LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Ιουλίου 2020 14:03

Ο Έλτον Τζον για Σαμ Φέντερ και “Christine and The Queens”

Ο ποπ σταρ είναι θαυμαστής των δύο μουσικών από την αρχή της καριέρας τους.

AP - Έλτον Τζον 

Τα καλύτερα έχει να πει ο Έλτον Τζον για τους Σαμ Φέντερ (Sam Fender) και «Christine and The Queens», αποκαλύπτοντας ότι η παράσταση και με τους δύο καλλιτέχνες τον ενθάρρυνε να κάνει «καλύτερα πράγματα».

Ο ποπ σταρ, ο οποίος είναι θαυμαστής των δύο μουσικών από την αρχή της καριέρας τους, τους επαίνεσε για άλλη μια φορά στην έναρξη του 250ου επεισοδίου της εκπομπής του Rocket Hour στην Apple Music.

«Πρέπει να τραγουδήσω μαζί με την Κριστίν, στο φεστιβάλ της Apple στο Roundhouse, που συμμετείχαμε, τραγούδησα το "Tilted" κι αυτή το "Tiny Dancer"», είπε.

Παράλληλα θυμήθηκε το ντουέτο του με τον Σαμ Φέντερ νωρίτερα φέτος, αφού προσκάλεσε τον τραγουδιστή στο πάρτι που έδωσε μετά τα Όσκαρ τον Φεβρουάριο.

«Έπαιξε στο πάρτι μου για τα Όσκαρ στο Λος Άντζελες νωρίτερα μέσα στο έτος, και τραγούδησα το "Will We Talk?" μαζί του. Είναι υπέροχο να παίζεις με αυτούς τους νέους καλλιτέχνες γιατί είναι τόσο καλοί και σου δίνουν τόση αδρεναλίνη και σε ενθαρρύνουν να κάνεις καλύτερα πράγματα», παραδέχτηκε ο Έλτον.

Είπε ακόμα ότι «θυμάμαι την πρώτη φορά που άκουσα το "Dead Boys" του Σαμ, βρισκόμουν στο αυτοκίνητο οδηγώντας μέχρι το Λονδίνο και σταμάτησα το αυτοκίνητο γιατί ήταν τόσο καλό».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο