LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 30 Απριλίου 2020 08:23

Μαραντόνα: ένα νέο “χέρι του θεού” να μας σώσει από τον κορονοϊό

Ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος, μίλησε για την πανδημία και το ποδόσφαιρο.

Μαραντόνα - το χέρι του Θεού

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ζήτησε ένα... νέο «χέρι του Θεού» για να τερματίσει την πανδημία του κορονoϊού, αναφερόμενος στο γκολ που είχε σημειώσει με το χέρι κατά της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986.

«Αυτό που μας συμβαίνει, πολλοί λένε ότι είναι ένα νέο χέρι από τον Θεό. Αλλά σήμερα ζητώ από αυτό το χέρι να τερματίσει αυτήν την πανδημία, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν ξανά τη ζωή τους, υγιείς και χαρούμενοι», είπε ο διάσημος Αργεντινός, μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του Clarin.

Το 1986, στο Μεξικό, ο Μαραντόνα απάντησε αυθόρμητα ότι «ήταν το χέρι του Θεού» στους δημοσιογράφους για το πρώτο από τα δύο γκολ που είχε σημειώσει εναντίον της Αγγλίας (2-1) στον προημιτελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου που κατέκτησε η Αργεντινή.

Ο 59χρονος προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα , μίλησε επίσης για την απόφαση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) να τερματίσει τη σεζόν 2019-2020, λόγω του Covid-19 και να αναστείλει τους υποβιβασμούς για αυτή τη σεζόν και την επόμενη.

«Δεν είναι το τέλος που θα θέλαμε, ήμασταν πεπεισμένοι ότι θα σωθούμε στο γήπεδο», δήλωσε ο Μαραντόνα, ενώ η αναστολή των υποβιβασμών ευνόησε την ομάδα του. Η Χιμνάσια ήταν 19η σε 24 ομάδες κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, υποστήριξε την απόφαση του προέδρου της AFA, Κλαούντιο Τάπια , σημειώνοντας πάντως ότι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της Αργεντινής θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν δύο δύσκολα οικονομικά χρόνια μετά την πανδημία.

«Ελπίζω να καταλάβουμε ότι αυτό που πρόκειται να έρθει, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε μαζί για το καλό του αργεντινού ποδοσφαίρου. Κανείς δεν είναι ο Ράμπο για να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο, απλώς και μόνο επειδή ακόμη και ο Ράμπο θα χάσει εναντίον του».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κινηματογραφική καταδίωξη 16χρονου στη Θεσσαλονίκη - Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα κλεμμένη μηχανή09:31Βαρουφάκης στον ΑΝΤ1: Ο Τσίπρας με το βιβλίο του, προσπαθεί να μετατρέψει την ενοχή του σε αφέλεια09:17Λάρισα: Κλειστή και σήμερα η Εθνική Οδός Αθηνών–Θεσσαλονίκης στη Νίκαια09:03Μαρινάκης: Η κυβέρνηση δεν είναι αδιάφορη με το αγροτικό ζήτημα08:49Ινδονησία: Εκατοντάδες νεκροί από πλημμύρες – περισσότερο από 1 εκ. πολίτες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους08:35Ιταλία: 24χρονη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στο κέντρο του Μιλάνου08:21Χαϊδάρι: Τεράστιο δέντρο έπεσε μέσα σε παιδική χαρά!08:07Αττική - ΕΛ.ΑΣ: 10 Νεκροί και 610 τραυματίες από τροχαία ατυχήματα μέσα στον Νοέμβριο07:53Μαδούρο: Δεν θέλουμε την ειρήνη των σκλάβων, ούτε την ειρήνη των αποικιών07:39ΑΑΔΕ: Διαθέσιμη από σήμερα η νέα έκδοση της εφαρμογής "timologio"07:25Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό07:11Πότε θα παραδοθεί στην κυκλοφορία ο νέος αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος06:57ΤΑΞΙ: Τραβάνε… χειρόφρενο για 48 ώρες06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Δεκεμβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη06:14Μητσοτάκης – Οξφόρδη: Σήμερα η Ελλάδα τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης σημαντικά υψηλότερους από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο23:59Παρέλαβε το βραβείο "European Golden Boy Web 2025" o Χρήστος Μουζακίτης (βίντεο)23:44ΗΠΑ: "Πολύ αισιόδοξη" η κυβέρνηση για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας στην Ουκρανία23:30Περού: Τουλάχιστον 12 νεκροί και 30 αγνοούμενοι έπειτα από κατολίσθηση23:16Μητσοτάκης για την εκτόξευση δορυφόρων: "Εδώ κάτι αλλάζει"23:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο