LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 24 Ιανουαρίου 2021 11:27

Κακλαμανάκης: Νέες καταγγελίες για την Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας

Για καθεστώς τρομοκρατίας τύπου «Βόρειας Κορέας» στην ΕΙΟ κάνει λόγο ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

Νίκος Κακλαμανάκης

Για «καθεστώς τρομοκρατίας» που παραπέμπει στη «Βόρεια Κορέα» έκανε λόγο ο Νίκος Κακλαμανάκης, μιλώντας για όσα γίνονται στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία εδώ και δεκαετίες.

Ο Ολυμπιονίκης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του, τονίζοντας ότι θα αποκαλυφθεί άμεσα ο άνθρωπος από την ομοσπονδία που προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.

«Το ‘99, όταν απειλήθηκε η ζωή μου, είχα φθάσει πολύ κοντά με δηλώσεις μου για την κάθαρση του ελληνικού αθλητισμού και όταν μπήκα στο “ψητό” να καταγγέλλω πράγματα με όνομα και στοιχεία, με πλησίασαν για να πνίξουν την αλήθεια μου, απειλώντας τη ζωή μου, άνθρωπος στον στενό κύκλο της Ομοσπονδίας. Θα αποκαλυφθεί άμεσα, και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει απειληθεί η ζωή μου, έχει και πρόσφατα για θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία, άλλου χαρακτήρα, όχι οικονομικής φύσεως, και έγινε συγκεκριμένα 4/8/2018» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε τις υπεύθυνες δηλώσεις καθεστώς προληπτικής λογοκρισίας, με πειθαρχικά, στέρηση νομίμων και συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των αθλητών, όπως η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια και καθεστώς τρομοκρατίας. «Ένα παιδί αυτό το οδηγεί σε αφανισμό, πρόκειται για καθεστώς τρομοκρατίας, σκίζει το όνειρό του, το πετάει στα σκουπίδια… Η υπεύθυνη δήλωση ήταν προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή στην εθνική ομάδα» κατήγγειλε.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης δήλωσε ότι ο λόγος που κατέθεσε στη Βουλή ήταν, πέραν των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση, η διαχρονική ψυχική και συναισθηματική κακοποίηση, με τελεσίγραφα, καταστρατήγηση νομίμων δικαιωμάτων και με υπεύθυνες δηλώσεις που παραπέμπουν σε καθεστώς Βόρειας Κορέας.

Ο χρυσός και αργυρός Ολυμπιονίκης μίλησε ακόμα για 30 χρόνια κατάχρησης εξουσίας, διαφθορά και διασπάθιση δημόσιου χρήματος στην Ομοσπονδία. «Η σεξουαλική κακοποίηση ήταν το αποτέλεσμα της εξουσιοκρατίας και των εξαρτητικών σχέσεων που υπήρχαν, και από πάνω και από μέσα στο χώρο της ιστιοπλοΐας, και διαιωνιστήκαν. Λυπάμαι που επέλεξε το ΔΣ την οδό της αγωγής εναντίον μου, αντί να με καλέσει να δει τι στοιχεία έχω, καλό είναι να οδηγήσει η επιθετικότητα σε κάθαρση» επισήμανε.

Όπως εξήγησε, δεν υπάρχει επαρκής έλεγχος για φαινόμενα δημοσίου χρήματος υπεξαιρέσεων. Υπάρχει, ανέφερε, ασυμβίβαστο για μελή του ΔΣ, δεν υπάρχει βιβλίο απογράφης υλικού, υπάρχουν παράνομες προσλήψεις στο δημόσιο, υπάρχει πριμ προπονητή που εδόθη σε τεχνικό σύμβουλο ο οποίος δεν έχει ιδιότητα του προπονητή. «Πρόκειται για κρυφά σημεία που έχω ζητήσει από εξώδικο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και δεν τα δίνουν». «Όταν απειλεί και τρομοκρατεί τους γύρω να μη μιλήσουν από Ομοσπονδία και κατάλαβα ότι είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα και πολύ μεγαλύτερο το θέμα απ’ ό,τι νόμιζα» σημείωσε.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο