LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 26 Νοεμβρίου 2020 06:08

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Η φαινομενική ηρεμία των πρωινών ωρών σήμερα θα μπορούσε να μοιάζει με την ηρεμία της φύσης πριν από έντονα καιρικά φαινόμενα.

AP - Ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα σήμερα δεν θα μπορούσε να μην είναι έντονη για σας. Η ευέξαπτη φύση σας δεν συγκρατείται ποτέ και αυτό έχει δύο όψεις. Η μία σας φέρνει στο κέντρο του παιχνιδιού χρήζοντάς σας νικητή και η άλλη στο κέντρο των διαφωνιών, ίσως με τον ίδιο τίτλο. Αν δεν αποφύγετε τις εντάσεις σήμερα τότε καλά θα ήταν να μην παρασυρθείτε από τα λόγια σας και χάσετε το δίκιο σας. Το ταίρι σας μπορεί και έχει την διάθεση για να σας υποστηρίξει.

ΤΑΥΡΟΣ: Πραγματικά έχετε μαζέψει αρκετά που θα μπορούσαν να σας φέρνουν σε απόσταση αναπνοής από μια καθαρά λεκτική έκρηξη που θα έβρισκε τον ταυρίσιο σας θυμό εντελώς ανεξέλεγκτο. Οι άνθρωποι που σχετίζεστε σε καθημερινό επίπεδο μαζί τους γνωρίζουν κάτι τέτοιες εκρήξεις που γίνονται μόνο όταν οι καταστάσεις σας ξεπερνάνε. Αν σήμερα νοιώθετε κάπως έτσι καλό θα ήταν να σκεφτείτε πριν πράξετε. Εμπιστευτείτε το ταίρι σας που μπορεί να σας δώσει μια πιο ξεκάθαρη οπτική.

ΔΙΔΥΜΟΙΟι απερίσκεπτες ενέργειες των φίλων σας σήμερα θα μπορούσαν να σας βάλουν σε εντάσεις στον χώρο της δουλειάς σας και αυτό είναι κάτι που προφανώς αναστατώνει την ηρεμία της καθημερινότητάς σας. Καλό θα ήταν σήμερα να μην αφήσετε περιθώρια ξεχωρίζοντας τους φίλους από τα εργασιακά σας… προφυλάσσοντας έτσι τον εαυτό σας. Το ταίρι σας προωθώντας την καριέρα σας έχει λόγο στη ζωή και στην καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΜε την ένταση που υπάρχει στον εργασιακό στίβο δεν είναι δυνατόν να αποφύγετε κάποιες προστριβές λόγω ανταγωνισμού με τους συνεργάτες σας. Όσο και αν σας στενοχωρεί αυτό, γιατί πάντα έχετε την τάση τους άμεσα εμπλεκόμενους ανθρώπους μαζί σας να τους θεωρείτε οικογένεια, θα πρέπει να αποδεχθείτε πως κάποιες συνεργασίες και συνεταιρισμοί όταν δεν αποδίδουν είναι μοιραίο να εκλείψουν. Ερωτικά μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς…

ΛΕΩΝΗ εργασία σας είναι αρκετά απαιτητική και όσο και να μην θέλετε να το παραδεχθείτε έρχονται ώρες που δεν αισθάνεστε απόλυτα βέβαιοι για το αν οι στόχοι σας είναι πια εφικτοί. Για κάθε προσπάθεια περαιτέρω καλό θα ήταν να είχατε και τη στήριξη της οικογένεια σας, κάτι που δεν είναι απόλυτα εφικτό πάντα. Φανείτε διαλλακτικοί και εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας παρά τις αντιξοότητες. Ο ερωτικός τομέας σας δίνει δύναμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΌσο και αν προσπαθείτε να κερδίσετε χρόνο και έδαφος, μιας και ποτέ δεν είστε σε διάθεση αντιπαραθέσεων, πάντα τα γεγονότα σας φέρνουν προ τετελεσμένων. Σήμερα η μέρα έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει την ευκαιρία να λύσετε αυτά που αναβάλετε εδώ και καιρό. Θα μπορούσατε, ειδικά σήμερα, με το χαμόγελο και τη δίκαιη σκέψη σας να διευθετήσετε χρόνιες καταστάσεις! Αν όμως όλα που έρχονται μπροστά σας για επίλυση αναφέρονται στο παρελθόν μη διστάσετε να τους γυρίσετε την πλάτη και να κοιτάξετε το δικό σας μέλλον.

ΖΥΓΟΣΌσο και αν προσπαθείτε να κερδίσετε χρόνο και έδαφος, μιας και ποτέ δεν είστε σε διάθεση αντιπαραθέσεων, πάντα τα γεγονότα σας φέρνουν προ τετελεσμένων. Σήμερα η μέρα έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει την ευκαιρία να λύσετε αυτά που αναβάλετε εδώ και καιρό. Θα μπορούσατε, ειδικά σήμερα, με το χαμόγελο και τη δίκαιη σκέψη σας να διευθετήσετε χρόνιες καταστάσεις! Αν όμως όλα που έρχονται μπροστά σας για επίλυση αναφέρονται στο παρελθόν μη διστάσετε να τους γυρίσετε την πλάτη και να κοιτάξετε το δικό σας μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΗ καθημερινότητά σας έχει μια ατμόσφαιρά ηλεκτρισμένη που θα μπορούσε να φέρει εντάσεις λειτουργώντας και στον χώρο εργασίας σε επικοινωνιακούς διαπληκτισμούς με τους συναδέλφους και στο χώρο του σπιτιού όπου οι γείτονες θα μπορούσαν να σας πιέσουν επίσης με μια αντίθετη γνώμη από τη δική σας. Πριν εμπλακείτε σε εντάσεις καλύτερα θα ήταν να εξετάσετε τα κίνητρα και των δύο πλευρών με ορθή λογική. Τα συναισθηματικά φορτισμένα λόγια αφήστε τα για το ταίρι σας που… θα τα εκτιμήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣΟι διαπληκτισμοί με το ταίρι σας ίσως και να έχουν ένα ενδιαφέρον καθώς με τις τριβές οι άνθρωποι γνωρίζονται καλύτερα. Ο στόχος σε κάθε περίπτωση είναι να γνωρίσουμε τις αδυναμίες μας και τα προτερήματα του άλλου μέσα από την γνωριμία με τον ίδιο μας τον εαυτό. Η μέρα σας σήμερα προσφέρει τις ανάλογες ευκαιρίες για μια εκ βαθέων γνωριμία. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες κάνοντας τις συγκρούσεις εποικοδομητικό διάλογο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΗ σημερινή μέρα έχει την τάση να αναμοχλεύει τα ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας. Καλό θα ήταν μέσα στο κλίμα μιας γενικότερης αλλαγής που βιώνετε προσωπικά το τελευταίο διάστημα να μεταμορφώσετε και τον τρόπο της επικοινωνίας σας με τα μέλη της οικογένειας. Πολλές φορές βγάζετε έναν απόλυτο τρόπο σκέψης που μπορεί μεν να είναι δίκαιος αλλά τις περισσότερες φορές ίσως λίγο μονοδιάστατος. Στα ερωτικά δεν υπάρχει σταθερότητα, προφανώς γιατί αυτό επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΗ μέρα σας σήμερα μιλά για επικοινωνιακές εντάσεις μα αυτό είναι κάτι συνηθισμένο για σας που το μόνο σας παράπονο είναι ότι οι άνθρωποι γύρω σας δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Υπάρχουν και για σας μεγάλες αλλαγές που συντελούνται αυτό το διάστημα αλλάζοντας την κοσμοθεωρία σας μα δεν είστε οι μόνοι. Στα ερωτικά σας υπάρχει η κατανόηση από τον σύντροφό σας και αυτό είναι που σας δίνει δύναμη.

ΙΧΘΥΕΣΚάποιες οικονομικές απώλειες ή δυσχέρειες θα μπορούσαν να σας αποσυντονίσουν σήμερα και παράλληλα να σας δημιουργήσουν μια αναστάτωση στα περιέργως καλά τακτοποιημένα οικονομικά σας πλάνα. Θα μπορούσατε να θορυβηθείτε με την ιδέα ότι ένα όνειρο ή ένας πολύ σημαντικός σας στόχος κινδυνεύει να μην πραγματοποιηθεί αλλά αν σκεφτείτε ψύχραιμα θα δείτε πως πάντα υπάρχει κάποιο εναλλακτικό σχέδιο. Τα ερωτικά είναι ένα θέμα που σήμερα καίει.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑπαγόρευση των συγκεντρώσεων άνω των 100 ατόμωνΣήμερα 07:28 | Ειδήσεις

Προσωρινό μέτρο για τις συναθροίσεις ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.. Ο συνδικαλιστής Στρ.Μπαλάσκας στον ΑΝΤ1.

Μπεκατώρου: Γιατί μίλησα τώρα;Σήμερα 06:10 | Ειδήσεις

Για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε, τον τρόπο που την αντιμετώπισε, αλλά και τους λόγους που βγήκε να μιλήσει τώρα, αναφέρθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοϊας. Η συγκίνησή της όταν μίλησε για την αδελφής της που έφυγε απρόσμενα από την ζωή.

Μητσοτάκης προς Τουρκία: προϋπόθεση η ειλικρίνεια για την επίλυση διαφορώνΧθες 18:49 | Ειδήσεις

Μηνύματα προς την Άγκυρα έστειλε ο Πρωθυπουργός, κατά την συνάντηση με την ΥΕΘΑ της Γαλλίας. Τι συζήτησαν για την προμήθεια των Rafale.

“Στάχτη” αυτοκίνητα μετά από εμπρησμό (εικόνες)Σήμερα 06:48 | Ειδήσεις

Καταστροφές σε οχήματα. «Συναγερμός» γλίτωσε αυτά που ήταν σταθμευμένα απέναντι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Απαγόρευση των συγκεντρώσεων άνω των 100 ατόμων07:35Νοσηλεύτριες κακοποιούσαν ηλικιωμένους (βίντεο)07:22Ρέαλ Μαδρίτης: “Χτύπησε” ξανά ο κορονοϊός 07:11“Στάχτη” αυτοκίνητα μετά από εμπρησμό (εικόνες)06:59Πρόσκληση Μέρκελ στον Μπάιντεν για επίσκεψη στο Βερολίνο06:48Τζάνετ Γέλεν: η πρώτη γυναίκα ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ06:36Μπεκατώρου: Γιατί μίλησα τώρα;06:24ΕΤΕπ: νέα χρηματοδοτική στήριξη για έργα μικρή κλίμακας06:13Καιρός: παγωνιά, θυελλώδεις άνεμοι, χιόνια και στα πεδινά06:00Μεγάλη ανακάλυψη: Αστρικό σύστημα με έξι ήλιους και έξι εκλείψεις23:59Νέο κτίριο για το Αστεροσκοπείο Αθηνών (εικόνες) 23:48Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Σπάμε τη σιωπή - Καμία μόνη της! (βίντεο)23:37Αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση Κόντε23:29Σύγχρονη ακτινοθεραπεία: εξατομικευμένη και στοχευμένη23:20Στη εντατική κοριτσάκι που υπέστη αλλεργικό σοκ23:09ΑΕΚ: “Διαζύγιο” σε... αναμονή με Λιβάγια22:58Παράνομες συνταγογραφήσεις από γιατρό σε Κέντρο Υγείας22:51“Special Report” για την Συνεπιμέλεια και τα δύο εμβόλια (εικόνες)22:42Lockdown: Συλλήψεις καταστηματαρχών, πρόστιμα και “λουκέτα”22:31Φωτιά στο Μάτι: ευθύνες στην Πυροσβεστική επιρρίπτουν Τροχαία και ΕΛΑΣ22:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο