LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 02 Ιανουαρίου 2021 21:55

Ο Diddy μοίρασε χρήματα και δώρα σε ανθρώπους που επλήγησαν από την πανδημία

Ο διάσημος ράπερ μοίρασε επίσης και δωροκάρτες σε ένα μεγάλο πλήθος κατοίκων του Μαϊάμι.

Diddy

Ο Sean «Diddy» Combs βοήθησε κατοίκους του Μαϊάμι που επλήγησαν από την κρίση της πανδημίας δωρίζοντας χαρτονομίσματα των 50 δολαρίων.

Ο ράπερ έδωσε επίσης δωροκάρτες και σακούλες από σούπερ μάρκετ με προϊόντα υγιεινής σε ένα τεράστιο πλήθος σε περιοχή της αμερικανικής πόλης.

Ο Diddy συνεργάζεται επίσης με τον διοργανωτή Φεστιβάλ, Μάικλ Γκάρντνερ και την τοπική ομάδα Teens Exercising Extraificent Success για να βοηθήσει στην παροχή επιδομάτων ενοικίου για οικογένειες στο Μαϊάμι, σύμφωνα με το AP.

Πριν από μερικούς μήνες ο Αμερικανός ράπερ διοργάνωσε online μαραθώνιο χορού (dance-athon) για συγκεντρώσει οικονομική βοήθεια για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε μη προνομιούχες περιοχές των ΗΠΑ.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕρντογάν για Ραΐσι: Η Τουρκία στέλνει ειδική ομάδα διάσωσηςΣήμερα 22:17 | Ειδήσεις

Βαθιά λυπημένος από τα νέα για την συντριβή του ελικοπτέρου εμφανίσρηκε ο Τούρκος Πρόεδρος. Ποια βοήθεια ζήτησε η Τεχεράνη από την Άγκυρα.

Φρεγάτα “ΥΔΡΑ”: Πύραυλος τον Χούθι έπεσε δίπλα της ενώ συνόδευε εμπορικό πλοίο (βίντεο)Σήμερα 18:06 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες που πύραυλος περνά σε κοντινή απόσταση από την ελληνική φρεγάτα, έχοντας εκτοξευθεί από τους Χούθι.

Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι ΕυρωεκλογέςΣήμερα 15:47 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός μίλησε σε συνέντευξή του για τη νέα κανονικότητα με την Τουρκία και διαμήνυσε σε Αλβανία και Σκόπια ότι ο ευρωπαϊκός τους δρόμος περνάει από την Ελλάδα 

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα (βίντεο)Σήμερα 22:25 | Ειδήσεις

Στις φλόγες παραδόθηκε η μονάδα της εταιρείας με τα σχολικά γεύματα,  που τις τελευταίες ημέρες φέρονται να προκάλεσαν δηλητηρίαση σε δεκάδες μαθητές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πετράλωνα - Καταγγελία: Την φώναξε να καθαρίσει και προσπάθησε να τη βιάσει 23:36Γονιμότητα μετά την ηλικία των 40 ετών: Τι πρέπει να γνωρίζετε23:35Ερντογάν για Ραΐσι: Η Τουρκία στέλνει ειδική ομάδα διάσωσης23:22Super League: Η τελική βαθμολογία και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια23:08Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα (βίντεο)22:55Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σίγουρα στην Ευρώπη οι Πειραιώτες, στο... περίμενε οι “πράσινοι”22:41ΑΕΚ - Λαμία: Νίκη με πικρό φινάλε για την Ένωση στο πρωτάθλημα22:28Super League: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ 22:15Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 156 σημεία22:01Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για τον βιασμό της εν διαστάσει συζύγου του21:47Ιράν: Εντοπίστηκε το ελικόπτερο του Ραΐσι, σύμφωνα με ιρανικά μέσα - Διαψεύδει η Ερυθρά Ημισέληνος21:34Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πυροβολισμό στην Πολίχνη 21:20Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι (εικόνες)21:06ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” της νέας εβδομάδας20:53Φρεγάτα “ΥΔΡΑ”: Πύραυλος τον Χούθι έπεσε δίπλα της ενώ συνόδευε εμπορικό πλοίο (βίντεο)20:39Πόσο επικίνδυνα είναι για την υγεία μας τα νεότερα καπνικά προϊόντα;20:35Νίσυρος: Επιχείρηση απεγκλωβισμού για ζευγάρι μεταναστών20:24Ραΐσι: Συνετρίβη το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου – Άγνωστη η τύχη του (εικόνες)20:10Περιστέρι: Επικράτησε του Κολοσσού και προκρίθηκε στους ημιτελικούς19:55Μαρούσι: Μαρτυρίες από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στον ΗΣΑΠ19:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο