρτυρίες των οδηγών.

 Χρήστος Ταραντίλης - Καλημέρα Ελλάδα

«Αυτό που ζούμε σήμερα είναι πραγματικά ένα πρωτοφανές φαινόμενο. Το ζούμε όλοι. Ο κρατικός μηχανισμός εργάζεται με αμείωτους ρυθμούς. Προσπαθούμε να λύνουμε προβλήματα. Η κατάσταση βελτιώνεται διαρκώς, ωστόσο παραμένουν πολλά προβλήματα», είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως σημείωσε ο Χρήστος Ταραντίλης, «τα σημαντικότερα προβλήματα αφορούν στην ηλεκτροδότηση και κυρίως στα βόρεια προάστια της Αττικής, όπου συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα»

Όπως ανέφερε, λίγη ώρα πριν την σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στην Πολιτική Προστασία, η εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μήδεια», «είναι μια δυναμική κατάσταση που αξιολογείται κάθε μία ώρα. Η χθεσινή απόφαση να κλείσει η Εθνική Οδός, δεδομένης της σφοδρότητας της χιονόπτωσης, νομίζω ήταν σωστή. Όλοι μπορούμε να θυμηθούμε σκηνές με χιλιάδες εγκλωβισμένους στην Εθνική Οδό, στην Μαλακάσα, ξέρουμε όλοι πόσο επικίνδυνο είναι αυτό. Εμείς δράσαμε προληπτικά».

«Υπήρχαν αλλεπάλληλες συσκέψεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και συγκεκριμένα πρωτόκολλα για το πώς θα δράσουμε. Υπήρχε μια απότομη χιονόπτωση, για την οποία έπρεπε να δράσουμε προληπτικά και νομίζω ότι η εξέλιξη του φαινομένου μας δικαιώνει», επεσήμανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, απαντώντας και στην κριτική της αντιπολίτευσης.

Απαντώντας στις φωνές διαμαρτυρίας για την μη ενεργοποίηση του αριθμού «112» για να ενημερωθούν οι πολίτες για το κλείσιμο της Εθνικής οδού, «το 112 είναι εργαλείο που ενεργοποιείται όταν κινδυνεύουν ζωές. Η Τροχαία και η Νέα οδός ήταν υπεύθυνες για να ενημερώσουν ακαριαία για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού όπως και έγινε».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της ΠαλαιστίνηςΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Την απόφαση καταδίκασε αμέσως η Παλαιστινιακή Αρχή, που είδε σε αυτή «κατάφωρη επίθεση» εναντίον των Παλαιστινίων, που ωθεί τη Μέση Ανατολή «στο χείλος της αβύσσου».

ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊόΣήμερα 07:57 | Ειδήσεις

Παγκόσμια, «τεράστια ανησυχία» για την μετάδοση της γρίπης των πτηνών

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο