LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Οκτωβρίου 2020 17:22

Η Σία γνώρισε τον γιό της στην... τηλεόραση!

Η συγκινητική ιστορία πίσω από την υιοθεσία των δύο έφηβων γιών της.

Sia

Η Σία ήξερε ότι έπρεπε να υιοθετήσει τον γιο της από τη στιγμή που τον είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Η 44χρονη μουσικός φιλοξενείται στο εξώφυλλο Οκτωβρίου της Vogue Australia, και μίλησε για την απόφασή της να υιοθετήσει δύο 18χρονα αγόρια πέρυσι, λέγοντας ότι η ιδέα της ήρθε βλέποντας ένα ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση.

«Έχω εμμονή με την τηλεόραση και τα ντοκιμαντέρ και σε ένα από αυτά είδα τον γιο μου», είπε.

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι ένιωσε μια άμεση σύνδεση με το έφηβο αγόρι όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είχε οικογένεια. «Ένιωσα σαν: "Τι; Δεν έχει κανέναν. Ω Θεέ μου. Θα τον βρω και θα γίνω η μαμά του". Κι έτσι έκανα», είπε.

η συνέχεια είπε ότι έψαξε και βρήκε το αγόρι, το οποίο και υιοθέτησε μαζί με τον φίλο του.

Η Σία, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, μίλησε για πρώτη φορά για την υιοθεσία των δύο γιών της τον περασμένο Μάιο, λέγοντας ότι έγινε όταν τα δύο αγόρια έφυγαν από την ανάδοχη οικογένειά τους λόγω της ηλικίας τους.

«Στην πραγματικότητα υιοθέτησα δύο γιους πέρυσι. Και οι δύο ήταν 18 - και οι δύο είναι 19 ετών τώρα», αποκάλυψε τότε. «Ήταν μεγάλοι για το σύστημα ανάδοχης φροντίδας. Ναι, τους αγαπώ».

Τον Ιούνιο η τραγουδίστρια μίλησε στο «Good Morning America» για το πώς είναι η ζωή με τους γιους της.

«Και οι δύο υπέφεραν πολύ, και κατάφερα να τους βοηθήσω - έχω τους πόρους για να τους βοηθήσω να επουλώσουν τα τραύματά τους» δήλωσε τότε η Σία και πρόσθεσε: «Χρειάστηκε ένας χρόνος και είχαμε τα σκαμπανεβάσματα μας, αλλά δεν είμαστε ποτέ σε καλύτερο σημείο από ό,τι σήμερα».

«Είναι ευλογία για μένα», πρόσθεσε, «νομίζω ότι με έσωσαν, έτσι είμαι στον παράδεισο».

Μιλώντας στη Vogue Australia είπε ότι το να είναι μητέρα είναι το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει ποτέ και ότι είναι πρόθυμη να το ξανακάνει.

«Είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά προφανώς έχω τόσα αποθέματα αγάπης που θα μπορούσα σίγουρα να το ξανακάνω», είπε,

Πρόσθεσε ότι μπορεί να δει τον εαυτό της να βοηθάει μωρά, τα οποία δεν έχουν σταθερό σπίτι.

«Ίσως [η μητέρα τους] είναι εθισμένη στα ναρκωτικά και τότε θα μπορούσα να βοηθήσω να τους φροντίσω έως ότου η μαμά τους μπορεί να επιστρέψει», είπε. «Αν μπορέσω να το κάνω αυτό, νομίζω ότι θα νιώσω σαν υπεράνθρωπος».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζιΣήμερα 12:06 | Ειδήσεις

Που και πότε θα κάνουν αρχικά την εμφάνιση τους τα έντονα δαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας12:37Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο