LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 29 Ιανουαρίου 2021 10:27

Κατερίνα Παπουτσάκη: δουλεύοντας με τον Κιμούλη, έχασα τη φωνή μου (βίντεο)

Ακόμη μια αναφορά για την συμπεριφορά του ηθοποιού και σκηνοθέτη, από συνάδελφο του.

 Κατερίνα Παπουτσάκη - YFSF3

Πληθαίνουν οι αναφορές - καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα την περασμένη Τρίτη, ότι υπήρξε θύμα λεκτικής και σωματικής βίας του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη που το 2007 αντικατέστησε την Ευδοκία Ρουμελιώτη στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», μίλησε στην ΕΡΤ για την εμπειρία της με τον Γιώργο Κιμούλη. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως τότε έφτασε σε σημείο να χάσει τη φωνή της, τονίζοντας ότι είναι μια συνεργασία που σε καμία περίπτωση δε θα επαναλάμβανε.

«Είμαι εδώ και στέκομαι στο πλευρό κάθε γυναίκας ή άνδρα που έχει να καταγγείλει μια περίπτωση που τον έκανε να αισθανθεί ότι ξεπέρασε τα όριά του κι ο άλλος άνθρωπος κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας του προσπάθησε να παραβιάσει τα δικαιώματα και τα όρια κάποιου άλλου ανθρώπου είναι κάτι που το στηλιτεύω ξεκάθαρα και πιστεύω ότι πρέπει να ταχθούμε όλοι υπέρ αυτής της προσπάθειας. Στο βαθμό του να προβώ σε μια τέτοια καταγγελία, όχι ευτυχώς, ίσως γιατί ήμουν και τυχερή και ίσως έβαλα τα όριά μου. Ίσως το timing ήταν τέτοιο που περιχαράκωσα τη δική μου παρουσία σε αυτή την παράσταση», δήλωσε αρχικά. 

«Τους πρώτους μήνες ήταν πολύ δύσκολα τα πράγμα, έχασα τη φωνή μου, ζορίστηκα πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία. Από ένα σημείο και μετά που έχασα τη φωνή μου δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή. Κλείστηκα στο καμαρίνι μου. Ήταν μια δύσκολη συνθήκη. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπήρξε παραβίαση και είναι μια συνεργασία που σαφώς δε θα ξαναέκανα, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση καμία. Επειδή ολοκληρώνω τους κύκλους των συνεργασιών μου κι αυτή είναι μια βασική επιδίωξή μου να φέρομαι με επαγγελματισμό έκανα την καρδιά μου πέτρα και συνέχισα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορώ να καταλάβω καταστάσεις που μπορεί να πήγαν παραπέρα και να ήταν ακόμη πιο δύσκολες και παρεμβατικές», προσέθεσε.

«Εγώ μπόρεσα ενδεχομένως και το διαχειρίστηκα…. Μπορώ να καταλάβω επειδή ήμουν η τρίτη αντικαταστάτρια πως μπορεί να ήταν πριν τα πράγματα. Αισθάνομαι πως αυτό συμβαίνει σε όλους τους χώρους, οπότε είναι μια παρότρυνση όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να μιλήσουν…. Ενδεχομένως να υπήρχε μέχρι τώρα ομερτά, αλλά έπρεπε να σταματήσει», συμπλήρωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη. 


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠτΔ - Τασούλας: Η εθνική ομοψυχία δεν είναι ευχολόγιο, αλλά όρος απαράβατοςΣήμερα 12:52 | Ειδήσεις

Με τιμές υποδέχθηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τον Κωνσταντίνο Τασούλα στο Προεδρικό Μέγαρο μετά την ορκωμοσία του, παραδίδοντάς του τη «σκυτάλη» της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Δίκη - Μάτι: Ενοχή για 12 πρόσωπα, απαλλαγή για 9 ζητά η εισαγγελέαςΣήμερα 11:41 | Ειδήσεις

Την ενοχή 12 κατηγορούμενων και την απαλλαγή 9 ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων στη δίκη για το Μάτι.

Ορκωμοσία Τασούλας - Μητσοτάκης: Η στιγμή που σκύβει στα ονόματα των 57 θυμάτων των ΤεμπώνΣήμερα 12:10 | Ειδήσεις

Καρέ - καρέ η στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκύβει στα ονόματα των 57 θυμάτων των Τεμπών μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη. 

Τέμπη: Μήνυση κατά Καραμανλή και Σπίρτζη από oικογένεια θύματοςΣήμερα 13:46 | Ειδήσεις

Μήνυση κατά των πρώην υπουργών Κώστα Αχ. Καραμανλή και Χρήστου Σπίρτζη κατατέθηκε από τους δικηγόρους της οικογένειας ενός εκ των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, της Αγάπης Τσακλίδη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εθνική Πινακοθήκη - Νίκος Παπαδόπουλος: Βίντεο - ντοκουμέντο από τον βανδαλισμό των εκθεμάτων 15:04Εξωδικαστικός μηχανισμός - Χατζηδάκης: Υπερδιπλασιάστηκαν οι ρυθμίσεις οφειλών 14:50ΟΣΕΘ: “Έκρηξη” στην επικύρωση εισιτηρίων σε ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ14:36Γυναικοκτονία - Θεσσαλονίκη: Σε σοκ οι κόρες του ζευγαριού14:21Καιρός: Συννεφιά, αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή14:07Τέμπη: Μήνυση κατά Καραμανλή και Σπίρτζη από oικογένεια θύματος13:53Δίκη - Μάτι: Ενοχή για 12 πρόσωπα, απαλλαγή για 9 ζητά η εισαγγελέας13:39Ενδοοικογενειακή βία - Ρόδος: Ανήλικος κατήγγειλε τον πατέρα του 13:24Conference League: Φιορεντίνα - Παναθηναϊκός ζωντανά σε ANT1 και antenna.gr την Πέμπτη13:10ΠτΔ - Τασούλας: Η εθνική ομοψυχία δεν είναι ευχολόγιο, αλλά όρος απαράβατος12:56Βούλα: Συνελήφθησαν δύο εργολάβοι για το εργατικό δυστύχημα 12:43Ορκωμοσία Τασούλα - Σακελλαροπούλου: Σας συγχαίρω για την εκλογή σας12:30Ορκωμοσία Τασούλας - Μητσοτάκης: Η στιγμή που σκύβει στα ονόματα των 57 θυμάτων των Τεμπών 12:16Ρόδος: Εξαφάνιση ανήλικων από δομή φιλοξενίας12:03Ορκίστηκε νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας11:49Ορκωμοσία Τασούλα: Απέχουν Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας11:35ΠτΔ - Κώστας Τασούλας: Οι πρώτες αφίξεις στην τελετή ορκωμοσίας (εικόνες)11:22Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρώην Θεσσαλονίκης Άνθιμος11:08ΠτΔ - Κώστας Τασούλας: Η ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας (live blog)10:55Πέμπτη 13 Μαρτίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας 10:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο