LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2020 09:43

Σιάτλ: Νεκρή η μία από τις δύο γυναίκες που χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο σε διαδήλωση

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της δεύτερης γυναίκας. Συνελήφθη ο δράστης της επίθεση.

AP - ΣΙΑΤΛ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Μία από τις δύο διαδηλώτριες στο Σιάτλ που τραυματίστηκαν χθες όταν αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος σε αυτοκινητόδρομο, υπέκυψε στα τραύματά της, με την δεύτερη να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με εκπρόσωπο ιατρικού κέντρου.

Στο Σιάτλ έχουν πραγματοποιηθεί πολλές διαδηλώσεις, κάποιες και σε αυτοκινητοδρόμους, μετά τη δολοφονία στις 25 Μαΐου του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά τη βίαιη προσαγωγή του από αστυνομικούς στη Μινεάπολις.

Η Σάμερ Τέιλερ πέθανε αργά χθες στο Ιατρικό Κέντρο Χάρμπορβιου, δήλωσε τηλεφωνικά στο Reuters η εκπρόσωπος του κέντρου Σούζαν Γκρεγκ, δηλώνοντας ότι η Ντίαζ Λαβ, η άλλη τραυματίας, βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο οδηγός, ένας 27χρονος άνδρας από το Σιάτλ, συνελήφθη στο σημείο του περιστατικού, και βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

«Τέθηκε υπό κράτηση όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο», δήλωσε νωρίτερα στο Reuters ο Τσέις Βαν Κλιφ, μέλος της αστυνομίας στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. «Η έρευνα συνεχίζεται. Αυτή τη στιγμή δεν υποπτευόμαστε ότι τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ αποτέλεσαν παράγοντα στη σύγκρουση». Οι ερευνητές δεν γνωρίζουν εάν ο οδηγός σκόπευε να χτυπήσει τους διαδηλωτές, πρόσθεσε.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕΚΠΑ - Νομική: Δεκάδες συλλήψεις μετά την λήξη της κατάληψης (εικόνες)Σήμερα 14:34 | Ειδήσεις

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα και με την σύμφωνη γνώμη των πρυτανικών Αρχών, προχώρησαν σε επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης.

Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Το μήνυμα στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ (βίντεο)Σήμερα 16:51 | Ειδήσεις

Ποια θέματα θίγει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας.

Δημόσιες Επενδύσεις - ΕΣΠΑ: Αλλαγές για επιτάχυνση και απορρόφηση πόρωνΣήμερα 14:55 | Ειδήσεις

Νέο πλαίσιο στην διαχείριση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, καθιερώνει η Κυβέρνηση, με στόχο την μείωση της γραφειοκρατίας και την επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης έργων με κοινοτικούς πόρους.

Γαλλία: Επίθεση ενόπλων σε κονβόι που μετέφερε κρατούμενο φυλακών (βίντεο)Σήμερα 14:50 | Ειδήσεις

Ο φυλακισμένος, ο οποίος μεταφερόταν, είχε καταδικαστεί για ληστεία και σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, φέρει το παρατσούκλι "η μύγα".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Το μήνυμα στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ (βίντεο)17:05Ιταλία: Θα μετέφεραν ναρκωτικά με τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο16:55Times: Η Χαμάς σχεδίαζε να δημιουργήσει βάση στην Τουρκία16:41Πέθανε ο Σέργιος Τράμπας16:28Φωτιά στην περιφερειακή του Αιγάλεω16:14Καρκίνος του Τραχήλου της Μήτρας: SMS για δωρέαν test Pap16:01Ανδρουλάκης: Να συζητάμε με την Τουρκία, αλλά χωρίς αυταπάτες15:47Γαλλία: Επίθεση ενόπλων σε κονβόι που μετέφερε κρατούμενο φυλακών (βίντεο)15:34ΣΥΡΙΖΑ - Κεχαγιά κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική15:20“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Παύλος και Βασιλική... ξανά μαζί (βίντεο)15:07Δημόσιες Επενδύσεις - ΕΣΠΑ: Αλλαγές για επιτάχυνση και απορρόφηση πόρων14:54ΕΚΠΑ - Νομική: Δεκάδες συλλήψεις μετά την λήξη της κατάληψης (εικόνες)14:40Πολιτική Προστασία - Μητσοτάκης: Επένδυση πάνω από 2 δις ευρώ για ενίσχυση των υποδομών14:27Ομοφοβική επίθεση: Ο Κασσελάκης συνομίλησε με τον 13χρονο (βίντεο)14:13ΕΠΟ - Κύπελλο Ελλάδος: Τελικός με άδειες κερκίδες14:00Μοχάμαντ Ρασούλοφ: Ο Ιρανός σκηνοθέτης που καταδικάστηκε σε μαστίγωμα και έφυγε από την χώρα13:46ΝΑΤΟ για Βόρεια Μακεδονία: Με αυτό το όνομα εντάχθηκε, από αυτό εκπροσωπείται13:33Πληθωρισμός- ΕΛΣΤΑΤ: Αμετάβλητοι οι ρυθμοί τον Απρίλιο13:19Έρευνα: Πόσες ώρες περνάμε μπροστά στις οθόνες!13:06Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Τρίτης και το σπάνιο... “πλανητικό τρίο” (βίντεο)12:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο