LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 26 Οκτωβρίου 2020 08:32 | Ανανέωση: 26 Οκτωβρίου 2020 08:53

Τραγωδία στο Πέραμα: Πώς έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός από το χέρι του αδερφού του

Η κακιά στιγμή σε συνδυασμό με την από τον μικρότερο αδερφό, έστειλαν στο θάνατο τον μεγαλύτερο...

Ειδικός φρουρός - όπλο

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Πέραμα το βράδυ του Σαββάτου, όταν ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ σκότωσε κατά λάθος τον επίσης αστυνομικό αδερφό του.

Τα δύο νεαρά αδέλφια που διέμεναν στο Πέραμα δεν είχαν κλείσει καν χρόνο στις τάξεις της ΕΛΑΣ. Ξεκίνησαν αρχικά από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ και πρόσφατα πήραν μετάθεση για την ομάδα ΔΡΑΣΗ.

Ήταν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ όταν ο 21χρονος περιεργαζόταν το όπλο του, ενώ μέσα σ' αυτό υπήρχε μια σφαίρα. Μια απρόσεκτη κίνηση ήταν η αιτία ο μεγαλύτερος αδερφός του να χάσει έτσι άδικα τη ζωή του. Ο 21χρονος καθώς καθάριζε το όπλο του, σύμφωνα με πληροφορίες, άγγιξε άτσαλα την σκανδάλη με αποτέλεσμα η σφαίρα να καρφωθεί στο κεφάλι του αδερφού του.

Μπροστά στο τραγικό περιστατικό ήταν και ο πατέρας των δύο νεαρών αστυνομικών, σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού.

Άμεσα σε κατάσταση πανικού ο τραυματισμένος 25χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» προκειμένου να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο η μάχη του να κρατηθεί στη ζωή κράτησε μόλις λίγες ώρες αφού λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Ο 21χρονος αστυνομικός σε κατάσταση σοκ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» χαρακτηρίζοντας την σημερινή ημέρα πένθους για την Ελληνική Αστυνομία.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η ΧαμάςΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι «ελπίζει» να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις “διαφωνίες” τους με τις ΗΠΑ. Η Χαμάς λέει ότι “η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο του Ισραήλ”.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)Σήμερα 07:58 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)Σήμερα 10:25 | Ειδήσεις

Τι κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα, για την αδράνεια της αστυνομίας αλλά και την ειδική μεταχείριση στον δράστη.

“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία τουΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Την παραπομπή και των τεσσάρων κατηγορουμένων του πληρώματος ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου εισηγείται ο εισαγγελέας Πειραιά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φιλιάτες: Θρίλερ με 17χρονο που εντοπίστηκε νεκρός 12:27Eurovision – Ημιτελικός: Το RAI αποκάλυψε τι ψήφισε το κοινό12:13“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:00Λαμία: 14χρονος κατάρρευσε μετά από χρήση ναρκωτικών (εικόνες)11:48“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία του11:34Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με ηλικιωμένο που έπεσε σε ρέμα11:21Eurovision 2024 - Σάττι: Όταν ανέβηκα στη σκηνή, κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε... (βίντεο)11:08Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”10:55Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)10:43Ρέθυμνο: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα10:29Κάρολος: Μου επέτρεψαν να βγω από το κλουβί μου10:16ΔΥΠΑ - Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η διορία για τις αιτήσεις10:03Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)09:51Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)09:37Η θρησκευτική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής 09:23Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκριση09:10Eurovision: Η εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου08:56Ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Τσάνι: δεν έρχεται με πολιτικούς σκοπούς... (βίντεο)08:42Γαλλία: Αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από πυροβολισμούς08:29Λινού: Δεν πρέπει να ανακατεύουμε την επιστημονική γνώση με την πολιτική08:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο