LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 05 Οκτωβρίου 2020 21:00

Το “ευχαριστώ” του Πέλκα στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του

Η μακροσκελής ανάρτηση του ποδοσφαιριστή λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Φενέρμπαχτσε 

 Δημήτρης Πέλκας

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Φενέρμπαχτσε ο Δημήτρης Πέλκας ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του με μια μακροσκελή ανάρτηση.

Αναλυτικά ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ και νυν ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε αναφέρει: 

«Με αυτό το χαμόγελο στα χείλη ήρθε η ώρα να πούμε αντίο.. Είμαι απο τα 13 μου στην ομάδα και είμαι 26..Την μισή μου ζωή ρε φίλε την μισή μου ζωή.. Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει.. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ λίγο σ αυτά που θέλω να πω και πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου γι’ αυτήν την ομάδα!! Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας για όλα όσα μου έχει προσφέρει, μου στάθηκε σαν πραγματικός πατέρας και με βοήθησε να γίνω ποδοσφαιριστής και να πετύχω παιδικά όνειρα. Έπειτα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να πετύχω όσα πέτυχα αυτά τα εννιά χρόνια που βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα, σε όλους τους προπονητές που από όλους κέρδισα πράγματα, στα παιδιά που βρίσκονται καθημερινά δίπλα μας και εννοώ τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, τους μάγειρες, τους φωτογράφους και σ αυτούς που είναι στα γραφεία ,τον Αρωνιαδη, τον Κυρ Κυρ.. 

Τέλος θα ήθελα να αφήσω τον κόσμο μας, τον λαό του ΠΑΟΚ.. Μου δώσατε πολύ αγάπη ,με κάνατε να νιώσω Θεός, με ανεβάσατε πολύ ψηλά, δέχτηκα κριτική, η αλήθεια είναι πιέστηκα αρκετά κάποιες φορές όμως δεν τα παράτησα ποτέ, δεν σταμάτησα ποτέ να προσπαθώ να σας κάνω περήφανους, να τα δίνω όλα στον αγωνιστικό χώρο κι ας μην ήμουνα καλός κάποιες φορές ,ακόμα και εκείνες τις φορές πιστέψτε με έδινα το 100% και παραπάνω! Οι στιγμές χαράς θα μείνουν πάντα χαραγμένες στην καρδιά και στο μυαλό μου.. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, ΠΑΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΧθες 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΧθες 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο