LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 20 Ιανουαρίου 2021 21:28

Κύπελλο Ελλάδας: Στην οκτάδα με... “περίπατο” ο Ολυμπιακός

Άνετη νίκη των Πειραιωτών στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τα δύο... πόδια στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, μετά την άνετη εκτός έδρας νίκη του επί του Παναιτωλικού με 3-0  στο Αγρίνιο, στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του θεσμού. Οι Μπρούμα, Βρουσάι και Σισέ τα γκολ των «ερυθρόλευκων» που έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε εκτεταμένο rotation στην ενδεκάδα των Πειραιωτών, όμως οι περισσότερες επιλογές του τον δικαίωσαν καθώς έδειξαν μεγάλη διάθεση από το πρώτο λεπτό. Στο 12’ ο Χασάν έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μελίσσα, μετά από εξαιρετικό passing-game των «ερυθρολεύκων», όμως ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού αντέδρασε εξαιρετικά κι απέκρουσε με διπλή προσπάθεια.

Στο 20’ ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα, με πολύ ωραίο σουτ στο «παραθυράκι» του Μελίσσα, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των Μπουχαλάκη, Χολέμπας και ασίστ του Βρουσάι.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν σε υψηλούς ρυθμούς και στο 24’ έφτασαν πολύ κοντά στο 2-0, όμως το πλασέ του Μπρούμα αποκρούστηκε όσο χρειαζόταν από τον Μελίσσα για να φύγει κόρνερ, ενώ στο 32’ ο Τιάγκο Σίλβα έχασε για λίγο το κοντρόλ μετά από πάσα του Βρουσάι στο όριο της περιοχής κι ενώ βρισκόταν σε πολύ καλή θέση για να απειλήσει.

Στο 50’ ο Ολυμπιακός έχασε διπλή ευκαιρία με τους Μπρούμα (κόντραρε το σουτ του στους αμυντικούς) και Τιάγκο Σίλβα (πλασέ πάνω από τα δοκάρια), ενώ στο 58’ ο Μαλής πρόλαβε την ύστατη ώρα τον Χασάν προτού «εκτελέσει» για το 2-0.

Στο 65’ ο Ολυμπιακός «καθάρισε» το ματς και ουσιαστικά και την πρόκριση με το δεύτερο γκολ που σημείωσε ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Μελίσσα μετά το πλασέ του Χασάν και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 για τους Πειραιώτες.

Στα λεπτά που απέμειναν ο Ολυμπιακός έκανε απλή «διαχείριση» του προβαδίσματός του, με τους Αγρινιώτες να χάνουν μία καλή ευκαιρία για να μειώσουν στο 83’ με το πολύ καλό σουτ του Ντάλσιο, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ.

Την τελική... πινελιά στον αγώνα, ωστόσο, έβαλε ο Σισέ στο 85’ με ωραία κεφαλιά στη γωνία της εστίας του Μελίσσα, έπειτα από καλοχτυπημένο φάουλ του Πέπε, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του Ολυμπιακού.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τρ. Δέλλας): Μελίσσας, Τζανακάκης, Μαλής, Βάντερσον, Περέιρα, Λιάβας, Τσιγγάρας, Γιάκολις, Άλβαρες (59’ Μπαρμπόσα), Αριγίμπι (74’ Ντάλσιο), Αζάντι (59’ Ματσόλα, 79’ λ. τρ. Μανθάτης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Αβραάμ, Σισέ, Χολέμπας, Πέπε, Μπουχαλάκης (60’ Σουρλής), Τιάγκο Σίλβα (73’ Κάιπερς), Μπρούμα (61’ Ραντζέλοβιτς), Βρουσάι (74’ Λοβέρα), Χασάν (68’ Σουντανί).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Χθες 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο