LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 17 Ιανουαρίου 2021 19:54

“Ισοπέδωσε” τον Άρη ο Παναθηναϊκός

Μικρό... εμπόδιο οι “κίτρινοι” για την ομάδα του Κάτας.

ΑΡΗΣ - ΠΑΟ - BASKET LEAGUE

Μια αντίδραση, μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε, στην Πόλη, αναζητούσε ο Παναθηναϊκός. Και την βρήκε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη. Οι «κίτρινοι» πάλεψαν να μείνουν μέσα στο ματς, όμως η διαφορά ποιότητας ήταν τέτοια που δεν άφησε περιθώρια. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πήγαν το παιχνίδι στο δικό τους ρυθμό και στο φινάλε του αγώνα έφτασαν στην ένατη νίκη τους σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Ντίνος Μήτογλου με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για το «τριφύλλι», με τον Μπεν Μπέντιλ να τον ακολουθεί με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς πρόσθεσε 12 πόντους. Από τον Άρη, οι 22 πόντοι του Κουίντον ΝτεΚόζι και οι 2 του Μάριο Λιτλ δεν αρκούσαν για να αλλάξουν την έκβαση του αγώνα.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν ορεξάτος από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και με διά του σουτ έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό (6-10, 4'). Μήτογλου και Μποχωρίδης έκαναν αισθητή την παρουσία τους για το «τριφύλλι», διατηρώντας το προβάδισμα (11-16, 7'). Ο Άρης προσπάθησε να πλησιάσει με Σλαφτσάκη και ΝτεΚόζι, αλλά ο Παναθηναϊκός διατηρούσε τον έλεγχο (17-23, 9'). Ο Μάριο Λιτλ είπε την τελευταία λέξη στο πρώτο δεκάλεπτο και με τρίποντο έγραψε το 20-23.

Tο τρίποντο του Αμερικανού έδωσε ώθηση στον Άρη που ισοφάρισε με Σιδηροηλία και Σλαφτσάκη μπροστάρηδες (27-27, 13'). Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και με τους Παπαγιάννη και Κασελάκη έφτιαξε διαφορά (27-35, 14'). Ο Γιώργος Παπαγιάννης ανέλαβε δράση και η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα (29-39, 17'). Ο Μπέντιλ ανέβασε ακόμα περισότερο τη διαφορά (34-47, με τον Λιτλ να... μιλάει και πάλι στο τέλος για το 36-47 του πρώτου μέρους.

Οι «πράσινοι» επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και χάρη σε Μήτογλου και Σαντ Ρος, που βγήκαν μπροστά, ανέβασαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά (41-59, 24'). Ο Άρης προσπάθησε να μειώσει, αλλά ο Μπέντιλ έφερε το «πράσινο» προβάδισμα στο +20 (44-64, 25'). Τσάλμερς και ΝτεΚόζι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και ο Άρης μείωσε (55-67, 28'). Οι παίκτες του Καμπερίδη συνέχισαν να πιέζουν και μείωσαν στο τέλος του δεκαλέπτου, ξανά με τον Λιτλ, σε 61-72.

Σαντ Ρος και Νέντοβιτς συνέχισαν να δίνουν λύσεις στον Παναθηναϊκό, διατηρώντας τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (63-77, 33'). Οι παίκτες του Κάτας διατήρησαν τον ρυθμό σε υψηλά επίπεδα και ανέβασαν την διαφορά με Μπέντιλ και Καλαϊτζάκη (68-89, 37'). Μέχρι το φινάλε του αγώνα το σκηνικό δεν άλλαξε και οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 36-47, 61-72, 75-93.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΆγιος Δημήτριος: Προσποιήθηκε τον αστυνομικό και τον λήστεψε σε στάση λεωφορείουΣήμερα 12:08 | Ειδήσεις

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 33χρονος το βράδυ της Δευτέρας, όταν άγνωστος οδηγός τον προσέγγισε σε στάση λεωφορείου, παριστάνοντας τον αστυνομικό, και του άρπαξε το πορτοφόλι.

Τέλος χρόνου για τα τέλη κυκλοφορίας - Ποιες φορολογικές υποχρεώσεις πρέπει να πληρωθούν σήμεραΣήμερα 07:47 | Ειδήσεις

Από την 1η Ιανουαρίου ενεργοποιείται το νέο καθεστώς προσαυξήσεων για εκπρόθεσμη καταβολή.

Αθήνα: Τα τελευταία δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, παραμονή πρωτοχρονιάςΣήμερα 09:22 | Ειδήσεις

Αναλυτικά, τι ώρα θα αναχωρήσουν σήμερα, Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025, οι τελευταίοι συρμοί στις Γραμμές του Μετρό και του Τραμ.

Κύπρος: 63χρονος πήγε να βοηθήσει γυναίκα να παρκάρει και κατέληξε στη ΜΕΘΣήμερα 09:55 | Ειδήσεις

Εγκλωβίστηκε ο λαιμός του ενώ προσφέρθηκε να βοηθήσει γυναίκα να παρκάρει.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άγιος Δημήτριος: Προσποιήθηκε τον αστυνομικό και τον λήστεψε σε στάση λεωφορείου12:08Ηλιόπουλος: H ΑΕΚ έχει πάρει 230% περισσότερες κάρτες σε σχέση με τον Ολυμπιακό11:54Εγνατία Οδός: Χωρίς αντίτιμο θα λειτουργούν οι σταθμοί διοδίων μέχρι τα μεσάνυχτα11:40Παύλος Μαρινάκης: Το 2025 ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, αλλά και ουσιαστικές τομές11:26Λάρισα: Καταγγελία 20χρονης για βιασμό από δύο άτομα11:12Έφτασε ο χιονιάς στην Εύβοια (βίντεο)10:58Ε.Ο Θεσσαλονίκης- Σερρών: Βυτιοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες10:44Επιπλέον καταβολές επιστροφής ενοικίου 8,9 εκατ. ευρώ σε 39,3 χιλιάδες δικαιούχους10:30Πιερία: Προσωρινή άρση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων10:16Κύπρος: 63χρονος πήγε να βοηθήσει γυναίκα να παρκάρει και κατέληξε στη ΜΕΘ10:02Τρίκαλα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη δυτική Θεσσαλία09:48Αθήνα: Τα τελευταία δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, παραμονή πρωτοχρονιάς09:34Ρεβεγιόν στα μπλόκα: Νέα κλιμάκωση μετά τις γιορτές - Ο ρόλος της Αστυνομίας09:20Περού: Σφοδρή σύγκρουση δυο τρένων - Αναφορές για πολλούς τραυματίες (Βίντεο)09:06Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε είσοδο πολυκατοικίας - Ζημιές σε μηχανές08:52Μάλγαρα: Το μεσημέρι της Κυριακής θα γίνει η πανελλαδική σύσκεψη αγροτών 08:382025: Γνωστά πρόσωπα σε όλο τον κόσμο που έφυγαν από τη ζωή τη φετινή χρονιά08:24Τέλος χρόνου για τα τέλη κυκλοφορίας - Ποιες φορολογικές υποχρεώσεις πρέπει να πληρωθούν σήμερα08:10Πέθανε ο ηθοποιός Αϊζάια Γουίτλοκ 07:56Ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό: Τέσσερις τραυματίες, ανάμεσά τους παιδιά07:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο