LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 07 Ιουλίου 2020 12:40

Γεννηματά: το ΚΙΝΑΛ ασπίδα για τη Δημοκρατία, στήριγμα στην κοινωνία

Τι δήλωσε η Φώφη Γεννηματά στην πρώτη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής για το συνέδριο της νεολαίας του Κινήματος.

Φώφη Γεννηματά - συνέδριο της νεολαίας

Με εισήγηση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η πρώτη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής για το συνέδριο της νεολαίας του Κινήματος.

Η κ. Γεννηματά εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στη νέα γενιά για να παλαίψει τις ιδέες της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας που προωθεί το Κίνημα Αλλαγής, λέγοντας ότι η πολιτική δεν είναι ένα reality show με παίχτες που αλλάζουν ιδεολογίες και απόψεις. «Αν οι πολιτικές μεταγραφές έχουν γίνει η κανονικότητα μας, τότε η ηθική στην πολιτική θα πρέπει να γίνει η επανάστασή μας.

Η νεολαία του Κινήματος Αλλαγής μπορεί να γίνει η αιχμή του Κινήματος, η γροθιά του απέναντι σε κάθε συστημική λογική. Θέλω να το πάρετε πάνω σας. Να δώσετε τη μάχη των ιδεών. Σας πιστεύω και σας εμπιστεύομαι. Θέλω να γνωρίζετε ότι δεν έχουμε άλλον δρόμο, παρά να γίνουμε ξανά ένα πραγματικό Κίνημα νέας Αλλαγής. Νέας πνοής. Νέων αμφισβητήσεων. Νέων συγκρούσεων. Νέων αιτημάτων. Ακόμη και νέας αισθητικής, που θα αγκαλιάσει και θα φέρει στην επιφάνεια την ατζέντα τού αύριο. Εσείς είστε το κίνημα της Νέας Αλλαγής», υπογράμμισε.

Φώφη Γεννηματά - συνέδριο της νεολαίας

Ακόμη, αναφέρθηκε στις σύγχρονες προκλήσεις για τα προοδευτικά κόμματα και υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι η παγκοσμιοποίηση έβαλε την οικονομία στο επίκεντρο και τον άνθρωπο στο περιθώριο αλλά σήμερα η πανδημία ανατρέπει τα πάντα. «Η επιστροφή της Σοσιαλδημοκρατίας είναι η απάντηση σε όλους όσους σας θέλουν αμέτοχους, σε όσους προσπαθούν να σας πείσουν ότι η συμμετοχή και η κινητοποίηση είναι περιττές. Εκεί επενδύει η συντήρηση, αλλά δεν θα τους περάσει», τόνισε.

Φώφη Γεννηματά - συνέδριο της νεολαίας

Επίσης, μίλησε για τη συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ, επισημαίνοντας «σημαίνει πελατειακό κράτος, αδιαφάνεια. Τράπεζες που στηρίζουν τους ισχυρούς και όχι τους μικρομεσαίους, για τους εργαζόμενους μισή δουλειά, μισός μισθός, για τους αγρότες αδιαφορία, για τις συντάξεις νέα καθυστέρηση». «Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ, ανάχωμα στη συντήρηση, ασπίδα για τη Δημοκρατία, στήριγμα στην κοινωνία», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

Φώφη Γεννηματά - συνέδριο της νεολαίας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΧαλκιδική: Ξεκινά σήμερα η δίκη για το δυστύχημα στο λούνα παρκΣήμερα 08:23 | Ειδήσεις

Στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου παραπέμφθηκαν να δικαστούν, τέσσερα πρόσωπα. 

Προϋπολογισμός 2026: Ενίσχυση εισοδήματος και μείωση φορολογικών βαρών για μεσαία τάξη, νέους και οικογένειες με παιδιάΣήμερα 07:40 | Ειδήσεις

Κυρίαρχο στοιχείο του τελικού σχεδίου είναι η ενίσχυση του εισοδήματος και η μείωση των φορολογικών βαρών για τη μεσαία τάξη, τους νέους και τις οικογένειες με παιδιά.

Τι καιρό θα κάνει την ΠέμπτηΧθες 19:49 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου. 

Σφοδρή κακοκαιρία σε Ήπειρο και Μακεδονία: Υπερχείλισε ο Αλιάκμονας - Καστραφορές στον ΓράμμοΣήμερα 07:47 | Ειδήσεις

Οι τοπικές αρχές βρίσκονται σε συνεχή επιφυλακή, καταγράφοντας τις ζημιές και συντονίζοντας τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της κανονικότητας. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ισραήλ και Χαμάς αλληλοκατηγορούνται για κατάφωρες παραβιάσεις της κατάπαυσης του πυρός09:02Μητσοτάκης στη Σιγκαπούρη - Στο επίκεντρο της επίσκεψης η Ελλάδα ως επενδυτικός προορισμός και της Ασίας08:48Χαλκιδική: Ξεκινά σήμερα η δίκη για το δυστύχημα στο λούνα παρκ08:34Γαλάτσι: Αυτοκίνητο αναποδογύρισε μετά από πρόσκρουση – Ελαφρά τραυματισμένος ο οδηγός08:20Σφοδρή κακοκαιρία σε Ήπειρο και Μακεδονία: Υπερχείλισε ο Αλιάκμονας - Καστραφορές στον Γράμμο08:06Προϋπολογισμός 2026: Ενίσχυση εισοδήματος και μείωση φορολογικών βαρών για μεσαία τάξη, νέους και οικογένειες με παιδιά07:52Κρήτη: Τρεις επιχειρήσεις διάσωσης 100 και πλέον μεταναστών σε λίγες ώρες 07:38Έναρξη Διαπραγμάτευσης Νέου Κοινού Ομολογιακού Δανείου της LAMDA Development07:24Ο ανατρεπτικός μύθος της Νέας Υόρκης: Το ταξίδι του Lou Reed07:10Αταμάν: Δεν υπάρχει χρόνος να αναζητήσουμε νέο παίκτη06:56Λωρίδα της Γάζας: 22 Νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Νοεμβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη06:14Φθιώτιδα: Βρήκαν ναρκωτικά σε έλεγχο στα διόδια της Τραγάνας - Μία σύλληψη 23:59Παναθηναϊκός-Τι Τζέι Σορτς: Ο Φαρίντ μας κάνει πιο άνετους με την μπάλα στα χέρια23:46Λούβρο: Προσωρινό κλείσιμο έκθεσης με αρχαιοελληνικά κεραμικά λόγω αυξημένων μέτρων ασφαλείας23:38Ήπειρος: Επιχειρήσεις διάσωσης κτηνοτρόφων που εγκλωβίστηκαν λόγω σφοδρής κακοκαιρίας23:24Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Το πρώτο της μήνυμα στους Έλληνες πολίτες - Θα εργαστώ σκληρά23:10ΠΑΟΚ: Συγκλονιστική νίκη σε σχεδόν νεκρό χρόνο - Πρόκριση στους 1622:56Συμβούλιο της Επικρατείας: Πρόστιμα σε 4 υπουργεία που δεν συμμορφώθηκαν με τις αποφάσεις του 22:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο