LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 30 Απριλίου 2020 08:23

Μαραντόνα: ένα νέο “χέρι του θεού” να μας σώσει από τον κορονοϊό

Ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος, μίλησε για την πανδημία και το ποδόσφαιρο.

Μαραντόνα - το χέρι του Θεού

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ζήτησε ένα... νέο «χέρι του Θεού» για να τερματίσει την πανδημία του κορονoϊού, αναφερόμενος στο γκολ που είχε σημειώσει με το χέρι κατά της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986.

«Αυτό που μας συμβαίνει, πολλοί λένε ότι είναι ένα νέο χέρι από τον Θεό. Αλλά σήμερα ζητώ από αυτό το χέρι να τερματίσει αυτήν την πανδημία, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν ξανά τη ζωή τους, υγιείς και χαρούμενοι», είπε ο διάσημος Αργεντινός, μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του Clarin.

Το 1986, στο Μεξικό, ο Μαραντόνα απάντησε αυθόρμητα ότι «ήταν το χέρι του Θεού» στους δημοσιογράφους για το πρώτο από τα δύο γκολ που είχε σημειώσει εναντίον της Αγγλίας (2-1) στον προημιτελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου που κατέκτησε η Αργεντινή.

Ο 59χρονος προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα , μίλησε επίσης για την απόφαση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) να τερματίσει τη σεζόν 2019-2020, λόγω του Covid-19 και να αναστείλει τους υποβιβασμούς για αυτή τη σεζόν και την επόμενη.

«Δεν είναι το τέλος που θα θέλαμε, ήμασταν πεπεισμένοι ότι θα σωθούμε στο γήπεδο», δήλωσε ο Μαραντόνα, ενώ η αναστολή των υποβιβασμών ευνόησε την ομάδα του. Η Χιμνάσια ήταν 19η σε 24 ομάδες κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, υποστήριξε την απόφαση του προέδρου της AFA, Κλαούντιο Τάπια , σημειώνοντας πάντως ότι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της Αργεντινής θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν δύο δύσκολα οικονομικά χρόνια μετά την πανδημία.

«Ελπίζω να καταλάβουμε ότι αυτό που πρόκειται να έρθει, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε μαζί για το καλό του αργεντινού ποδοσφαίρου. Κανείς δεν είναι ο Ράμπο για να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο, απλώς και μόνο επειδή ακόμη και ο Ράμπο θα χάσει εναντίον του».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο