LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 20 Ιανουαρίου 2021 11:22

Συγκίνηση στη Δράμα: Το “ευχαριστώ” στους γιατρούς από την Αθήνα

Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτισαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Δράμας τους συναδέλφους τους από την Αθήνα, που έσπευσαν να τους στηρίξουν στα «δύσκολα».

γενικό νοσοκομείο Δράμας

Το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, με μια ιδιαίτερα θερμή και συνάμα συγκινητική ανακοίνωση, αποχαιρέτισε χθες τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, οι οποίοι όλους αυτούς τους μήνες παρείχαν την πολύτιμη συνδρομή τους για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Στη σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας κάνει εκτενή ανηφόρα στην πολύτιμη προσφορά των συνολικά δεκαέξι γιατρών και νοσηλευτών από διάφορα νοσοκομεία της Αττικής, που έσπευσαν να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Δράμας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο που αντιμετώπιζε η περιοχή και είχε ως αποτέλεσμα τη νοσηλεία μεγάλου αριθμού ανθρώπων αλλά δυστυχώς και τον θάνατο περισσότερων από 65 ανθρώπων.

«Ήταν μια εκπληκτική ιδέα, ένα σημαντικό εργαλείο, ειδικά στη δεύτερη φάση της πανδημίας, και μια πράξη συγκινητικής αλληλεγγύης», τονίζεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου που υπογράφει η διοικήτρια Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου. «Οφείλουμε», τονίζει, «ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την προσφορά τους και τον επαγγελματισμό τον οποίο επέδειξαν όσο διάστημα ήταν κοντά μας για να μας συνδράμουν σε μία κρίσιμη στιγμή για την αντοχή του προσωπικού του νοσοκομείου μας».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα ότι «όπως εύσχημα ανέφερε και ο συντονιστής της ομάδας, αν θα έψαχνε κανείς να βρει ΕΝΑ καλό της πανδημίας αυτό θα ήταν η συνεργασία και η συσπείρωση όλων μας απέναντί της, με τρόπο αποφασιστικό αλλά πρωτίστως ανθρώπινο, στο πλευρό των νοσούντων συμπολιτών μας».

Στη συνέχεια, η διοίκηση του νοσοκομείου αναφέρει ονομαστικά έναν προς έναν όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτικές που απασχολήθηκαν του τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο Δράμας και τα νοσηλευτικά ιδρύματα από τα οποία προέρχονται: «Τιμή και ευχαριστίες: 1. στους υπεύθυνους συντονιστές του σχήματος «Αναδοχής» της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θρασύβουλο Λαδόπουλο, Φαίη Θειάκου, Χρήστο Μιχαήλ, Ιωάννη Μπαραμπούτη, Παναγιώτη Χατζημωϋσιάδη, με τους οποίους ανταλλάξαμε χρήσιμες πληροφορίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ολοκληρώσαμε κύκλο συνεργασίας για το ίδιο θέμα και εξήγαμε σχετικά χρήσιμα συμπεράσματα στο πλαίσιο συνεργασίας υψηλού επαγγελματικού επιπέδου σε ιατρικό, διοικητικό και τεχνικό επίπεδο. 2. τους ιατρούς: Ευαγγελία Κούκου, Αναστάσιο Σακκάλη, Ευάγγελο Μπενίδη, Νικόλαο - Νεκτάριο Καραμανώλη, Γεωργία Γεωργακοπούλου, Μαρία Μεγαπάνου, Ελένη Παπαγεωργίου, Καλλιρρόη Λάμπρου, Γεωργία Φιλίππα, Ελένη Μπάγια, Ανάργυρο Ζάχαρη, Παναγιώτη Σταύρου».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Σύνταγμα και Πεδίον του Άρεως την Παραμονή ΠρωτοχρονιάςΣήμερα 18:21 | Ειδήσεις

Πού θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων;

Γκίλφοϊλ: Οι σχέσεις των δύο χωρών ποτέ δεν ήταν τόσο ισχυρέςΣήμερα 20:13 | Ειδήσεις

Το μήνυμα της αμερικανίδας πρέσβης δύο μήνες μετά την άφιξη της στην Ελλάδα. 

Θωμάς Γεράκης στον ΑΝΤ1 - Αποτίμηση 2025: Από τις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη έως τον ΟΠΕΚΕΠΕΣήμερα 19:44 | Ειδήσεις

Σε μια συνολική αποτίμηση της χρονιάς και των πολιτικών συσχετισμών προχώρησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MARC, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις για κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Έκτακτα μέτρα από τον Δήμο Αθηναίων λόγω των χαμηλών θερμοκρασιώνΣήμερα 16:43 | Ειδήσεις

Από σήμερα και μέχρι νεωτέρας, λαμβάνονται έκτακτα μέτρα με σκοπό την προστασία των ευάλωτων πολιτών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θύμα άγριου ξυλοδραμού ο αθλητής  Γίαννης Τσουκαλάς στη Σερβία21:54ΟΑΣΘ: Τέλος εποχής για τα χάρτινα εισιτήρια από την 1η Ιανουαρίου21:40Λάρισα: Εκτός κινδύνου το 3χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται με εγκεφαλίτιδα21:26Μαρούσι – Παναθηναϊκός: Άνετη νίκη για τους "πράσινους" πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό21:12Τέλλογλου: Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια συνάντησης πρωθυπουργού με τους αγρότες20:58Γκίλφοϊλ: Οι σχέσεις των δύο χωρών ποτέ δεν ήταν τόσο ισχυρές20:44ANT1 Sports: Την απόκτηση του Βούλγαρου αμυντικού, Μάρτιν Γκεοργκίεφ έως το 2030 ανακοίνωσε η ΑΕΚ20:30Θωμάς Γεράκης στον ΑΝΤ1 - Αποτίμηση 2025: Από τις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη έως τον ΟΠΕΚΕΠΕ20:16Τι καιρό θα κάνει τη παραμονή Πρωτοχρονιάς20:02Σουηδία: Τουλάχιστον 10 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο στην Στοκχόλμη19:48Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Σύνταγμα και Πεδίον του Άρεως την Παραμονή Πρωτοχρονιάς19:34Ζελένσκι: Συζήτησε με τον Τραμπ το ενδεχόμενο ανάπτυξης αμερικανικών στρατευμάτων - Έτοιμος να συναντηθεί με τον Πούτιν19:20Δολοφονία στο Κολωνάκι: Προφυλακίστηκε ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου19:06Βόλος: "Βροχή" πυροβολισμών στο Αλιβέρι – Πληροφορίες για τραυματισμό ενός ατόμου18:52Λεωφόρος Μαραθώνος: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών18:38Αττική: Συνελήφθη 45χρονη που λήστευε άτομα με αναπηρία, προσποιούμενη την οικιακή βοηθό18:24Ιταλία: Τέσσερις τραυματίες από βλάβη σε τελεφερίκ στις Άλπεις18:10Οι χάρτες της ΕΛΑΣ με εναλλακτικές διαδρομές για την παράκαμψη των αγροτικών μπλόκων17:56Βρετανία: Η Eurostar συμβουλεύει τους πελάτες της να αναβάλουν το ταξίδι τους17:42Λειτουργία Μέσων Μαζικής Μεταφοράς κατά την εορταστική περίοδο17:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο