LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2020 10:10

Imma: η καθημερινότητα της πρώτης εικονικής influencer (εικόνες)

Η Imma είναι το πρώτο εικονικό μοντέλο στην Ιαπωνία και ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάνω από 250.000 followers. 

imma       

Έχουμε ποτέ αναρωτηθεί τι κάνει στην καθημερινότητά του ένας εικονικός influencer; Η Imma είναι το πρώτο εικονικό μοντέλο στην Ιαπωνία, ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάνω από 250.000 followers. Τώρα, σε συνεργασία με το στούντιο Wieden+Kennedy Japan, το ιαπωνικό franchise της γνωστής σουηδικής εταιρείας οικιακού εξοπλισμού έφερε για πρώτη φορά την εικονική περσόνα στον πραγματικό κόσμο και έδωσε τη δυνατότητα να ρίξουμε ματιά στην καθημερινή ζωή της Imma.

Στην εγκατάσταση στο καινούργιο κατάστημα της σουηδικής εταιρείας απέναντι από τον σταθμό Harajuku στο Τόκιο – η κίνηση εκεί ανέρχεται σε 110.000 ανθρώπους τη μέρα – οι περαστικοί μπορούσαν να δουν την Imma να κάνει τα πάντα: από το να χορεύει και να κάνει γιόγκα μέχρι να καθαρίζει με ηλεκτρική σκούπα και να ποτίζει τα φυτά της. Και όσοι δεν μπορούσαν να έχουν αυτή την εμπειρία στον κόσμο των τριών διαστάσεων μπορούσαν να ανοίξουν ένα εικονικό παράθυρο στη ζωή της Imma μέσω ενός διάρκειας τριών ημερών livestream στο κανάλι στο YouTube του ιαπωνικού franchise.

 imma

imma

«Η ζωή μου από τη μια μέρα στην άλλη άλλαξε πολύ από τη στιγμή που αρχίσαμε την κοινωνική αποστασιοποίηση. Ήταν πρόκληση, αλλά εξερεύνησα διάφορους τρόπους να βρίσκω ευτυχία στο σπίτι και συνειδητοποίησα τη σημασία του να δημιουργώ τον δικό μου προσωπικό χώρο. Eίμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να μοιραστώ με τον κόσμο μια μικρή ματιά στην καινούργια μου ζωή στο σπίτι» σχολίασε η Imma.

 imma

Η εγκατάσταση του καθιστικού της Imma συνδύαζε φυσικό χώρο και οθόνες LED (οι θερμοκρασίες χρώματος των οθονών προσαρμόζονταν σε πραγματικό χρόνο ώστε να εξασφαλίζουν μίγμα «χωρίς ραφές» μεταξύ οθόνης και τρισδιάστατου κόσμου). Επιπλέον, το υπνοδωμάτιο της Imma παρουσιαζόταν σε μεγάλη οθόνη στην πρόσοψη του δεύτερου ορόφου του καταστήματος. Η Imma κρατούσε ενήμερους τους θαυμαστές της με τον γνωστό της τρόπο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε πραγματικό χρόνο. Όταν ζωγράφιζε στο παράθυρο, έβλεπαν τη ζωγραφιά στο Instagram. Όταν χοροπηδούσε στο σαλονάκι, μπορούσαν να ακούν τη μουσική στην προσωπική της λίστα στο Spotify. Όταν δεν εμφανιζόταν στην οθόνη, είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της – που έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram – στο πάρκο Yoyogi.

«Συνεργαζόμενοι με την Imma, μπορούμε να μοιραστούμε ένα καινούργιο όραμα οικίας με μια πληθυσμιακή ομάδα στην οποία η IKEA δεν είχε ποτέ μιλήσει στο παρελθόν» δήλωσε η μάρκετινγκ μάνατζερ της IKEA Japan, Anna Ohlin.

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία Byron: Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Ποιες είναι οι "κόκκινες" περιοχέςΣήμερα 13:22 | Ειδήσεις

Οι βροχοπτώσεις εκτός της μεγάλης έντασης, θα έχουν και μεγάλη διάρκεια. 

Θεσσαλονίκη - Μπλόκα αγροτών: Ασθενοφόρο δεν μπόρεσε να περάσει λόγω του φραγμού από τις κλούβες των ΜΑΤΣήμερα 13:37 | Ειδήσεις

Κομβικά σημεία στη βόρεια Ελλάδα, τα οποία παρέμεναν ανοιχτά τις προηγούμενες ημέρες, απέκλεισαν σήμερα αγρότες στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους.

Κακοκαιρία Byron - Αττική: Ποιοι δρόμοι άνοιξαν και ποιοι παραμένουν κλειστοίΣήμερα 13:51 | Ειδήσεις

Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται σε δρόμους της Δυτικής Αττικής και κυρίως στη Μάνδρα. 

Κακοκαιρία Byron: Χωρίς υδροδότηση η Μάνδρα - Έσπασε αγωγός ύδρευσηςΣήμερα 12:50 | Ειδήσεις

Τις τελευταίες ώρες έχει "πέσει" μεγαλύτερη ποσότητα νερού στη Μάνδρα, από ότι στις φονικές πλημμύρες του 2018.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Google Search: Ποιες ήταν οι κορυφαίες αναζητήσεις στην Ελλάδα το 202514:51Τασούλας: Ακυρώθηκε το σημερινό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη14:41Λασίθι: Συνελήφθη ανήλικος που πήγε με ναρκωτικά στο σχολείο14:31Κακοκαιρία Byron: Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Ποιες είναι οι "κόκκινες" περιοχές14:21Κακοκαιρία Byron - Αττική: Ποιοι δρόμοι άνοιξαν και ποιοι παραμένουν κλειστοί14:11Θεσσαλονίκη - Μπλόκα αγροτών: Ασθενοφόρο δεν μπόρεσε να περάσει λόγω του φραγμού από τις κλούβες των ΜΑΤ13:57Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης13:43Αγρότες- Μπλόκα: Οι αγρότες έφτασαν στα "Πράσινα Φανάρια" - Προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ για να μην αποκλειστεί το αεροδρόμιο "Μακεδονία"13:30Κακοκαιρία Byron: Χωρίς υδροδότηση η Μάνδρα - Έσπασε αγωγός ύδρευσης13:16Παναθηναϊκός: Κατευθυνόμενα από ανταγωνιστική ομάδα τα σενάρια για την απόκτηση του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ13:02Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα – Δεν ξέρω όμως αν θα βγω μπροστά12:48Κακοκαιρία Byron: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Περιφερειακή Αιγάλεω - Οι τελευταίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις12:35Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό στο σπίτι του (βίντεο)12:21Κρήτη: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στον Αχεντριά - Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένος12:07“Κακοκαιρία BYRON” – Ελευσίνα: Μήνυμα του 112 για πιθανή υπερχείλιση ποταμού11:53“Κακοκαιρία BYRON”: Η Αστυνομία απεγκλώβισε πολίτες στο κέντρο της Αθήνας11:39Κακοκαιρία Byron: Απομάκρυνση των φερτών υλικών στους πλημμυρισμένους δρόμους από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής11:25Χαλκίδα: Αποκολλήθηκε κομμάτι μπαλκονιού σε κεντρικό δρόμο της πόλης εν μέσω κακοκαιρίας11:11Πτολεμαΐδα - Οδηγός λεωφορείου υπέστη έμφραγμα εν κινήσει: Όσα δήλωσε στο "Πρωινό" ο ήρωας που απέτρεψε την τραγωδία10:57“Κακοκαιρία BYRON”: Που έπεσε η περισσότερη βροχή στην Αττική10:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο