LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Ιουλίου 2020 17:07

Ταινία για τη ζωή του “πέμπτου μέλους” των Beatles

Ο βραβευμένος με Grammy, Τζόνας Άκερλαντ, θα σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία “Midas Man” για τη ζωή του... Επστάιν.

AP - Beatles - John Lennon

Ο Επστάιν ανακάλυψε τους Beatles – στην πραγματικότητα ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ τον ανέφερε ως «πέμπτο Beatle» - και υπέγραψαν συμβόλαιο μαζί του το 1961. Εργάστηκε επίσης με μουσικούς καλλιτέχνες όπως οι Gerry and the Pacemakers και η Cilla Black και βοήθησε στην προώθηση μουσικών όπως οι Jimi Hendrix, The Who, Cream και Pink Floyd.

Ο βραβευμένος με πολλά Grammy, Τζόνας Άκερλαντ, θα σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία «Midas Man» για τη ζωή του μάνατζερ των Beatles, Μπράιαν Επστάιν.

Η ταινία περιγράφεται ως «μια συναισθηματική, πνευματώδης, ειλικρινής ιστορία για τη χαρά της επιτυχίας και τις τρομακτικές πιέσεις του απερίγραπτου κινδύνου και της ανεκπλήρωτης επιθυμίας» σε δήλωση των παραγωγών, Τρέβορ Μπίτι και Τζέρεμι Τσάτερτον της Trevor Beattie Films και Κέβιν Πρόκτορ και Πέρι Τρέβερς του StudioPOW.

Ο Μπίτι δήλωσε ότι ο Άκερλαντ έχει«καρδιά rock and roll» και «κατανοεί τη μουσική και τη μουσική βιομηχανία».

Ο Σουηδός Τζόνας Άκερλαντ, σκηνοθέτης μουσικών βίντεο και ταινιών, σεναριογράφος και ντράμερ δήλωσε ότι η ιστορία του Μπράιαν Επστάιν έχει όλα όσα ψάχνει σε μια ιστορία. « Το όραμά του ήταν εκπληκτικό, δημιούργησε μια κουλτούρα που δεν υπήρχε. Η ταινία μοιάζει περισσότερο με περιπλάνηση στο μυαλό του Μπράιαν και δεν αφορά το πώς το ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο χρονολογικά. Θέλω να τον επαναφέρω στη ζωή» τόνισε.

Ο Άκερλαντ σκηνοθέτησε αρκετές μεγάλου μήκους ταινίες, όπως το «Polar» με πρωταγωνιστές τους Μαντς Μίκελσεν και Βανέσα Χάτσενς και και το «Lords of Chaos» με πρωταγωνιστές τους, Έμορι Κόεν και Ρόρι Κάλκιν, οι οποίες έκαναν πρεμιέρα στο Sundance Film Festival.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται στο μετόχι του Παναγίου Τάφου και σε όλες τις Μητροπόλεις 20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42Ανάσταση στον ΑΝΤ1 με Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου (βίντεο)17:28Ηράκλειο: Έσπρωξε την πρώην του από τη σκάλα17:13Λιβαδειά: Μυστήριο με 15χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της16:59Κέρκυρα: Μπότης έπεσε στο κεφάλι γυναίκας (βίντεο)16:44“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ116:31Μήνυμα Μητσοτάκη για το Πάσχα: Οι σκέψεις μας στους αδύναμους και τους ένστολους16:17Γάζα - Le Monde: Διαρρήξεις σε τράπεζες με λεία 66000000 ευρώ16:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο