LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 15 Μαΐου 2020 13:41

Ο ιδρώτας....πρόδωσε τον κακοποιό

Η κινηματογραφική καταδίωξη και ο... κρύος ιδρώτας που οδήγησε στη σύλληψη του υπόπτου.

Λευκό βαν - ιδρώτας - ληστεία

Επεισοδιακή καταδίωξη υπόπτων έγινε τα ξημερώματα από αστυνομικούς  του Α.Τ Φιλοθέης.

Αρχικά έκαναν σήμα σε οδηγού ενός λευκού βαν να σταματήσει για έλεγχο, αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα κι απομακρύνθηκε.

Σύμφωνα με το bloko.gr, η οπτική επαφή με το εν λόγω όχημα χάθηκε ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ το εντόπισαν στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Χαλανδρίου. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, παραβίασε, κόκκινα φανάρια και πινακίδες stop, ενώ μπήκε ανάποδα σε μονόδρομους.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, δυο επιβάτες βγήκαν από το βαν. Ο ένας μπήκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους και εξαφανίστηκαν. Ο δεύτερος δεν πρόλαβε να μπει στο αυτοκίνητο και το έσκασε με τα πόδια.

Λίγα λεπτά αργότερα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν στο Χολαργό έναν άνδρα τα χαρακτηριστικά του οποίοι ταίριαζαν με τις περιγραφές των συναδέλφων. Να σημειωθεί ότι ο ύποπτος είχε ιδρώσει και ήταν εμφανώς ταραγμένος.

Αφού τον ακινητοποίησαν τον προσήγαγαν στο Α.Τ. Φιλοθέης-Ψυχικού όπου οι άνδρες της ΔΙΑΣ τον αναγνώρισαν αμέσως ως το άτομο που διέφυγε και το έβαλε στα πόδια.

Το λευκό βαν ήταν κλεμμένο και στο εσωτερικό βρέθηκε με μηχανή Ducati η οποία και εκείνη είχε κλαπεί.

Λευκό βαν - ιδρώτας - ληστεία

Λευκό βαν - ιδρώτας - ληστεία

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες (εικόνες)08:09Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο